![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
4 Attachment(s)
buzz.razvan-Asta imi place, dar data viitoare fa-i un offset mai mare!:D
Tomas-E ok masinuta:D Cred-Te-ai gandit sa faci si alta masina?:lol: Yellow Rocket! |
Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cum dumnezeu pot muta pozitia pieselor(motor,capota....) Multumesc:D
|
Superb nissanul Kid.
|
Bl4ck.H3art- cauti pe VStanced sau pe GOM "lisanty" si vezi sa fie ceva gen full adjustable sau parca ceva in genul asta
KidForDrift- ca de obicei... buzz.razvan- wow:shock: ai descoperit America :shock: Tomas_SlrR- jantele il fac ceea ce e:D bv |
3 Attachment(s)
un porsche
Pareri? |
La inca 1000 de pagini baietii! am scos vechiile site-uri si SLRR de la naftalina ...si in curand ma intorc...greu cu organizarea timpului cu cat esti mai mare cu atat il imparti mai greu!:)
|
3 Attachment(s)
frumoase masini ;) m-am intors si eu xD sper sa postez mai des de acum
Scuzati grafica.. mi-a fost lene sa setez placa :))) |
Quote:
Aviz pt cei cu grafica nasoala! Se pot obtie cadre si poze bestiale in ciuda graficii:D |
6 Attachment(s)
Kid: Frumos Nissanul, dar parca mergea alt eleron.
Ionut_Alex: Jantele sunt cam mici. Kryp: Cam mult photoshop.Ar arata mai bine fara asa de mult photoshop.Masina arata bine. Doua rable de'ale mele care abia asteapta criticate.:lol: Attachment 2667184Attachment 2667185Attachment 2667186 Attachment 2667187Attachment 2667188Attachment 2667189 |
Quote:
|
Arată foarte bine Mertz-ul. Mergeau alte jante într-adevăr. Mie îmi dă eroare la el. O să încerc în alt slrr.
La Silvia nu am ce comenta :shock:8):oops::twisted:. |
4 Attachment(s)
nissan 350Z
|
5 Attachment(s)
tomas - frumos e 39 dar eo nu i-as pus jantele alea pe el parca nu il prind dar oricum nu arata rau nici asa
buzz - urata porcaria aia de masina cred - fortza ursu se vede ca esti ursar adevarat ionut.alex63- ai stricat masina cu jantele sorinsidesmokelfs- hai revino metre ca avem nevoie de veterani ca sa mai invatam si noi cate ceva de la voi krypton - bine ai revenit si despre masina ce pot sa zic decat ca este superba batman - silvia este superba fara nici un defect dar l-a mercedes eo zic ca automat mergeau alte jante sper sa nu te superi eo zic ca jantele alea nu au nici o treaba cu masina asta nickmen - fa si tu pozele ziua ca sa se inteleaga ceva acum vin si eo cu un motanel ca si asa a venit primavara |
3 Attachment(s)
Batranelu` cu perfuzii pe aer :lol::lol:
|
4 Attachment(s)
:arrow:bobi_racers-Astazi ai fost foarte rau!!:sad::sad::???::tears::sniff:
-De ce nu ti-a placut??? :tears: NISSAN SKYLINE R32+DODGE CHARGER:tears: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning