![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Quote:
ca eu am gasit dar la 3gb,4gb:???: |
4.60 gb jocu.
|
vedeti ca a aparut si versiunea Reloaded ;)
|
Quote:
|
Imaginea imi ocupa 4.6 Gb si nu o pot scrie pe un DVd single layer, exista vre-o modalitate de a face asta?
|
Care e diferenta dintre jocu normal si varianta reloaded?
|
Eu am HK Zonda cu Crack de la Reloaded si merge de numa numa... dar de dimineatza cand l-am luat eu nu era crack-ul de la Reloaded nicaieri si am reusit sa-l fac sa mearga cu Yasu si Daemon Tools 4.6... nu mai eu stiu prin ce emotii a trecut bietul PC :D:D:D
Quote:
|
pai faza cu torrentul dvd cloned de HKZonda e k trebuie sa folosesti neaparat DT 4.6 si un programel pe nume de Yasu ( dar tipi astea de HKZonda au c-am dat-o in bara cu jocurile, din 10 doar 3 merg) iar varianta reloaded este testata si merge, si se folosesti de batranul crack
|
Quote:
|
Ma se joaca cu DVD? K eu maine abea pot sa il joc, si am vista pe comp dar nu imi merge nici alkoholul si nici Daemon tools, imi scrie k nu am drivere sau nu se impaca cu windowsu.... Ar fi bine sa nu fie nevoie de vreo imagine.... Deci, cum e?
|
Quote:
|
poti extrage continutul imaginii cu win rar ;)
|
Quote:
|
shi cum e cu HK zonda sunt 2 programe in legatura cu el unu de 4GB shi unu de vre 650mb .Trebuie descarcate amandoua??? sau doar cea de 4gb???
|
:(((( are cineva crack ??? nu mai supooooortttttttt :((((
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning