![]() |
Re: Diverse discutii
io pe la 20.00 si un pic ... am venit si erau niste nebuni jucau tenis pe benga aia :| si un mosh se plimba de la un cap la altu cu un Pajero :D
|
lipsesc si eu o saptamana si deja o datzi in ''poponareli'' pe forum....:)sa speram ca nu mai plec maine in cursa si ne putem vedea la sala....bafta la totzi!
|
Deja sarbatorim 100 de Taclale Diverse :D
|
pe data de 14-04-06 ora 22 si ceva topicul diverse discutii a implinit 100 de ... pagini ;)
prodigy diseara faci cinste :mrgreen: |
Quote:
la multi ani pentru implinirea centenarului P.S. pot sa vin si eu la sala ??? sau suntetzi supi pe mine??? |
pey u tre` sa vii mha ...sa duci munk de lamurire si sa terminati drq cu conflictele!!:))deci...te-as sfatui sa vii!yo vin da nu stau mult!
|
Quote:
glumesc ... :P Dar tu ai scris la ora 22 cand diseara se fac cinste ? 8) :lol: |
Quote:
topicul q vote l-am facut k sa vad km cine ar vrea s fie liderul nu am zis sa il schimbam dak ziceam sa il schimbam zice am alegerea unu NNOUU lider asa k nu prea ma ce sa zic poate doar sa lamurim faza q vb lu momo pe la spate in rest nu am de ce sa ma feresc eu vin pt k nu pot sta fra voii fratii mey bft si ne vdm q bine see ya |
vezi ca nu poti sta departe de noi :lol:
hai , ne vedem cu totii diseara la sala, in jur de ora 19.00 |
ora 19.00 e specifica lu` shantzu :D
|
nop , nu e specifica mea ;) este a lui tng :mrgreen: eu cand am venit la prima intalnire am venit la ora 19:00
|
parca tu erai cu orele tarzii hmmm... vrei sa ii iei locu lu tng :)) no ofence :P
|
si-a vopsit droopy jentile la rechin ;) (sau le-a schimbat)
arata f bine pe masina :mrgreen: felicitari droopy ;) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning