Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

MnezO 10-03-10 11:23

Re: Cafeneaua Ieşenilor

am avut ghinionu de a fi oprit pe bucium cu 100 la ora de loganu ala mcv! nu am laut amenda ca cica sunt in teste! M-au intrebat daca am reusit sa ii detectez, pentru ca mi-au vazut detectorul e bord

Liluuu 10-03-10 12:22

Quote:

Originally Posted by Liluuu (Post 3163747)
Care merge la 4t days, poate facem o cheta la benzina

vorbesc singur ?

TuningBoy 10-03-10 13:11

Nu vorbesti singur, acum o pagina sau doua in urma, a anuntat slip ca merge cu masina lui, alex low si altii :D

morpheusmaster 10-03-10 13:18

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 3167469)
am avut ghinionu de a fi oprit pe bucium cu 100 la ora de loganu ala mcv! nu am laut amenda ca cica sunt in teste! M-au intrebat daca am reusit sa ii detectez, pentru ca mi-au vazut detectorul e bord

Si raspunsul tau a fooooooost??? Zimi ce detector ai si mai multe detalii...nu fiti zgarciti la vorba oamenilor...sa na ajutam intre noi (dar daca lai luat cu 100 tare cred ca ai un Kobra ca detector si lai luat din plin...)

Victor_Is 10-03-10 22:56

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 3167469)

Pana la urma nu cred ca l-ai detectat nu? daca zici ca "te-au prins" cu 100km/h
Eu am un whistler xtr 140 si imi detecteaza orice camera foto/video , pe probate.
Banuiesc acum ca o sa-mi detecteze si noile aprate dat fiind faptul ca loganurile au camera video care tot timpul este deschisa si radarul nu.Nu prea "zbor" eu...dar...sa stiu ca merg fara stres :D

no limits design 11-03-10 01:49

Quote:

Originally Posted by Liluuu (Post 3167633)
vorbesc singur ?

Merg si eu la bucuresti ca in fiecare an dar mi-am luat deja bilet la tren......poate ne intalnim acolo ca eu plec maine dupa amiaza:D

D3m0N 11-03-10 07:57

Quote:

Originally Posted by Liluuu (Post 3167633)
vorbesc singur ?

de mers merg si eu .. sambata dim pe la 4-5 plec

MihaiCsl 11-03-10 13:12

Frumoasa vreme afara,care merge la strand ? :lol:

Liluuu 11-03-10 15:15

eu vroiam sa ma duc in ziua in care era jurizarea la vt . e duminica asa ca nu mai merg . bafta multa . care va duceti faceti niste poze . ndl tu esti din iasi ?!

MnezO 11-03-10 18:30

Detectorul meu e un cobra cu 15 benzi ! nu stiu alte functii ! problema e ca l-am detectat in mai putin de 150 de metrii !

2slow4u 11-03-10 20:00

Mnezo busted acum 2 zile veneai dinspre italinox. [:)]

Acele mcv-uri le-am vz si eu (ieri si azi)

Ieri stateau baietii sus pe sfantul lazar, vis-a-vis de strada care duce spre bucsinescu si din vale cam vii cu viteza uneori.
Tot ieri stateau in fata la sala sportului si credeam ca filmeaza masinile care fac stanga pe strada care duce in sf lazar (unde este intezis)

Azi i-am vazut prin trafic aveau H.. si nu mai stiu cum numarul. Cred ca in curand intra puternic prin oras cu dispozitivile, gata sa dea amenzi [:(]

Armandot 11-03-10 20:13

la cate gropi sunt in oras voi chiar puteti merge cu o viteza mai mare de 50 km/h?

zorro6299 12-03-10 10:00

Quote:

Originally Posted by Armandot (Post 3173094)
la cate gropi sunt in oras voi chiar puteti merge cu o viteza mai mare de 50 km/h?

;) Bine punctat :!:

Dar să stii , militienii stau exact acolo unde lipsesc ca prin minune gropile si unde vrei sa profiti de ocazie sa-ti " cureti "injectoarele , şpritand cateva secunde.... si atunci... " eşti vedetă" , dai si caţiva banuti pentru poze si te-ai linistit ( pentru un timp măcar ) :lol:

Dacă aş avea cate un bănuţ pentru fiecare groapă din targ, aş fi milionar !!! :-P

D3m0N 12-03-10 11:12

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3173032)
Mnezo busted acum 2 zile veneai dinspre italinox. [:)]
[:(]

te iei de mnezo .. da spoilerul tau spate ti l-au furat?:))

2slow4u 12-03-10 13:23

Nu nu...:))) A fost dat jos pentru asta https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...ml#post3172688

MihaiCsl 12-03-10 16:09

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3175155)
Nu nu...:))) A fost dat jos pentru asta https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...ml#post3172688

Nu minti lumea ba :D

D3m0N 12-03-10 16:23

frumos frumos :D

skimpy 12-03-10 20:50

Daca stiti pe cineva plecat la 4t, acu mi-a trecut prin cap, nu imi aduceti si mie va rog un sticker ?

VREAU STICKER 4T. Multumesc :)

sorry ca m`am trezit asa tarziu.

no limits design 12-03-10 20:54

Eu sunt de dimineata la romexpo am ajutat pe acolo la pus bannere si cauciucuri pe pista si inauntru.O sa incerc eu sa fac rost de cat mai multe stickere si va aduc.Dar nu promit nimic.Cine vine maine la 4td?

Bogdan.IS 12-03-10 22:27

no limits design , daca faci rost de stickere , te rog sa-mi pastrezi si mie unul . multumesc :D

MihaiCsl 13-03-10 09:11

no limits ,dau o bere pentru un sticker,fura-le pe toate :Lol:

drobet@ 14-03-10 12:08

o mica intrebare intrebatoare care dintre moderatori nu incape de mine:rolleyes2

Bogdan.IS 14-03-10 13:27

unu dintre ei : XS[DNiED], slip, bakal, HotWheels . HotWheels se exclude . drobet@ , ti-am vazut pretenu bun DYU ... arata ca DRACU masina aia , lovita , zgariata ...
in vara arata bine masina , probabil ca i-a fost lene sa-si ia gume de iarna si a mers cu cele de vara pe zapada :-P

CRyS` 15-03-10 08:23

Noile radare nu au primit si instructiunile de utilizare! Deci nu se pot folosi! Mai cititi si voi presa :) si ascultati posturile de radio!

Bogdan - Jantele lui DYU cu anvelope de vara sunt la minte in service! Eu i le-am schimbat cu cele de iarna!

MihaiCsl 15-03-10 11:04

Crys,recunoaste ca le-ai furat,lasa vrajeala. :D

Bogdan.IS 15-03-10 13:41

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 3184051)
Bogdan - Jantele lui DYU cu anvelope de vara sunt la minte in service! Eu i le-am schimbat cu cele de iarna!

atunci cer scuze pentru ce-am zis cu gumele ... dar masina tot arata ca naiba .

CRyS` 15-03-10 13:52

MihaiCsl - e adevarat! Imi pare rau :( sper sa ma ierte ca i le-am furat! Alaturi de altele :)

Bogdan ... pana una alta tu il ai cumva in curte? Si masina mea arata ca naiba... Zgaraiata, aripa plesnita... asta e! Si ce daca.. e masina mea si sunt mandru!

Bogdan.IS 15-03-10 15:44

offf mai , dar nu pot avea si eu o parere ? si masina mea e in aceeasi stare ca a ta .

MihaiCsl 15-03-10 15:52

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 3185227)
MihaiCsl - e adevarat! Imi pare rau :( sper sa ma ierte ca i le-am furat! Alaturi de altele :)

Iti dau patru beri,dami-le mie ca le pun pe zafira pana imi iau golf =))

bakal 15-03-10 16:21

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3181143)
o mica intrebare intrebatoare care dintre moderatori nu incape de mine:rolleyes2

da care e problema...???

slip 15-03-10 16:45

foarte interesanta sectiunea asta.. pe Iasi ! :lol: amuzanta asa.. ce sa zic? :D

bakal.. cum a fost drumul spre casa? ca nu aveai semnal azi noapte ..

Apropo.. felicitari tie, lui Mishu si lui Dragos, pentru prestatie.. si pentru calificare ! La mai multe ! :D ma bucur ca ati reusit sa fiti intre primii 16. E o realizare. Ma bucur ca am facut echipa buna si ca a iesit pana la urma treaba. Desi am avut ghinion cu masina, pana la urma nu am plecat dezamagit. Tot am legat prietenii si am impartasit experiente foarte importante pentru nivelul nostru. Este o experienta si daca nu participam la evenimente nu avem cum sa prindem experienta.

Mult succes tuturor cu masinile. Si va dau un sfat.. Participati la orice competitie indiferent ca aveti masina competitiva sau nu.. Veti invata multe pe parcurs.

Bafta

zorro6299 15-03-10 17:24

Quote:

Originally Posted by slip (Post 3185955)
foarte interesanta sectiunea asta.. pe Iasi ! :lol: amuzanta asa.. ce sa zic? :D

bakal.. cum a fost drumul spre casa? ca nu aveai semnal azi noapte ..

Apropo.. felicitari tie, lui Mishu si lui Dragos, pentru prestatie.. si pentru calificare ! La mai multe ! :D ma bucur ca ati reusit sa fiti intre primii 16. E o realizare. Ma bucur ca am facut echipa buna si ca a iesit pana la urma treaba. Desi am avut ghinion cu masina, pana la urma nu am plecat dezamagit. Tot am legat prietenii si am impartasit experiente foarte importante pentru nivelul nostru. Este o experienta si daca nu participam la evenimente nu avem cum sa prindem experienta.

Mult succes tuturor cu masinile. Si va dau un sfat.. Participati la orice competitie indiferent ca aveti masina competitiva sau nu.. Veti invata multe pe parcurs.

Bafta

+10 şi de la Mine !!!

Şi la mai MARE baieţi !!!

Felicitari si drum intins ......

bakal 15-03-10 17:51

drumul a fost lung.....la propriu si la figurat....

in leg cu 4tdays, a fost ok, pacat, mare pacat andrei ca nu ai apucat sa te dai si tu, dar poate data viitoare o sa fie mult mai bine....
cand am plecat spre bucuresti, am zis ca daca o sa ajung in primii 10, o sa fiu f multumit...dar dupa ziua de sambata, cand nu mergea nimik cum trebuia, si tot ieseam de e traseu in curba aia larga, si credeam ca nu o sa calific, sambata am reusit sa indrept lucrurile....si am ajuns chiar pe locul 11....o idee mai sus decat am planuit, dar de altfel multe lucruri nu am planuit si tot s-au intamplat....dar neam descurcat....

astfel de experiente unesc....

skimpy 15-03-10 18:20

vreo noutate cu stickerul :) ?

slip 15-03-10 18:48

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 3186398)
vreo noutate cu stickerul :) ?

fiecare cu ce-l doare :D :lol:

@bakal.. uite asa invatam.. din greseli.. iesiri in decor, reparatii, etc. Eu unul am pierdut mult prea mult timp sub masina.. dar nah, asta e ! data viitoare stiu ce e de facut :D

spor la treaba cu masinutele.. sper sa fac cat de curand un swap cu ceva mai grosolan :D

TuningBoy 15-03-10 19:04

un V12 biturbo ar fi ok :lol: :lol:

alex_maf2007 15-03-10 19:29

dar totusi ce patisi slip?:( pacat de tine ca nu ai apucat sa te dai..le manuiai bine.

skimpy 15-03-10 19:48

pai slip, daca nu am masina sa ma dau, ci doar sa o arat la lume, ce sa ii faci.
cu bomba mea de matiz nici un powerslide nu pot sa fac :)

slip 15-03-10 19:53

eh.. in prima zi dupa ce mi-am reparat rulmentul intermediar de la cardan si flansha la amortizorul spate.. m-am dat de vreo 4 ori.. si mi s-a auzit un cloncanit aiurea.. pe spate.. de la diferenta dintre placi la penultimul viraj, la schimbul de mase de pe dreapta pe stanga, si cand am tras in parcare, imi caraia ceva..si am zis ca mi-a crapat grupul.

am tras in parcul rece, am dat jos grupul, dar nu avea nimic.. l-am curatat, i-am schimbat uleiul, si cand am dat sa pun planetarele la loc.. mi-am dat seama ca problema e de la planetare stanga.. si abia a doua zi dimineata am facut rost de alta..
am pus la loc grupul si cand am primit planetara am pus-o si pe aia.. doar ca era deja ora 1 si nu am apucat sa mai intru pentru antrenamente.. si am intrat direct in calificari..
doar ca am avut alt ghinion.. mi s-a desprins evacuarea din tampoane.. nu stiu exact ce si cum... si mi s-au dat 5 minute numai.. ca sa o repar.. (pentru ca eram ultimul pe lista.. daca mai era altcineva aveam mai mult timp).. si am incercat sa o repar, sa o scot cumva.. dar n-am putut decat sa o prind in cateva sarme si coliere.. care se pare ca nu au tinut... ca am intrat pe traseu si.. zboaf.. de la denivelari, mi-a sarit iar..

mnah..asta este !mergem inainte.. Daca nu aveam coliere metalice la evacuare, coboram din mers din masina si o aruncam peste gard.. numai sa ii dau maxim :D sa fac puncte.. dar nah.. poate data viitoare ! important este ca se poate ! este greu pentru mine ca sunt la inceput dar nu imposibil.

Sper sa fie si la Iasi un eveniment de genul asta, ca sa vada si cei de prin zona cam la ce nivel s-a ridicat totul.. (ma refer la cei care nu pot ajunge prin bucuresti, cluj etc).

va urez mult succes cu masinutele si .. sper sa ne vedem la etapa urmatoare :D

D3m0N 15-03-10 19:58

bravo baieti, pacat slip ca ai lucrat la masina dar fi mandru ai reparat-o la 4tuning days ... multa lumea se oprea sa se uite...:) felicitari tuturor si la mai mare:)

All times are GMT +2. The time now is 06:19.

- Copyright 2026 4Tuning