![]() |
Re: Constanta - Accidente
de 1 mia a fost nebunie pe sosele si deasemenea o groaza de accidente ...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
azi intre constanta si ovidiu
|
Are cineva idee al cui e civic-ul sau ce nr are ?
Numai bine ! |
1 Attachment(s)
Ieri in constanta la penny
|
Ce-o fii avut cu saracu stalp :x
|
cred ca erau reduceri mari la penny ..si se grabea omu sa prinda si el ceva !! :-P
|
cred ca se uita la fetele de pe varianta si a ramas cu uitatul :lol:
|
Acum 2 ore , un destept cu un logan a franat brusc la o trecere de pietoni pe Lapusneanu iar alt destept tot cu logan l-a pupat in fund . Nici una din masini nu parea sa aiba daune.
|
In seara asta la aqua magic o fata cu un logan a lovit un motociclist,nimic foarte grav,doar motociclistul acuza cateva dureri usoare
|
Accident cu un Santa Fe si o ambulanta in intersectia de la boema de la OMV , ambulanta era cu cracii in sus , va aparea in presa zilele astea , am facut poze dar is in telefon ;)
|
accident in lant la capitol intersectia mamaia cu mircea....erau 4 masini lovite nu am vazut cine ce si cum...
|
eu am vazut doar un S-ul , skoda si opelu astra
|
|
azi la 1 km de costinesti .. pe soseaua spre mangalia... un motor...cu un pasat de IS a intors pe banda.....motociclist mort......
|
Quote:
|
acum 15 minute pe blvd. mamaia, un tip s-a gandit sa " parcheze " masina direct in banca transilvania :-P nu stiu care a fost cauza dar m-ai era si o dubita care era cu fata spre capitol pe sensul de mers spre delfinariu.
|
La intrare in Ovidiu (pe sensul dinspre Ct) acum 20 de minute, accident frontal Aveo cu Dacia Break, drumul era blocat, dirijat de cei de la rutiera. Cand am trecut pe langa ei, smurd-ul efectua manevre de resuscitare soferului din Aveo. Nici Dacia nu arata prea bine.
|
1 Attachment(s)
|
Constanta - Accidente
Quote:
|
Quote:
|
Sorel ...Chevrolet e doar mijloc de transport, nu se poate numii masina ...cel putin aveo si kalos ...siguranta e la pamant.
Daca nu ar fi avut tabla ca de conserva cu siguranta altfel ar fi arata masina. Omul mergea in slalom inainte de a intra in Ovidiu dar acolo s-a intamplat impactul fatal |
Quote:
|
1 Attachment(s)
intersectia cuza voda cu 1907. passatul a iesit prea mult in intersectie...si poc!!!:-)
|
daca eram soferul de pe 312 trageam mai tare dreapta , asa le trebuie la astia care ies ca bizonii in strada si se baga cu tupeu .
acum nu trebuie sa facem generalizari, in mare vinovati sunt cei care parcheaza la colturi . |
Quote:
|
trebuie sa ma mut in spania:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
un carambol in intersectia bd mamaia cu mircea ! pe 08.08.2010 la ora 8 ! un focus, un fiesta si un logan ! cel din logan a fost luat cu ambulanta ! focusul putin sifonat abia se observa !
|
5 Attachment(s)
in aceeasi intersectie pe data de 17.08.2010 un opel calibra rosu cu nr de bulgaria cu un autobuz ratc ! autobuzul venea de pe mircea dinspre pompieri iar opelul pe mamaia dinspre tomis ! soferul opelului nu avea permis , era manga , mai era unu cu el in dreapta ! si asa cum arata masina a fugit cu ea de la locul accidentului cam 500m printre stradute ! rezistent calibra :D !
|
inca o calibra de bulgaria taiata de pe lista :lol: :joy:
|
mishu .. stii tu vb aia . nu-i masina ca calibra :)
|
poate nu am vazut eu in paginile de posturi anterioare , dar a vazut cineva accidentul de la cet dintre un matiz si un ... TAB (transportor blindat pt cine nu cunoaste) ... ??? mult tupeu pe soferita matizului. nu e genul de gagica cu care ai vrei sa te iei la cearta vreodata...
|
dar pe donsoara cu EKE bmw X6 in teatrul fantasio ati vazut-o ?
|
daaa , ce sa-i faci , ce inseamna sa aiba taticu bani si sa iei carnetu cu ei. Omu ala din ce am inteles picioru nu au reusit sa mai faca nimic cu el , il amputeaza , dar chiar si asa sansele lui sunt mici. Pe cat facetzi pariu ca scapa EKE de dosar si tot , carnetu vine odata cu reparatia masinii inapoi.
|
Quote:
|
Pai in constanta a fost faza cu trecerea.
|
YZF , nu stiu daca va reusi sa musamalizeze domnul Tanase tot si de data asta.S-a facut prea multa valva,desi la noi in Romania nu te mai mira nimic.
si ca un offline,nu-mi permit sa dau si alt numar de masina,dar mai feriti-va de un X6 pe care il conduce o domnisoara FARA CARNET ! |
lol daca nu ma insel este unul gri nu? ca am vazut si eu una cam penalty la lac odata
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning