Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

sebastyan2001 14-01-11 18:27

Re: Club TICO

Suportul ala din spate, se schimba relativ usor dupa cum am mai zis.

Y need love : Iti tremura toba acum pt ca acel "gat/tub flexibil" avea rolul de a prelua vibratiile, dar tu scotandul, automat acum totu e fix. Partea proasta este ca in timp se vor fisura sudurile care au fost facute la imbinarea lui.

lalex 14-01-11 20:39

salut domnilor ! 2 intrebari cunoscatorilor

1: Mai are cineva probleme cu fierberea apei ?( radiator usor spart picura )

2: daca scoate ulei la evacuarea de gaze e de rau ?

ms anticipat

mar1an2005 14-01-11 21:38

Quote:

Originally Posted by lalex (Post 3986048)

ms anticipat

apa ferbe daca
-a ramas termostatul blocat pe inchis
-ai ramas fara antigel in radiator
-ai vreun furtun infundat sau chiar radiatorul

daca scoate ulei pe evacuare adica daca ati arunca ulei pe toba de esapament e cam de rau in primul rand ati scade uleiul din baia de ulei si motorul se poate gripa
ca remediere trebuie dus motoru la mecanic si acolo incepe balamucu te pune asa sa ai cumperi si ultima garnitura daca e un mecanic bun si nu un carpaci

STREET 14-01-11 22:59

Quote:

ms anticipat

daca radiatorul ii spart poti sa ii astupi gaura daca torni in el solitie pentru lipirea radiatoarelor. asta doar in cazul in care gaura nu ii foarte mare.

in cazul consumului de ulei cred ca ar fi vorba despre o segmentare... banuiesc
daca esti din cluj putem studia problema

dany_pkt 15-01-11 06:40

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3985011)
Trozneste numa la gropi, sau si la viraje? La gropi poate sa fie pivotul, ala daca se rupe in mers ai cam belito! Si mai ia in calcul planetarele... Poate sa fie si de la amortizoare, desi nu prea ai ce sa strangi la ele... se cunostea daca era ceva...

apasand pe ea se aude boc boc scurt in zona flanselor, articulatiile verificate pe elevator si nica, ma duc azi si ii dau de cap, daca nu ii dau foc ca se intinde spre 10 mil luna asta si nui bine.
Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3985262)
la tamburi iti trebuie o cheie de 22 sau 24.. ceva de genu

Da merci ma interesa si cheia in sine nu doar numarul :))) dar intre timp am gasit rezolvare la probl mea.

Quote:

Originally Posted by VDAN (Post 3985526)
pe spate saboti trebuie reglati,si mie mi a ramas pe spate blocata o roata,sper sa ai rabdare sa scoti tamburii:D,ar fi bine sa iti iei un spray de frane,o sa le cureti mai repede:D

Am patit la fel anul trecut , sigur s-au desprins ferodo-urile pt ca se aude in mers cum zdragane bucata:)) o operez azi cu placute si saboti noi, pe nepregatetit cei drept dar nu suport sa nu am masina.

Quote:

ms anticipat

Sfatul meu de patit ce sunt, schimba radiatorul direct sa nu infunzi ceva cu prostiile alea pt radiator si daca tot dai antigelul jos, scoate si caloriferul din habitaclu ( cel de caldura) si curata-l de mazgaz , iar antigel punei special pt radiator de aluminium ca altul ti-l mananca daia s-a spart. Esti sigur ca este ulei si nu condens pe teava de evacuare? acela poate fi uleios.

yneedlove 15-01-11 11:46

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3985563)
Suportul ala din spate, se schimba relativ usor dupa cum am mai zis.

Y need love : Iti tremura toba acum pt ca acel "gat/tub flexibil" avea rolul de a prelua vibratiile, dar tu scotandul, automat acum totu e fix. Partea proasta este ca in timp se vor fisura sudurile care au fost facute la imbinarea lui.

Ms man de sfat asta am sa si fac... e drept masina se misca cu talent sa zic asa... insa... deh... tremura cam tare...zici ca este speriata :)) deci rezolvarea ar fi sa ai iau gat dala si sa il sudeze....?!

ALIN.WsT 15-01-11 12:59

Quote:

Originally Posted by mar1an2005 (Post 3982343)
Nu ati pica motoru orice ai face dar se poate fisura galeria de evacuare ca sa poti circula cu ea asa pana o remediezi trebuie sa nu faci plecari cu scarturi sau plecari in forta de pe loc ,sa nu folosesti frana de motor,inainte de a opri la intersectie sau la semafor mai intai o scoti pe liber sau apesi ambreiajul si apoi apesi frana daca respecti cele mai de sus poti sa mergi cu ea asa o viata fara sa schimbi tamponul la motor

numai bine si spor la cat mai multi km chiar si cu tamponul rupt

Din pacate nu este problema la tamponu ala :( (l-am cuparat degeaba )deci care vreti tampon am dat pe el 50 ron vreau 35 este made in koreea
sunt doua bucsi cred care tot asa pe langa cutie din cauza la alea 2 trepideaza deci m-am scos (paguba 50 ron la buget)

Black.Power 15-01-11 13:56

Salut
La tico aveam pozitile aprinse si am atins firele de la becu de la scrumiera si nu se mai aprind luminile in bord,butoane :lol:
Stie cineva ce sa ai fac?

STREET 15-01-11 14:31

Quote:

Originally Posted by Black.Power (Post 3987765)
Salut
La tico aveam pozitile aprinse si am atins firele de la becu de la scrumiera si nu se mai aprind luminile in bord,butoane :lol:

sa schimbi siguranta arsa

ALIN.WsT 15-01-11 15:19

Quote:

Originally Posted by Black.Power (Post 3987765)
Salut

siguranta arsa schimba-o

Black.Power 15-01-11 16:01

culmea ca nu e nici o siguranta arsa
mai sunt altele inafara de panou ?

yneedlove 15-01-11 16:43

doar daca ai tu in plus... vezi sa nu ai ca si mine...sa fie sigurantza slaba...verifica toate sigurantzele....asa am patzit si cu abs'ul la opel...toate pareau ok....dupa o verificare amanuntzita... erau 2 care nu erau ok....

lughy_gsm 15-01-11 19:20

cine cunoaste un tico albastru B-62-NOS ,l-am vazut astazi si chiar mi a placut cum arata.....!!!

dany_pkt 15-01-11 20:51

deci azi am rezolvat problema oficial- cost 142- saboti, placute, si piston frana dreapta spate..pt ca bucatile de ferodo desprins mi-a facut muci garniturile pistonasului , ce m-am mai luptat cu ea.... in final am frane cum nu a avut tico de 2 ani:D, parca franeaza a masina normala:)). app intereseaza pe careva pistonas nou dreapta spate?am dat 45 de lei vreu 25 ca nu mai are garniturile, dar cred ca se gasesc de cumparat.

yneedlove 16-01-11 16:42

si pe saboti cat ai dat? 2 sau 4 buc?
o intrebare legata de acest subiect...sa nu para ciudat dar nu stiu sigur asa ca mai bine intreb...exista vreo dif de cei de stanga fata de cei de dreapta....au un singur sens...sau se pot pune cum te taie capul? ca eu am niste saboti de frana originali gm...insa nu scrie daca sunt de dreapta sau stanga....:D

TheEnZo 16-01-11 18:15

Da intreb si eu asa, ai auzit de placute de frana de dreapta si placute de frana de stanga ?

VDAN 16-01-11 19:07

baieti am si eu o mica problema,poate a mai avuto cineva,vreau sa dau bara spate jos si am 3 suruburi ruginite si intepenite:x ce sa le fac?nici cu lichid de frana nu vor:D

c3ra67 16-01-11 19:42

BUNA ,SUNT SI EU NOUA PE AICI SI AM VAZUT CA AVETI STICKERE CU CLUB TICO , AS DORI SI EU 2 .CAT M-AR COSTA ?SI DE LA CINE LE POT PROCURA ?,LOCUIESC IN BUCURESTI.

ALIN.WsT 16-01-11 19:46

Quote:

Originally Posted by c3ra67 (Post 3991753)
BUNA ,SUNT SI EU NOUA PE AICI SI AM VAZUT CA AVETI STICKERE CU CLUB TICO , AS DORI SI EU 2 .CAT M-AR COSTA ?SI DE LA CINE LE POT PROCURA ?,LOCUIESC IN BUCURESTI.

de la B-99-SAA dar nu stiu daca mai are ca mai vreau si eu 2 ca unu sa dus la spalatorie (costa 6 lei parca

c3ra67 16-01-11 19:56

ms. cate doua stickere 6 ron ?ca am vazut pe pagina 260 ca este 3 ron unu. si cum fac sa comand si eu de la el ?

ALIN.WsT 16-01-11 19:58

Quote:

Originally Posted by c3ra67 (Post 3991799)
ms. cate doua stickere 6 ron ?ca am vazut pe pagina 260 ca este 3 ron unu. si cum fac sa comand si eu de la el ?

dap dai un mesaj

yneedlove 16-01-11 20:02

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 3991448)
Da intreb si eu asa, ai auzit de placute de frana de dreapta si placute de frana de stanga ?

... trebuia sa ma amuz sau?

Quote:

Originally Posted by c3ra67 (Post 3991753)

Bun venit...

Quote:

Originally Posted by ALIN.WsT (Post 3991811)
dap dai un mesaj

pe forum sau pe mobil....:D

ALIN.WsT 16-01-11 20:03

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3991828)
... trebuia sa ma amuz sau?

Bun venit...

pe forum sau pe mobil....:D

pe forum bineinteles

yneedlove 16-01-11 20:09

nu tre sa ai mai lase nimic ca citeste si singur :P app. cand este intalnirea?

ALIN.WsT 16-01-11 20:10

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3991853)
nu tre sa ai mai lase nimic ca citeste si singur :P app. cand este intalnirea?

nu stiu ca la ultima nu am fost
abea astept sa ajung si eu la intalnire
poate facem maine una mica la polivalenta

yneedlove 16-01-11 20:27

doar la final de saptamana...altfel nu stiu catzi sau daca vine careva...

ALIN.WsT 16-01-11 20:31

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3991913)
doar la final de saptamana...altfel nu stiu catzi sau daca vine careva...

poi atunci sa stabilim pentru vineri sau sambata

yneedlove 16-01-11 20:32

Majoritatea decide...:D

ALIN.WsT 16-01-11 20:37

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3991933)
Majoritatea decide...:D

votez vineri:D

yneedlove 16-01-11 20:37

Votez benzina ieftina :))

STREET 16-01-11 20:54

Ati pe chat acum?:rolleyes2

Fireburn_03 16-01-11 21:28

intrunirile le tinem dupa cum am stabilit la prima (de cand am inceput sa ne intalnim) :)

ne vedem la 2 saptamani vineri seara :) ... vinerea asta e intalnire ... probabil ora 19 sau 20 :) ramane de vazut

aXXo 16-01-11 21:41

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3992144)
intrunirile le tinem dupa cum am stabilit la prima (de cand am inceput sa ne intalnim) :)

ne vedem la 2 saptamani vineri seara :) ... vinerea asta e intalnire ... probabil ora 19 sau 20 :) ramane de vazut

Vineri acum va acompaniez si eu... :)

SKR* 16-01-11 21:42

La tambal sau la clarinet? :))

aXXo 16-01-11 21:43

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3992202)
La tambal sau la clarinet? :))

La trompetă :))

yneedlove 16-01-11 21:43

Harpa sa fie :))

dany_pkt 16-01-11 22:20

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3991172)
si pe saboti cat ai dat? 2 sau 4 buc?
o intrebare legata de acest subiect...sa nu para ciudat dar nu stiu sigur asa ca mai bine intreb...exista vreo dif de cei de stanga fata de cei de dreapta....au un singur sens...sau se pot pune cum te taie capul? ca eu am niste saboti de frana originali gm...insa nu scrie daca sunt de dreapta sau stanga....:D

singura deosebire este ca un sabot e de un fel si celalalt e de alt fel adica dreptul are o tija pe care se pune cablul de la frana de mana si stangul nu. si dupa ce ii schimbi faci aerisire si sa te uiti la placute daca tot faci o treaba, si am auzit ca se pot schimba garniturile de la pompa dar nu sunt sigur. asa ca sa te tina treaba. pret saboti 58 de lei 4 buc (hi-tech made in koreea :))) placute 39lei

ALIN.WsT 16-01-11 22:22

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3992144)

cer scuze nu am stiut ori cum am ghicit bine vineri;))

dany_pkt 16-01-11 22:25

vineri ora 20 eu pot, polivalenta propun, sper sa fie gata:D

Fireburn_03 16-01-11 23:36

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3992197)
Vineri acum va acompaniez si eu... :)

daca vine si lucian facem intalnire multijudeteana :D ... ne extindem :D ...

p.s. : nu am ajuns eu in giurgiu sa vezi rotile dar le vezi vineri :D

All times are GMT +2. The time now is 15:50.

- Copyright 2026 4Tuning