![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
@ sex99: daca iti uda bujiile ai supapele strambe! Ti le uda pe toate? @ ss_seby: Bine ai venit! |
mersi mult Mike :) Sunt mandru ca fac parte din Clubul ESPERO apropo nu prea am stat sa citesc toate paginile un logo avem ? :-? sau inca trebuie facut ?
|
Quote:
|
aaa nu am observato , e faina , eu ma gandeam ca poate va ajut ca imi place sa desenez si pe asta vreau sa imi fac un viitor si aveam o idee in cap si am sa o desenez pe hartie prima data apoi un photoshop si o sa pun pe topic sa vedeti la ce ma gandeam eu :) eu am iesit Noapte buna
|
[QUOTE=mike-fullspeed;2856627]La tine e problema la buton, daca zici ca alimentate direct merg bine... Schimba butoanele si regleaza geamul, ca poate s-a miscat de pe pozitie! bafta!
geamu l am reglat si faza cu butoanele nu face numai lun geam face la toate 4 doar nu sau stricat butoanele la toate 4 o data Multumesc frumos ptr raspuns |
Nu se strica butoanele, doar se oxideaza. Eu am desfacut un buton de la espero si stiu despre ce e vorba! Cand apesi pe buton se face un contact acolo inauntru, si se oxideaza polii aceia, exact cum e platina de la delco la Dacie!
Daca te apuci sa le desfaci trebuie sa ai rabdare si salucrezi finut! Eu asa am rezolvat problema la mine, pentru ca geamul din dreapta fata nu se mai inchidea, doar se deschidea, (nu mergea nici de la comanda centrala nici de pe usa)... Dupaia am desfacut toate butoanele si asa imi merg toate geamurile! Si am scutit ceva bani, bani pe care trebuia sa ii dau pe butoane! :)) |
Quote:
ok. mersi frumos o sa incerc si asta si dupa ce termin o sa revin cu un post sa spun daca merge sau nu |
Are dreptate Mike, eu am patit exact aceeasi chestie ca si el si intr-adevar era un contact oxidat...Ce vreti, au o vechime si saracele butoane...
|
inger ce ai mai facut cu masina?
|
salut din nou baieti ca si draky si eu am avut ceva probleme cu netul:lol:bun venit la noii colegi si vreau sa spun ca am si eu aceeasi problema cu butonul de la geam dreapta dar nu am reusit sa desfac panoul de la sofer...imi dati si mie mai multe detalii ca nu as vrea sa zgarii tapiteria ...mike?inger?si mie un sfat?sau cine a mai facut...:-Pbafta
|
salut, se desface f. usor panoul de butoane de pe usa (cel putin la mn), are niste clipsuri in care este prins. daca nu dai fatza de usa jos mult mai simplu...
|
Quote:
Am rezolvat cu masina :) din ce observ eu chiar au facut treaba buna aia de la service . bara e frumos vopsita. luni le-am dus masina si miercuri a fost gata.acu cred ca o sa ma duc la ei la o revizie |
salut miam luat si eu un espero 1.8 cd din 97 si as vrea sa stiu cum imi dau seama daca am euro 2 sau catalizator pe ea ?? astept raspunsuri
|
Quote:
Salut! E foarte simplu, te uiti sub masina daca are catalizator. E ca o toba mai mica situata cam pe la mijlocul masinii. E prins la ambele capete cu cate 4 suruburi. Daca nu are catalizator are o teava in locul ala! Bafta! @ 87-bob: Daca vrei sa scoti butoanele incerci cu o surubelnita. Bagi surubelnita la un cap si fortezi sa il scoti in sus. Ar trebui sa iese usor, daca nu tragi un pic mai tare ca nu are ce sa se intample! |
gata mi-am scos si eu masina din service...mi-am pus si toba sport...poze si filmulet cred ca maine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning