![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
3 Attachment(s)
revin si eu cu o masina exceptionala =))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
xenon95-Salut si tie si bine ai venit printre noi:D. Te asteptam sa revii cu niste poze:-)
bobi racers-Omule, de ce ai posta asa ceva?:lol:. Poate nu ai inteles, noi aici incercam sa aducem poze cu calitatile si frumusetea masinilor noastre, nu sa le vedem "zob", cum faci tu:???::rolleyes2 Revin si eu cu un E21 Smoked:D |
3 Attachment(s)
I'm back in business and very loooow.:lol:
:arrow:bobi_racers - chiar as cumpara cu incredere vw-ul ala.e foarte bun.:D P.S.-nu am genti mai mici ca am pierdut toate modurile.:sad: Dar vin cu o NOVA. |
Frumos Chevy, de si nu mi place camberul acela. Si hai sa spunem corect jante, nu genti.
|
4 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2675526Attachment 2675527Attachment 2675528Attachment 2675529 |
3 Attachment(s)
KidForDrift- fara cuvinte :clap:
buzz.razvan- nu e ok! ai combinat 2 stiluri si a iesit o strutocamila nasoala. Ai pus acel motor care da impresia de o masina pt drag dar jantele nu se potrivec in niciun caz cu masina iar gumele sunt din alt film. Sunt urate i patrate. Mai incearca! R.Equinox- Oficial nu mai esti fata mare :lol::lol::lol: Mai trag si eu 2-3 poze aici proaspete |
radu_cainamisir:arrow:am spus ca am pierdut TOATE MODURILE.stiu ca nu e foarte buna dar ce sa faci cu 3 moduri luate in 5 min?
P.S.-imi place mult ferrari dar pune mai bine farurile normale.:-) |
Quote:
|
Ce rau esti!?! Ziceam si eu.:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Frumosi caluti :>, dar sincer radu_cainamisir, jante ac schnitzer pe italia? :))))
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Chevy Camaro SS
|
3 Attachment(s)
R.Equinox-Imi place mult culoarea aia!:D
Radu_Cainamisir-E Misto si a ta:D buzz.razvan-Nu e rau, e ordinar...asta...realist:lol: ebone-O prinde bine culoarea,dar dupa mine e prea mult blur:-) Mitsu Evo X Jun Performance:D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning