![]() |
Re: E36 - coupe tex
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frumoasa masina.Bafta si spor la munca in continuare
|
Eram pe centura in coloana spre A2 la pod la Pantelimon, si cand colo intra un biemveu dinspre oras si se duce spre afumati :lol: Frumoasa rau masina, mai ales folia aia pe fata, da bine! :D
|
Pe parbriz nu pui folie, liviule?
|
Quote:
nu stiu cati ati cumparat masini noaptea,cat de bune le-ati nimerit dar eu...eu am nimerit'o ''TOP''...pe unde umblu gasesc sarme,holsuruburi de rigips,lipituri cu mastic d'ala de parbriz samd! intr-un cuvant ''CIUNING''a la tara! e greu cand vrei sa faci din cacat bici sa plezneasca si sa nici nu stropeasca! ATENTIE LA ''TUNARI'' ASTIA DE PE FORUM! E COMUNITATEA PULII PENTRU MULTI CARE INCEARCA O PRICOPSIRE BRUSCA! BAIATUL ALA DE I-AM VANDUT MASINA ''TEX''POA' SA ZICA SARU' MANA CA NU A NIMERIT O SCULA,CA MINE...IN SCHIMB SUNTEM NEGOCIATORI SI LA 2 LEI!! ROG UN MODERATOR SA-MI INCHIDA TOPICUL!!!! |
Lasa Texule nu fi suparat o sa iti arat eu cu ce am ramas in plus dupa vopsitorie .....un bidon dinala de 5 litrii taiat la jumate , plin ochi cu shuruburi, holsuruburi ,,,la fel dinalea de rigips,,,,erau peste tot bagate ....deci, lasa iti trece si o pui pe picioare asa facem toti..SPOR!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sunt şocat de preţ, jur
|
Quote:
|
Imi pare rau texule sa aud asta, oricum fapta e facuta , nu ramane decat sa pui mana sa o faci ....eu am 10 mii investiti in masina si nu e la linie si nu imi convin multe ,,,,pune-te in situatia mea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning