Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

daman 25-06-12 20:32

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Quote:

Originally Posted by colegu (Post 5078989)
Ultimele modificari de tuning la rechinul meu : sac de dormit, izolir + cort. :)

bun bun ;)

MON-u 25-06-12 23:07

nu reusesc sa fac motorul ala al meu sa mearga bine..la relanti merge perfect si lin..dar in sarcina se ineaca iar..cum naiba sa il mai reglez:sad:..imi mananca anii din viata:-)e injectie jtronic

05aBi 25-06-12 23:16

Se intampla sa aibe cineva un robinet de apa de la aeroterma model behr ? Model fabricat pana in 78 inclusiv.

prince_igoor 26-06-12 10:08

monule, asa am patit si eu, si am zis ca schimb tot motorul. ei ,eu vreau sa fiu legal cu acte in regula pt ca umbla arr pe aici pe la noi si au asa o simpatie pt masiniile mai vechii:lol: ,nu batea tipurile motor si pt omologare cereau astia o gramada de banii , asa ca am hotarta sa iau chiuloasa si tot ce tine de motorul celalat , implicit injectia cu tot cu matele ce le are si sa mi-o monteze mecanicul , sper sa iasa treaba buna, deja eram disperat am modificat motorul de pe carburatie pe injectie si nu mergea deloc bine, la relanti mergea cat de cat in sarcina imi cadea in cap, acum sper sa reusesti si apropo pune si u nicte poze cu rechinasuu tau mai din lateral sa vedem cum da cu jantele si din cv unghiuri care sa o scoate un pic in evidenta daca se poate, spor la treaba.
saby robinet behr pt. aeroterma am cautat si eu mult timp , in final am achizitionat unul saptamana trecuta impreuna cu multe piese de pe un e21 ce urmaeza sa fie taiat. pt 200 de ron am luat tot ce se putea lua de pe el, bord cu ceasuri , 2 aripi noi noute de care sunt foarte multumit , inca au eticheta pe ele de producator :lol: directie , telescoape arcuri , deci a mai ramas numai caroseria restul am luat , grila cu 4 faruri rotunde cele de pe lateral sunt mari , iar celelate doua mici ,si multe altele. din pacate am testat robinetul in vana am pus pe retur furtunul de la dus si am dat presiune si l-am deschis , l-am inchis si nu functioneaza, acum zilele astea o sa il desfac sa vad ce are. sper sa gasesti si u unul. stima tuturor, si mai are baiatul asta un pontiac de prin 89 cu nr de germania nu sau scos numere rosii la vanzare cere pe el 15 mil cu acte in regula, ma gandeam sa il iau eu , dar daca nu il taie si il da la fier vechi ca trebuie sa elibereze curtea ca mai are cv masini si le tine acolo deaba, daca este cineva interesat de pontiac sa imi zica. stima

prince_igoor 26-06-12 10:16

9 Attachment(s)
si pozele ca acum le-am facut

daman 26-06-12 12:26

inseamna ca o ai gata la timp pentru intalnire ;)

prince_igoor 26-06-12 17:08

1 Attachment(s)
imi puteti spune va rog din ce chit apartine spoileru asta din poza. sau daca are cineva unu asemantor de vanzare. ast. rasp . stima

daman 26-06-12 21:03

3 Attachment(s)
azi am rezolvat si cu luminile si pompa de ambreiaj.

MON-u 26-06-12 21:19

1 Attachment(s)
azi sia revenit cat de cat,cred ca e posedata:lol:..trage si in sarcina..nu prea bine atat cat ar trebui..merge rotund motorul..sper sapt viitoare sa ajung cu ea la itp...:-)

pfrazvan2001 26-06-12 21:31

Quote:

Originally Posted by daman (Post 5081104)
azi am rezolvat si cu luminile si pompa de ambreiaj.

bravo bravo....a fost cum am zis yo ??

B-81-TAF 26-06-12 22:29

2 Attachment(s)
Salut! Va prezint si eu masina mea... 1980, 320/6, si... ne vedem la intalnirea de pe 15 la care sper sa vina cat mai multa lume!!! Sa ne auzim cu bine!

pfrazvan2001 26-06-12 22:31

sa vina sa vina multa lume ca asa trebuie :D

daman 27-06-12 07:13

asa baieti,sa fim cat mai multi :D

colegu 27-06-12 07:51

Ma bucur sa vad ca lumea avanseaza bine pe ultima suta de metri cu proiectele.
A fi o surpriza placuta sa mai apara si cativa neanuntati cu rechinii la intalnire.8)

@daman : arata super rechinul. Ce mai ai sa-i faci ?

colegu 27-06-12 08:23

Eu as veni cu o propunere : sa ne intalnim in Obarsia Lotrului in 14 iulie ora 13 , si de acolo sa continuam toata gasca in coloana catre Voineasa. Ce parere aveti? Nu e rau sa va asigurati ca stiti 1-2 nr de tel a celor care participa la intalnire ..just in case ca se intarzie...sau (doamne feri) apar probleme tehnice....just my 2 cents.

daman 27-06-12 08:36

propunerea este foarte buna dupa parerea mea pentru cei care vin din partea de nord-vest e mai accesibil asa. mai postez inca o data lista inclusiv noul membru B-81_TAF

1.colegu-cort
2.daman-pensiune sau cort
3.francezu-cort
4. mon-cort
5.jamaicanu-cort
6.B-81-TAF-cort(banuiesc )
7.costi-cort ?

daca mai sunt si alti colegi cu e21 care doresc sa participe ii rog sa nu ezite in a se trece pe lista ;)
http://www.transalpina.biz/
am pus si un link pentru informare generala referitor la acest drum .din ce am citit pe acel forum ,in acest moment Transalpina este deschis in totalitate iar drumul este accesibil oricarui tip de autovehicul deci cei care au rechinii low sa stea fara griji :-)

colegu 27-06-12 08:56

Caut un cardan pt cutie cu 5 viteze pt motor cu 4 pistoane.

pfrazvan2001 27-06-12 13:01

apropo mai o intrebare cine vine si cum vine cu cate persoane dupa el ....fete baieti ...cine vrea sa zica bineinteles:D

pfrazvan2001 27-06-12 13:02

Quote:

Originally Posted by daman (Post 5081594)
propunerea este foarte buna dupa parerea mea pentru cei care vin din partea de nord-vest e mai accesibil asa. mai postez inca o data lista inclusiv noul membru B-81_TAF

1.colegu-cort
2.daman-pensiune sau cort
3.francezu-cort
4. mon-cort
5.jamaicanu-cort
6.B-81-TAF-cort(banuiesc )
7.costi-cort ?

daca mai sunt si alti colegi cu e21 care doresc sa participe ii rog sa nu ezite in a se trece pe lista ;)
http://www.transalpina.biz/
am pus si un link pentru informare generala referitor la acest drum .din ce am citit pe acel forum ,in acest moment Transalpina este deschis in totalitate iar drumul este accesibil oricarui tip de autovehicul deci cei care au rechinii low sa stea fara griji :-)

da parca nu eram mai multi ???

pfrazvan2001 27-06-12 13:15

Quote:

Originally Posted by colegu (Post 5081584)
Eu as veni cu o propunere : sa ne intalnim in Obarsia Lotrului in 14 iulie ora 13 , si de acolo sa continuam toata gasca in coloana catre Voineasa. Ce parere aveti? Nu e rau sa va asigurati ca stiti 1-2 nr de tel a celor care participa la intalnire ..just in case ca se intarzie...sau (doamne feri) apar probleme tehnice....just my 2 cents.

pai ar veni cam asa ...astia care vin de la bucuresti sa facem drum intors....

colegu 27-06-12 13:21

ma gandeam ca vreti sa mergeti efectiv pe transalpina: Bucuresti-> Novaci -> Ranca ->Obarsia lotrului ->Voineasa.

pfrazvan2001 27-06-12 13:22

Quote:

Originally Posted by colegu (Post 5081915)
ma gandeam ca vreti sa mergeti efectiv pe transalpina: Bucuresti-> Novaci -> Ranca ->Obarsia lotrului ->Voineasa.

aaaaa tu zici sa facem plimbarea si pe urma petrecerea :D nu ??

colegu 27-06-12 13:25

Yep la asta ma gandeqam. Am plecat de la presupunerea ca cei din bucuresti vor veni pe transalpina, eu vin de la Arad si ma gandeam ca Obarsia Lotrului e un punct de intalnire bun, cel putin pt mine :)

pfrazvan2001 27-06-12 13:26

Quote:

Originally Posted by colegu (Post 5081918)
Yep la asta ma gandeqam. Am plecat de la presupunerea ca cei din bucuresti vor veni pe transalpina, eu vin de la Arad si ma gandeam ca Obarsia Lotrului e un punct de intalnire bun, cel putin pt mine :)

pai e cam aceeasi distanta ...in jur la 300 ....sa vedem ce se mai aproba pe aici ...ar fi un punct foarte bun de intalnire .....

danielson 28-06-12 15:24

7 Attachment(s)
Cateva piese care au venit in ultima vreme.

daman 29-06-12 07:07

vad ca nu te uiti la ban.dai cu el ... :-)

danielson 30-06-12 08:56

Ce sa fac Damane, e boala grea cu rechinii astia.

AxYJamaicanu 30-06-12 13:06

sa se agraveze pana pe 14 :)

MON-u 30-06-12 15:03

intrebare..merg arcurile de e36 pe e21?

daman 30-06-12 16:59

1 Attachment(s)
treaba e ca nu am reusit sa aerisesc ambreiajul,pompa de apa picura iar motorul merge ca naiba.in rest trebuie sa pun scaunele si bancheta si ce-o mai fi...

fistaccio 30-06-12 20:33

Quote:

Originally Posted by MON-u (Post 5085302)
intrebare..merg arcurile de e36 pe e21?

din cate stiu eu nu merg, suspensia care seamana cel mai mult si s-ar potrivi cu un minim de modificari e cea de e39, asta daca te gandesti sa achizitionezi o reglabila si sa ajungi la un pret bun, in comparatie cu cea de e21 care nu se gaseste.

ff650 30-06-12 21:56

salutare

am fost acum 2 sapt cu motocicleta pe Transalpina.Am urcat dinspre Ranca,drumul este super insa doar pana la obarsia Lotrului.Dupa,adica pana la Voineasa este tare rupt-jale.Aveti grija

bafta

05aBi 01-07-12 15:41

Quote:

Originally Posted by 05aBi (Post 5079789)
Se intampla sa aibe cineva un robinet de apa de la aeroterma model behr ? Model fabricat pana in 78 inclusiv.

nu are nimeni ?

MON-u 01-07-12 20:45

Quote:

Originally Posted by fistaccio (Post 5085587)
din cate stiu eu nu merg, suspensia care seamana cel mai mult si s-ar potrivi cu un minim de modificari e cea de e39, asta daca te gandesti sa achizitionezi o reglabila si sa ajungi la un pret bun, in comparatie cu cea de e21 care nu se gaseste.

si nu stii mai exact in ce ar consta modificarile in cauza pt suspensie?:-)mersi oricum de lamurire;)

daman 02-07-12 07:56

[QUOTE=05aBi;5086349]nu are nimeni ?
am eu unul. costa 80 ron

daman 02-07-12 08:01

Quote:

Originally Posted by MON-u (Post 5086586)
si nu stii mai exact in ce ar consta modificarile in cauza pt suspensie?:-)mersi oricum de lamurire;)

se gaseste si reglabila pentru e21 dar este foarte scumpa.

MON-u 02-07-12 20:04

Quote:

Originally Posted by daman (Post 5086912)
se gaseste si reglabila pentru e21 dar este foarte scumpa.

am gasit foarte scumpa fixa..la reglabila nici nu am curaj sa ma gandesc:lol:
am discutat ieri cu amicul razvan si mia zis ideea de home made a suspensiei..cu 500 lei o las pe burta:-)
Tu mai ai la ea..ai rezolvat problemele majore?

fistaccio 02-07-12 22:49

Quote:

Originally Posted by MON-u (Post 5087736)
am gasit foarte scumpa fixa..la reglabila nici nu am curaj sa ma gandesc:lol:
am discutat ieri cu amicul razvan si mia zis ideea de home made a suspensiei..cu 500 lei o las pe burta:-)
Tu mai ai la ea..ai rezolvat problemele majore?

Felx & Codescu Style :evil::D

MON-u 03-07-12 18:36

Quote:

Originally Posted by fistaccio (Post 5087968)
Felx & Codescu Style :evil::D

exact...dar dupa intalnire;)

By Afs-Cot 04-07-12 01:23

ma poate ajuta si pe mine cu o janta de alpina de 5.5 j et13 am trei si mai imi trebuie una multumesc

All times are GMT +2. The time now is 11:11.

- Copyright 2026 4Tuning