![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
acum am vazut trebuiau un pic de reflexii pe geamuri...bad ass army bmw:DDDD
|
2 Attachment(s)
Chevrolet Cruze 2011 |
1 Attachment(s)
FORD RS |
un singur cuvant am de zis...SUPERB!
|
2 Attachment(s)
Frumos rau Cruze-ul , Cipprik, felicitari, ai evoluat mult!
Manson , ca de obicei , superba lucrarea ... e un pic cam S.F. pentru gustul meu , dar ramane o lucrare superba! 10 cu felicitari! Acum sa va vad: place sau nu la ochiu' vostru? Sincer sa fiu, cred ca e prima incadrare in background pe care o fac k-lumea (parerea mea, hac!) :D . Adica: background facut din 2 bucati, pietris peste roti , umbre , reflexie pe masina, etc. Let the hostilities begin !!! Dati cu barda ! :D |
1 eleronul nu da bine deloc!
2 janta fata e plata 3 nu prea merge carbonul ala(chiar reusit;))de pe aripa in rest e reusita lucrarea |
@ cippirik - arata ok, k lucrare, dar culoarea e un pic aiurea, cam nu se potriveste, folia pe tringhiul spate, gemuletul lateral spate e ireala. imi place grila :)
@ crazyman - eleronul parca nu se prea potriveste cu masina, in rest mie mi se pare ok. e misto! bg e superb! |
2 Attachment(s)
Simple is better:-)
Later:Ops,acuma am vazut ca am salvat-o bmp |
decat jante, grila si garda la sol????
PS:Crazy...pune alt eleron sau fa ceva ca e pacat de masina e o masina super calumea |
Quote:
|
Nu nenea, nu neaparat barile pana in pamant inseamna tuning....dar daca tu asta intelegi prin tuning.....pacat...
|
Quote:
Inca ceva: cei care cred ca redimensionez netinand apasat pe shift (pentru pastrarea proportiilor) sa stiti ca lucrez la rezolutia de 1280*960. Daca aveti alta rezolutie, voua o sa va apara deformat, desi la mine se vede ok. |
1 Attachment(s)
din lipsa de ocupatie si din cauza insomniei ,am zis sa va arat un mic preview a lucrarii pentru vtl :D
behouuuuuuuuld :lol: |
keemo ce masina o sa iasa...inebunesc...:D
PS: CrazyMan daca ai nevoie de ceva nu ezita sa dai un pm ceva;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning