![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Ce de gameri inraiti au aparut pe threadul asta de cand nu mai joc slr ... De cand si pana cand trebuie ca cineva sa asculte de altcineva ? Poate Equinox e vreun snopp dogg si ii plac jante de 24 pe urs .. where is the problem ? Ati innebunit toti cu stance works si hellaflush etc.. Uitati-va pe vechiul topic sa vedeti ce a insemnat un grup de oameni care se ajutau , care nu se injurau pentru un inch la janta si care ajutau si pe altii mai putin experimentati ... ma rog , topicul vostru faceti ce vreti .
|
3 Attachment(s)
Vin cu ceva foarte simplu:
GOLF 6 |
Quote:
mai de mult tare era un mod ...no entry ..sa sara peste filmulete direct in meniu are cineva asa ceva ? nu il mai gasesc pe net ..vad ca multe linkuri nu m-ai functioneaza si chiar la masini bune, la inceputul topicului unde cineva (aleyx_oltcit la dracu eu eram ala) zicea sa urcam aici pe forum masinele a sarit lumea ca mai bine le luam de pe gom si vstance, ca e inutil un astfel de topic...e uite ca multe linkuri au crapat si stau ore bune sa iau o masina o roata o ceva...:?: daca avem mega ocazia sa le tinem pe serverul de la 4tuning ...de ce sa stam dupa linkuri care ne pun sa asteptam cu carul pana ne da voie sa apasam download |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...p/page-81.html Cred că despre asta vorbești. Ca să se ducă filmulețu' apeși pe ESC. |
3 Attachment(s)
R.Equinox - frumos bmw. ten gura :)))
DariusAlexandru - arata bine. :arrow:Silvia |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Singuru lucru care nu imi place e volanu.De ce e rotund?:lol::lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2671420 |
Equinox : :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :punch: :punch: :punch: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :boxing: :boxing: :boxing: :headache: :headache: :headache: :2gun: :2gun: :2gun: :bat: :bat: :bat:
|
3 Attachment(s)
Zapada a venit pe test track si odata cu ea a venit si GOLANUL meu:arrow:
|
ebone- arata foarte bine, dar unde e grafita ta de odinioara?
Equinox- esti gras! :lol: |
2 Attachment(s)
Hallo from Japan :D
|
3 Attachment(s)
Back In Business
Nu prea ma omor eu dupa fibra de carbon, dar am incercat si eu:D |
cine e amabil sa imi dea scriptul pentru reglatul scaunelor..pls, pls, pls
|