![]() |
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
m-am lasat de meserie
|
drum bun si... multa bafta tata...te asteptam acasa inapoi ;)
|
Re: masinile modificate din bacau
trecand peste retinerea pe care o am cand vad angel eyes pe alta marca decat bmw, farurile alea chiar dau bine, am vazut-o si eu prin orash si arata ok ;)
|
a dato mishto cu fundalul negu la faruri prinde bine cu argintiu de pe mashina
|
merge merge ;)
|
Quote:
:)) :)) :)) |
cand mergem la karting ??? :D
|
chiar cand a venit si calduraa :D--
|
domnul zerofast a renuntat la pasiunea lui pentru 206. sa speram ca deacuma nu va mai schimba masinile ca pe sosete....
|
domnule mertan u vb care ai vrut intotdeauna mertz 190 si deodata te-ai hotarat sa-ti iei ursuletz si chiar ai o mare pasiune pentru el!!!!!
am dreptul sa fac ce vreau sunt un om liber nu? dc GOLF 5 gti? 1 performante mult mai bune si posibilitate de tuning la motor e mai mare [adik gasesti un kit turbo dac ai chef de putere ] 2..arata bine si totusi e masina germana mult mai fiabila ca cele franceze si cu o durata de viata mult mai mare 3.masina e mai mult mai mare si mai spatioasa :) RC vs 5 GTI--180hp-200hp -----uni poate zic ca gti consuma mult dar nu e asa consuma la fel ca 206 rc 8 L/100km fara blana 180hp-200hp 1.Chip Tuning 206 RC--+17 =197hp - NM-- 202+22=224Nm Golf 5 GTI---+40=240hp NM--280+70=350Nm 2.Evacuare la 206 maxim 5 cai la Golf 12 cai ---Supersprint 3. 0-100 206 RC 0-100 7.4 sec/ fara modificarile de mai sus Golf V Gti 0-100 6.9 sec/ fara modificarile de mai sus 7.2 sec/ depinde de cutie ;) Pretul e cam acelasi !!! Golf iese castigator din primele doua modificari!! |
wish u luck... oricare din ele ai dori sa ti le achizitionezi, sper sa ai banii necesari cand vei lua permisul... :)
|
scuze de off, esti din bacau cosmin?
|
Quote:
|
nu e mai usor un 206?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning