![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
ma nene, " e si nromal ca toti autori de diferite povestiri amoroase " sa dea tot ce pot din ei, deaorece seful nu-i mai tine pe respectivul loc de munca si apoi, ii alearga foamea. draqu vreti sa-i roada foamea baschetii!!!
apoi, oricat se agita lumea, ei tot ca ei fac. eu zic, ca cel mai bine e sa fiti indiferenti si e vorba accea " lasa-i pe tartani sa fie kamikaze si noi sa stam linistiti " daca da militia in ei treaba lor. si sa fiti constiienti de un lucru " orice s-ar intampla, chair si acum sau maine sau poimaine " tot pe noi v-a pica. it's a beautiful life, la la la :)) |
nu e nimeni treaz la ora asta asa matinala ?:D ... sa vina cu mine la o cafea ?:)
|
eu vin, cand e moca.
ca tot ma alearga raceala asta :)) |
Incercat jocul Lada Racing Club, e foarte tare si foarte real :D
|
E in RUSA :|
Si pentru acest motiv am oprit download`ul lui :D |
cel mai tare joc ... Texas Hold'Em Poker 3D DeLuxe Edition :)
|
pe filelist e in engleza
|
http://www.go4it.ro/telefoane-mobile...-euro-4231427/
Care aveti 1100? Si care le aveti fabricate in Bochum? :)) L.E.: Puteti lua peste 5000 de euro pe ele ! |
Ma poate ajuta cineva? De aproximativ 5 zile nu mai pot da sign in pe contul meu YouTube. Totul functioneaza perfect, pot sa vad orice, in afara de sign in. :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Aveti grija sa nu prea treceti pe la strand, sta RAR-ul cu rutiera si opresc masini sa le verifice.
|
Cine are folie omologata,rar`ul si toate actele in regula ar fi indicat sa treaca pe acolo,sa opreasca din proprie initiativa si sa aduca in discutie abuzurile pe care Politia Rutiera le face in legatura cu folia omologata..Asta este un conflict intre cele doua institutii...una omologheaza,alta anuleaza...din tot conflictul asta,cei mai sifonati ramanem noi..(amendati/bani dati pe folie/mai ramane sa ne dam chilotii jos):shock::yikes::boxing::ciggy::boogy:
|
A fost o emisiune pe Realitatea intr`o seara in care era invitat seful politie ruitere de la bucuresti si zicea moderatoarea ca masinile de politie au folie si nu au inscriptie POLITIA pe ele si mai au si radar cu care te iau..si facea sefu ala: Nu e adevarat, noi nu avem nici un interes sa ne pitim , cine are poze cu asa ceva sa trimita pentru emisiunea urmatoarea ( care este saptamana asta ), mai multe detalii si o adresa de mail unde puteti trimite poze daca aveti cred ca gasiti pe siteul de la realitatea...:)
P.S: bine zis ice_wysss |
|
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
am si eu o intrebare: cine i-a sters thredul lu dragos cu M5 de la BMW cel cu M5- upgrade ?:shock:
|
Quote:
Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
hai sa ne mutam pe Diverse.....
|
:evil: Ce'o fi avut moderatoru ala in cap de'a sters Threadu' lui M5 ? :evil:
|
pe ce sectiune era?
|
BMW.....'E39 - M5 upgrade' se numea
|
Quote:
|
era pe BMW ?
|
Quote:
|
Nup. Moderatorii de pe sectiunea BMW sunt: xxdadixx, Alex-Rahova, MARI_NSL, anduaox, Skillzu, ZerO_CooL, bix, MariusTXA, CJ-01-WOB, ReLLaXX . Deci unu din ei sau un supermoderator.
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai nu stiu , e vorba de post sau de topic in care isi prezenta masina ? eu pe Valcea n`am mai sters de mult nimic:)
|
e vorba de topic/thread
|
nu era pe valcea mai mult ca sigur ca m-am uitat.probabil pe sectiunea bmw si cum am mai spus...nu pot sa sterg sau sa modific decat pe valcea
|
care bulangiu mi-a sters mah M5 upgrade???
|
sa se spele cu el pe CAP MAH frustratul care la sters.asta e INVIDIA ASTA LA OAMENI.
|
Vreunu care a fost ofticat cand a vazut ce masina ai :P
|
doamne ce oameni terminati frate
|
Quote:
|
Quote: