![]() |
Re: E30 - taxiul meu
ursul de drift?fosta masina a lui kns?
|
Quote:
|
Hopaaa...
Jakale, te apuci de treaba cu acte in regula?? :> |
Jakale , nu ai un radiator de diesel sau unul de 6 cilindrii ? de preferat sa nu fie cu vas :D
|
Quote:
implica costuri mari... @stefi....eu cand am avut urs 24v i-am luat radiator nou facut pt africa....unde sint temp. mari.....am dat 3,5 mil anul trecut pe el..... de diesel nu am...dar vad ca se mai dezmembreaza 2,4D pe aici...poate gasesti... daca aud ceva iti dau un claxon.....:) sal.... |
baaaa....vorbeste cu marrrreean sa-ti dea din ala de la arabia saudita de acolo...are el pile.....temperaturi mari acolo:lol:
te-a sunat azi scarliciu....eram cu el....aventuri sa moara familia de nu eram cu burtile pe jos....iti povestesc maine ca sunt rupt de somn...nu mai stau acum....as umple 2 pagini lejer:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
mi-e si rusine sa zic.... bugetar ce plm...... |
4 Attachment(s)
Cum sa vrei sa vinzi ma asa masina ??esti razna ???!!!!????
jakale lasa draq bautura si baga-ti mintile in cap !!! ai o masina superba !!! |
Nu vinde domne nici o masina,ii trece repede nebunia :P
|
Quote:
la fel ca si propietarul ursului albastru.....ne razgandim repede....:lol: |
Tzigane!!! La Petrom la cafea? Pe la 9 asa? :lol:
|
Quote:
te sun pe celular,telemobil sau televizorul ala care il ai tu...:).... sa te ma arda si interlopii de el........:lol::lol: temerel...... |
N-ai si tu vreun Nokia d-ala Banana p-acasa sa nu mai ma ia tzaganii la vrajeala sa ma harda de tilifoane vere?
Lasa vere ca nu i-a mers la Cioara cu mine... Pai da nu puneam Corsa d-a latu' da sa ruga tzaganu' pa urma da mine sa-l las sa coboara dan mashana ca s-a coborat pishatu' dan el d-ala frica da hadrelanina d-aia :lol: :lol: :lol: ??? |
Mie dor de voi (ploiestenii) pe cuvant de onoare :D:D:D:D:D:D !!!!
Jakaleeeeeeeeeeeeeeeeee arzatear focu pune poze cu ursu,filmele cnad ai dat cercuri:D pune actiune:D stii ca eu asta vreau sa vad:D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning