![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
vii acolo si atat
|
Bafta Taule cu fetele de usi sa iasa frumoase.....:D
|
3 Attachment(s)
acum incerc sa imi fac geamurile electrice.... tre sa o fac si pe asta ca nu am de ales ca nu pot sa mai pun manivela pe fetele astea de usi...
|
eu cred ca pana la urma o faci masina straian ;) bafta in continuare
|
buna ideea...era un topic legat de asa ceva...si din cate imi aduc aminte a spus cineva , ca macaralele de dacie nu rezista mult...si ca merg adaptate macarale de la alta masina...am uitat acum... bafta in continuare...si... asteptam sa vedem si progresele cu fetele de usi ;)
|
taule....din cati bani au intrat in masinutza ta, cre ca ajungeau sa-ti cumperi un kitcar de ferarri sau lambo:). ma intreb ce aimai putea sa-i pui
|
Re: Prima Dacie berlina modificata din Romania intr-un videoclip - B-69-TAU
Foarte tare ! Felicitari
|
4 Attachment(s)
Cateva poze de azi de prin garaj! Tau in lucru,Alina in lucru, Yo si Alina in lucru! mai era si Cosmin,da lui nu am apukt sa-i fac poze!
|
Quote:
Numerele sunt normale , nu ?? Doar TAU e scris T A U ? Asta poti sa ceri tu la politie ? |
Quote:
numerele am inteles de la tau k te poti duce la politie si sa-ti iei U asa si platesti mai mult. |
Difera si fontul la numere sau mi se pare mie? Succes in continuare
|
salz.. ai terminat cu geamurile electrice??
am shi eu un var care are la dacie geamuri electrice, maine dak il gasesc vreau sa le fac poze... vrei sa l intreb ceva , in legatura cu ele?? cine shtie cat costa sa itzi iei numere cu spatiu intre litere? exact aja cum are T A U ? |
Quote:
Este numar de la politie numa ca are literele distantate si m-ar interesa cum le-a luat asa ca as vrea si eu :) :P Poate ne spune si noua 10x |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning