![]() |
Re: Diverse discutii
yo m`am trekut iar la download...tot ce se poate...va rog dak poate cineva sa`mi dea si mie m3u`u de la pro fm, sa ascult live...k la mine nu mere ...nush ce masa are...
|
ba..ce frumos a fost aseara..ar trebui sa mai facem asta... inclusiv cu nota de plata sa o plateasca tot altcineva :-P
|
platone..mare grija....eu macar fac un gest frumos si te anunt...
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=30558&page=3 |
Quote:
|
pai sa dispara toti nebunii...
dar nu e preferat. e de nevoie. |
:2gun: :chainsaw: :punch: No Comment
|
l-am jignit,l-am facut fraier.........plina ii lumea asta de prosti,si forumu asta de idioti......ma scuzati dar asa este..
|
fi u tare`n cricu` tau de opel astra=))...chill fratzilor...sa mor ..pe zi ce trece se transforma forumu` asta in forum de cearta....prea de tot....si se toata lumea se rezuma a da vina pe altcineva k a inceput scandalu`...deci pm...
|
mey kravene io nu doresc rau la nimeni.....sa ma bata Dumnezeu...io nu intru pe forum cu kef de cearta si de dragu de a face posturi....da' ti-am zis sunt multi tarani orgoliosi pe forumu asta,nu dau nume!!!
|
ma abtin de la comentarii...sincer...nu sunt cu asha multi ani mai mare k tine..dar yo zic sa te mai uiti in buletin sa vezi kti ani ai ...si dupa aia sa ...bagi comentarii jognitoare pt unele persoane dupa acest forum(nu pe Ploiesti...ci pe forum in general)
|
fratilor am facut un hub 4tuning.no-ip.org:666 asa k va astept :P..bft all
|
Quote:
|
nu exista sa zici general....indirect te`ai legat de persoana respectiva...
frate ...dak ai ceva de zis...baga`i un pm si gata ai terminat discutia...nu pe forum sa vada toata lumea....e k si cum ti`ai spala hainele in public..pm...4real akuma... |
asa e mah.....nu mai are rost acuma !!! asta e!!! ce faceti maine!! veniti pe la sala?
|
eko m am logat pe hub dar nu prea e nimeni din ph :(
|
aseara erau cativa din ph
|
hmm. e zi de pescuit azi ......ceva amatori pe acest forum :?::?:
|
prea putini....mai bine numeai hubu` altfel...chiar n`are rost...dak era pt. noi toti` de pe forum da...
kt despre pescuit....yo pot spune k sunt amator...dar din pakte nu am mai fost de ktiva ani...si nici anu` asta nu kred k o sa ajung... |
[QUOTE=kraven_4_all;741972]prea putini....mai bine numeai hubu` altfel...chiar n`are rost...dak era pt. noi toti` de pe forum da...
yo am facut hubu...dar dak o sa intre multi dp forum...o sa fac si setari speciale pt 4tuning....cu msg de intampinare pt toti...etc.....il fac mijto dak e.....dar intai sa vad k intra lumea........l-am facut k tot se plangeau aia pe un topic k nu exista hub 4tuning..... :D |
1.pey atunci anuntza`l akolo fratioare....sa intre nu numai ploiestiu...sa intre toata tzara dak vrei...dar pt asta tre` sa`l ai deschis non-stop ..asha k ..vezi cum faci...dak vrei sa faci o tb ...fa`o k`lumea barem...
2.shtii kre e chestia...yo 1 personal shi mai shtiu multa lume kre prefera torrentele in schimbul dc`ului...e mai avantajos intr`un fel...pm..sunt chestii si chestii...yo orikum dak intru pe dc o sa intru si pe asta...hubu` tau...e la favorite:) |
apropo....am luat examenu`....weeeeeee....ne vdm pe strazi diseara eventual...
|
bravo ma ;)
|
Bogdane ai cam fortat galbenul azi la Caraiman :)
|
Quote:
|
Quote:
si pa urma uita-te la paiele din ochii altora! |
Bai fratilor ia mai discutati si voi ceva constructiv ! CE MAI FACE GRASU ZIS SI TUB mah?!:twisted:
|
Pitule pe cand o sedinta foto NSL ca la carte cu vb dinainte cu toata lumea ? !:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asta e o amenintare? Ca nu inteleg prea bine! |
Quote:
|
Am trecut da tu nu erai pe zona !
Mastere treci mah acolo la topicul de reclamatii si aranjati-va acolo ! Chiar pitule de abia astept sa o mai vad pe batrana doamna ! :twisted: |
Quote:
|
stai calm Platon ! Acuma serios de cand ai intrat ai cam inceput asa sa dai lectii la toata lumea si nu e frumos ! plus de asta MasterK e vechi ca mai face el caterinca asta e partea a -2a si cu amenintarile astea toata lumea e smechera in fatza tastaturii sau mai grav cu vecinu de bloc asa ca daca sunteti bazati sunteti pe voi bai fratilor !;)
|
mey io nu vreau sa ma cert cu nimeni...dar kiar nu mi-a placut ce a zis Masterk,ptr k noi nu ne cunoastem,nu avem tangente.....sa nu crezi k io sunt figurist sau sufar de harfe si impresii,k vreau sa ma iau cu astia in gura!!!!
|
numai certuri frate shtiti.....skma bv ...la faza cu certurile pe topicu` ala....nota 25:D
|
Ajutati-ma si pe mine intr-o problema. Dau de baut. Stiti ca nu-s nesimtit.
Cine vrea sa ma ajute sa-mi bat joc de un idiot care ma streseaza cu telefonul, sunati-l si luati-i toata familia in falus... Rade ca prostu' in telefon si nu zice nimic altceva. Decat sa vorbesc mai tare ca cica nu ma aude. 0726299730 Va multumesc! |
ce`ai mha esti nebun??....da`l in familia m***...tu oftik-te k n`ai cartela :))...sa-ti faci minute:)ce drq mha te pui la mintea lor?...
|
Am avut si eu o tipa care mi-a facut faze de genul:mad:... si am pus un anunt la matrimoniale cu numarul ei de telefon :oops: ... m-a sunat apoi si am vorbit ;)
|
DONule tu nu ai mess la serivici acolo mah?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning