![]() |
Re: Chat
nu am primit, inca mai astept, poate de craciun, cine stie... :lol:
|
este cineva in cluj care poate sa reconditioneze buza polishata la o janta ?
multumesc mult |
jante 4x89 pe 14 sau 15 care are?????
|
nightrider...mersi de tot pentru azi.
n`am mai apucat sa intru ca era un stresat ca sa ies repede...apoi o venit pretenu ala si am plecat. mersi inca o data |
np man ;)
|
cand aflu dimensiunile de jenti...vin dupa niste jenti eftine de aliaj si alte gume de iarna:P
|
Cine ma poate ajuta cu un sit de vanzari auto din germania da ceva serios sau daca stiti pe cineva cine aduce masini de afara si sa fie de treaba ...acuma vineri mi-am luat carnetu si caut ceva ieftin. Is incepator si ma gandeam la un Golf 3 pana in 1800 euro pana ma invatz sa conduc bine zic ca ii bun si golfu ...
|
Nu mai sunt golfuri 3 "dincolo". Is in oser toate.
|
Quote:
:lol::lol::lol: |
am fost cu passatu sa`i schimb gumele.
ff corect, foarte prompt, sunt foarte multumit. acum stiu cum procedez :P dau telefon si ii zic sa ma mai scoata o data la un suc si o prajitura :) |
SatanaVex incearca mobile.de, autohus.de, autoscout24.de. Astea ar trebui sa fie de ajuns pentru ce cauti tu. Bafta!
|
Kent8...merg xenoanele?eu am probleme deja cu farurile:))))
|
merg brici, de ce intrebi?
ce probleme ai? oare tu esti tipu cu opelu galben? |
Quote:
Dap,una bucata Opel galben e la mine,am uitat sa izolez 2 fire si iarasi mi-a sarit siguranta la pozitie pe partea dreapta |
Quote:
:lol::lol: |
ms MadManOvi si LoOn.Am gasit ceva pe mobile.de si autoscout24 de acuma mai vad eu ce gasesc si daca nu fac o excursie sa vad ce gasesc si in oseru de masini de la noi sau poate ma duc pana dincolo ms ori cum
|
2 Attachment(s)
nu stie nimeni nimic despre masina asta? Ii in curte la o fabrica, in apropiere de facultatea de mecanica, pe Muncii
|
nu doneaza nimeni 2 cauciucuri pe 13" in stare ok ( sa nu piarda aer ) ?
|
iti trebuie de mers, forjat, sau roata de rezerva?
am 2, nu scapa aer dar sunt uzate pe exterior, hai dupa ele si scapa`ma |
Cine ma ajuta si pe mine cu o schimbare de toba. Trebuie schimbata cu toba originala ca sa nu fie probleme la itp... as face si eu acasa treaba dar nu am rampa.... si fara e cam greu...
|
mergi langa sun in poligonul ala
ala are rampa gaurita pe mijloc |
Cine imi zice si mie de unde fac rost de doua stikare de la situ asta cu 4tuning??sau daca are cineva de vanzare nu imi da si mie doua si ne int joia la cug
|
is curios cat de repede o sa se mute lumea de acolo ...
|
Ghiciti cine a jucat bowling azi la "Leul"??? Bogdan Marisca,Dani Ungur si Tempestini, am avut onoarea sa joc bowling in acelasi timp cu ei:-P:-P:lol::lol:
|
da wow
|
nu si-o scapat bila pe picioare deni ungur?
|
care are o platforma sa mah duca azi pe la 19 pana la RAR ?
|
sarbatori fericite si la multi ani!
|
Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada! LA MULTI ANI si Sarbatori Fericite!!!
|
purple x-mas
|
vecinii sa vada! aia tre!
|
CRACIUN FERICIT PENTRU TOATA LUMEA:peace:
|
Craciun fericit
|
Piry, craciun fericit, LA MULTI ANI, si la anu, te IMPLOR nu mai bea redbull cu pepsi !!!
te agita prea tare :) la multi ani tuturor, un craciun plin de bucurii si numai bine. |
Craciun Fericit Tuturor! Fie ca mosul sa va aduca cipuri, suspensii, spoilere, praguri, eleroane, jenti, o lopata sa va scoateti banii din casa cu ea, si cate o camera destul de mare sa incapa toti prietenii vostrii in ea, etc etc etc si cate o craciunitza la cei care n-au deja, si cate doua la cei care au :P ;)) Happy Christmas !
|
Craciun fericit la toata lumea sa aveti parte de tot ce va doriti si spor la baut
|
Cati dintre voi primiti e-mailuri cu reclame "basme si carti DVD", "asigurari RCA", "covoare si mochete" etc.? Mi se pare ciudat ca primesc astfel de mesaje numai de cand m-am inscris pe acest forum, si asta e singurul forum (si site) roman pe care este detinut adresa mea e-mail.
|
unde sunt amplasate camere pe drumul de la Cluj-Napoca <-> Oradea ?? care stie ?
|
http://www.radarefixe.ro/radare-came...-judetul-cluj/ intra aici ;)
|
am auzit ca sunt mai multe nu doar astea 4 ... poate am fost prost informat
ms de site |
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning