![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
ms :D
|
spor la treaba cu golanu ...mai trebuie lucrat la el..salut :)
|
3 Attachment(s)
Un BMW E30 mai de drift ,zic eu !
P.S. Este pentru prima oara cand imi prezint o masina aici ! |
care imi da si mie un urs ?
|
pff cred ca sa cam saturat lumea sa va dea tot...da mai cititi cateva pagini in urma si o sa gasiti tot ce aveti nevoie :censored:
|
http://slrr-ro.dmon.com/load/cars/bmw/3 ... gasesti aici tot ce vrei si ce nu vrei :P in cazul in care nu gasesti ceva, fa o cerere si se va discuta ;) fi'ti si voi activi pe aici, ca nu pentru mine l'am facut :)
|
Quote:
|
Quote:
Bestia mea e in constructie ... trebuie sa mai lucrez la motor si in slrr editor |
E ok ursu`l, dar nu va inteleg dc puneti voi jantele diferite vi se pare ca arata Ok?
Ursu il gasesti la noi pe SITE :D |
7 Attachment(s)
in prima poza este supra :D o sa mai pun poze cu ea si mr2 este bestia
|
krypton m-ai dezamgit, bestia ta nu e chiar bestie
|
dc nu ? vroiai vrun charger :)) din 70 =)))
|
Quote:
|
Arcuri de 7"
|
O mapa ceva unde sa pot da drifturi,si sa imi ziceti va rog si unde se adauga :)
|
Ce versiune ai?:) daca ai 2.3.0 nu poti
|
sau poti sa iei suspensia aia reglabila :D
|
Am suspensia dar nu am unde sa ma dau :)
|
ce vers ai man ??
|
2.30....
|
nu poti sa pui mape pe 230le decat pe 221mwm sau lemwm
EDIT:am o idee sa facem o competitie de DRAG pe circuitul din 230le astept pareri ... o sa ma mai gandesc la reguli ... o sa le stabilim impreuna mai bine |
pe 2,2,1 mwm deja is 2 piste pt drifr..da ter sa ai masina pregatita bn
|
la masinile de drift imi ia ceva timp pana fac masina ...
|
stiu ca ma veti injura dar, putetzi sa imi spunetzi si voi unde gasesc si eu niste motoare ma puternice adik peste 2000 de cai, eu am unul dar pot sa il pun doar pe o singura masina , am incercat si cu slrr editor dar nu merge:help: am le2 mwm, ok cum il fac
adik nu am piese lama performance, si nu prea stiu:D:D |
pentru ce iti trebuiesc atatia cp ??? motoru til faci singur peste 2000 de cp :P
|
imi trebuie atatia ptr ca vreau sa imi fac niste masini car sa poata sa faca whellie, daca ma poti ajuta cu o lista de piese si sa urci chestiile de la lama performance, daca stiu eu bn, :D:D:D
|
la vers le2 mwm pot merge cu masina prin oras fara sa dea eroare cum da la 2.3.0 LE??
EDIT: cum instalez 221 LE2MWM ca nu gasesc pe GOM |
@Plesa: poti face whelie si cu mai putini cp :P depinde ce masina folosesti si cum este distribuita greutatea adica este mai grea pe fata nu e buna de wheelie daca e usoara pe fata e buna si grea pe spate normal :P un exemplu toyota mr2 este buna pt whellie :P
@Royal17: citeste paginile din urma ... si invata sa te exprimi :P |
@royal17:eroare aceea din oras nu poate scapa nimeni de ea...toti o avem pt ca asa este jocu...le2mwm instalezi asa: jocu de baza versiunea 221-patch mwm - si pe urma patch le2mwm...
@plesa: poti face whelie aproape cu orice masina din slrr.-tre doar sa stii sa o faci(suspensii haulin, roti de drag spate,roti fatza dalea mici de tot, si motor tractiune spate-minim 300 cai) |
oooo marius :D cmf ma da buzz pe mes
|
ok multumesc, nu merge prea bn cu whelieul, dr e ceva fata se ridica vreo 20 cm de jos ms:clap: asta cu un motor de 650 de cai:D
|
Daca ai 2.3.0 ia kit de drag si daca ai 2.3.1 pune tractiunea pe spate si punei slickuri .. ( cauciucurile alea uriase.. ) .. si un motor mai puternic .. v8 ..
|
:lol::lol:Helps pls stiti ca nu orice motor mere pe orice masina exista cv program care face asta sa mearga ori ce mototr pe orice masina? pls help!
|
1 Attachment(s)
era si la noi pe site acest program :P SLRR-editor se numea, dar se pare ca a disparut :) ciudat...in fine, uite programul
|
Mersi mult frate app frumos siteu slrr-ro:X
|
Dati-mi si mie un PM careva cu un site ceva de unde pot sa iau si eu jocu si patchurile si alte downloadables.
nu am stat sa citesc toate posturile, dar o intrebare: e tot asa plin de buguri cum il stiu sau s-a facut mai jucabil dupa ultimele patchuri? |
Daca esti dezinteresat si noi vom fi la fel ... ;) cred ca nu este chiar atat de greu sa gasesti ce'ti trebuie, chiar si o simpla cautare pe Google, iti poate spune multe :)
Site'ul SLRR-RO In curand il vom aseza asa cum trebuie si vom pune mai multe la download, daca mai este cineva interesat sa ne ajute, sa dea un pm (mie, lui Mik sau lui Marius) si vom discuta mai multe prin pm. Bafta! |
Quote:
Facem off-topic degeaba. :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning