![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
@crazyman - mergea facut hard topul. oricum e misto.
@cipskate - arata foarte bine, nu vad greseli. pentru toti care au facut audiul RS4. vreti sa facem cu totii un amical intre toate lucrarile . Seat Leon powered by Reme studio design |
2 Attachment(s)
Ford F150 |
HONDA S2000 2010
3 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Pikone .... jos palaria. Daca nu ai avea atatea zone blury , ar fi de nota 10.
Update-uri la audi .. nu am putut sa ma stapanesc :lol: . Revistele sunt refacute toate 3. |
Quote:
am sa refac lucrarea ... am facuto in 1 ora si nu mia placut ...acuma ca am primit mai multe atenti asupra zonelor blury si a rotilor lowquality ...am so refac daca are careva roti "strech wheels" cu calitate rog sa-mi trimita sau sa-mi dati site |
Re: HONDA S2000 2010
Quote:
|
Re: HONDA S2000 2010
2 Attachment(s)
Quote:
PS: schimba jantele ca-s aiurite rau ... prea luminoase , low quality .... |
2 Attachment(s)
Audi:rolleyes2
|
frumos rau audi uul...dar ujn pic la janta spate daca mai lucrai...e putin off in rest f tare
|
Lotus EVORA 2010
2 Attachment(s)
|
Re: Lotus EVORA 2010
Quote:
bafta ! |
2 Attachment(s)
:D Prima mea masina !
Comentati! |
2 Attachment(s)
EoS :arrow:
|
Quote:
La pleoapa din dreapta partea de jos adica din stanga mai trebuia lucrata putin . Iar daca fusta ai facut-o si ai pus plasa cu fagure de ce nu ai pus si la prezele de mai sus sau invers trebuia sa faci la fusta cum era la prizele de mai sus. Sper ca nu te-au deranjat obiectile mele. ;) |
De pleoapa sunt constient. Am fost prea comod sa o mai retusez. Fusta am luat`o de pe un Golf GTI si avea plasa aceea in forma de fagure. Zona aceea e destul de intunecata si in plus am facut poza alb negru. Am considerat ca nu mai e nevoie sa schimb plasa :D. Multumesc pt sfaturi !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning