![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
S-ar putea sa fie,citeste paginile anterioare,gasesti acolo ceea ce vrei sa stii
|
in cursul saptamanii pt unii e imposibil sa ajunga la intalniri....ne vedem duminica si vb...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si care sunt ma ciupercile alea care sau iesit dupa ploaie si tot asa... si inca o chestie daca nu iti convine nu trebuie sa vii ,nu te obliga nimeni |
in calitate de ciuperca iti spun bine te-am gasit, frate! abia am rasarit si eu pe aici. care mai e viata ta? hai ca ne intalnim la prima ploaie. a cui e vina ca au ramas numai "ciupercile"? logic. a celor care nu vin. de ce ? pt. ca deja au intrat in alt "stage". ce sa mai caute printre noi?
|
Quote:
Cu stima si respect inchei, ma inclin, voie buna!! P.S. : Pentru postarile dumneavostra viitoare, e bine de stiut ca virgula in limba romana nu se pune intre subiect si predicat !!!:idea: |
:)))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))) FOARTE TARE FRATE !!!! hai ca ati dat-o bine de tot ... mai baieti asta e treaba.... |
:shock: Ciuperci, auzi:rolleyes2 Mie mi se pare dimpotrivă, că vin la īntālniri doar cei care au ceva de spus. Mă īnşel oare?:rolleyes2
|
voi chiar nu aveti despre ce vorbi si cautati intr-una motive de cearta
|
Ar fi cel mai bine ca cei care-si schimba intr-un mod sau altul masina sa nu se trezeasca vedete peste noapte si sa nu mai caute carcota cu lumea pt ca nu-i frumos.Domnu Cristi,dumneavoastra nu numai ca nu stiti nimic despre masini dar nici nu aveti propria masina,asa ca v-am ruga sa ne lasati pe noi ciupercile sa crestem asa cum stim si de ce nu sa va alaturati noua,dar fara critici nefondate,daca puteti.Nu sunteti in masura sa criticati.Va asteptam pe la intalniri(mai des)...
|
Quote:
cu stima, a dvs ciuperca;) |
Quote:
|
Quote:
P.S. : Eh ... toate masinile sunt tari, oricat incearca proprietarii sa le ridice in slavi:idea: |
Ideea este ca nu conteaza masina ci conteaza respectul pt cei care vin si care incearca sa faca ceva pt aceasta comunitate.Pt asta trebuie sa fii prezent la intalniri...deci nu are importanta ce parere ai ci conteaza faptul ca ai o parere.Nu e frumos sa spui ca suntem ciuperci,urat din partea ta....Iar YNA este prezenta cam la fiecare intalnire...si nu degeaba.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning