![]() |
Re: Club TICO
Suportul ala din spate, se schimba relativ usor dupa cum am mai zis.
Y need love : Iti tremura toba acum pt ca acel "gat/tub flexibil" avea rolul de a prelua vibratiile, dar tu scotandul, automat acum totu e fix. Partea proasta este ca in timp se vor fisura sudurile care au fost facute la imbinarea lui. |
salut domnilor ! 2 intrebari cunoscatorilor
1: Mai are cineva probleme cu fierberea apei ?( radiator usor spart picura ) 2: daca scoate ulei la evacuarea de gaze e de rau ? ms anticipat |
Quote:
-a ramas termostatul blocat pe inchis -ai ramas fara antigel in radiator -ai vreun furtun infundat sau chiar radiatorul daca scoate ulei pe evacuare adica daca ati arunca ulei pe toba de esapament e cam de rau in primul rand ati scade uleiul din baia de ulei si motorul se poate gripa ca remediere trebuie dus motoru la mecanic si acolo incepe balamucu te pune asa sa ai cumperi si ultima garnitura daca e un mecanic bun si nu un carpaci |
Quote:
in cazul consumului de ulei cred ca ar fi vorba despre o segmentare... banuiesc daca esti din cluj putem studia problema |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sunt doua bucsi cred care tot asa pe langa cutie din cauza la alea 2 trepideaza deci m-am scos (paguba 50 ron la buget) |
Salut
La tico aveam pozitile aprinse si am atins firele de la becu de la scrumiera si nu se mai aprind luminile in bord,butoane :lol: Stie cineva ce sa ai fac? |
Quote:
|
Quote:
|
culmea ca nu e nici o siguranta arsa
mai sunt altele inafara de panou ? |
doar daca ai tu in plus... vezi sa nu ai ca si mine...sa fie sigurantza slaba...verifica toate sigurantzele....asa am patzit si cu abs'ul la opel...toate pareau ok....dupa o verificare amanuntzita... erau 2 care nu erau ok....
|
cine cunoaste un tico albastru B-62-NOS ,l-am vazut astazi si chiar mi a placut cum arata.....!!!
|
deci azi am rezolvat problema oficial- cost 142- saboti, placute, si piston frana dreapta spate..pt ca bucatile de ferodo desprins mi-a facut muci garniturile pistonasului , ce m-am mai luptat cu ea.... in final am frane cum nu a avut tico de 2 ani:D, parca franeaza a masina normala:)). app intereseaza pe careva pistonas nou dreapta spate?am dat 45 de lei vreu 25 ca nu mai are garniturile, dar cred ca se gasesc de cumparat.
|
si pe saboti cat ai dat? 2 sau 4 buc?
o intrebare legata de acest subiect...sa nu para ciudat dar nu stiu sigur asa ca mai bine intreb...exista vreo dif de cei de stanga fata de cei de dreapta....au un singur sens...sau se pot pune cum te taie capul? ca eu am niste saboti de frana originali gm...insa nu scrie daca sunt de dreapta sau stanga....:D |
Da intreb si eu asa, ai auzit de placute de frana de dreapta si placute de frana de stanga ?
|
baieti am si eu o mica problema,poate a mai avuto cineva,vreau sa dau bara spate jos si am 3 suruburi ruginite si intepenite:x ce sa le fac?nici cu lichid de frana nu vor:D
|
BUNA ,SUNT SI EU NOUA PE AICI SI AM VAZUT CA AVETI STICKERE CU CLUB TICO , AS DORI SI EU 2 .CAT M-AR COSTA ?SI DE LA CINE LE POT PROCURA ?,LOCUIESC IN BUCURESTI.
|
Quote:
|
ms. cate doua stickere 6 ron ?ca am vazut pe pagina 260 ca este 3 ron unu. si cum fac sa comand si eu de la el ?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
nu tre sa ai mai lase nimic ca citeste si singur :P app. cand este intalnirea?
|
Quote:
abea astept sa ajung si eu la intalnire poate facem maine una mica la polivalenta |
doar la final de saptamana...altfel nu stiu catzi sau daca vine careva...
|
Quote:
|
Majoritatea decide...:D
|
Quote:
|
Votez benzina ieftina :))
|
Ati pe chat acum?:rolleyes2
|
intrunirile le tinem dupa cum am stabilit la prima (de cand am inceput sa ne intalnim) :)
ne vedem la 2 saptamani vineri seara :) ... vinerea asta e intalnire ... probabil ora 19 sau 20 :) ramane de vazut |
Quote:
|
La tambal sau la clarinet? :))
|
Quote:
|
Harpa sa fie :))
|