![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
40 Attachment(s)
multa bafta cucule
poze de la olanesti :) or sa mai urmeze mai tarziu |
|
110 Attachment(s)
partea 2
|
felicitari pt gestul facut:)
|
frumos gest, poate asa Unii soferi invata sa respecte si motociclistii care sunt destui la noi.
|
un gest deosebit! bv Shadows
|
Quote:
|
39 Attachment(s)
Prima Campanie de prevenire a accidentelor de circulatie la care a luat parte ca si colaborator Shadows Racing Team a luat sfarsit.Multumim celor care au fost alaturi de noi in aceasta campanie:
Politia Rm Valcea,Prefectului Petre Ungureanu,motociclistilor participanti, colegilor de club si tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta saptamana.Campania s-a desfasurat in memoria colegului nostru Costy care a plecat mult prea devreme dintre noi. In lunile urmatoare vom participa la acte actiuni care au ca scop reducerea numarului de accidente si o sa postam de fiecare data rezultatele demersurilor noastre.Dupa o discutie avuta cu prefectul judetului acesta ne-a promis tot suportul necesar pt a organiza un eveniment si in orasul nostru.Speram ca in cel mai scurt timp sa punem la punct detaliile necesare efectuarii unui eveniment. Inca o data v-a multumim ca ati fost alaturi de noi |
67 Attachment(s)
Part 2.O sa incerc sa pun cat mai multe poze dar nu o sa reusesc sa le postez toate pt ca intr-o sapt s-au facut aproape 1000 de poze si 20 de filmultetze.Multumesc de intelegere.
|
Felicitari voua ! Chiar foarte necesar acest eveniment.. Sigur acei motociclisti care nu mai sunt printre noi ( prieteni de`ai nostri/vostri) sunt foarte mandrii de voi, pt tot ce faceti ! Sa pastram vie amintirea lor. Si apropo GreU`... daca nici dupa asemenea gesturi nu se poate organiza un eveniment cu masini in valcea.. :rolleyes2 Stiu sigur k voi nu ati urmarit prin acest marsh, sa obtineti organizarea unui eveniment, dar ziceam asa ca fapt. Stiu k voi ati facut ce ati facut, din respect,din prietenie, si din "ura" pt acei soferi care nu sunt atenti si la colegii lor pe 2 roti din trafic !
Va salut, si multa bafta in tot ceea ce faceti ! P.S.: couzin, eu te`am salutat in Calimanesti, duminica dupa-amiaza ! :D |
Vl31BOG noi facem toate demersurile necesare pt a organiza un eveniment de anvergura la Rm Valcea...speram sa reusim...oricum o sa v-a tinem la curent cu tot ce o sa facem.
|
Quote:
Doamne ajuta sa organizam la Valcea nu unul,nu 2,... nenumarate evenimente ( Show`uri ) Greu` sunt BoDo, ne`am intalnit in fata blocului la Emil acum 2 sapt..cam asa.. am trecut si v`am salutat, am mai venit pe blv.. |
Felicitari baieti, imi pare rau ca nu am putut fi cu voi si in ultima zi
Sunt alaturi de voi. RIP COSTY :(( |
dupa fotografiile din campanie iata ca a venit si clipul.
https://www.youtube.com/watch?v=56goJHGNMA0 Enjoy!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning