![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
astazi....langa cora pantelimon...a dacia 1300 break cu toate accesoriile...prag gti, sticker amg in spate, renault in loc de dacia, boss si nike pe luneta, patratele pe lateral.....pacat ca se uita cam urat la mine proprietaru' si nam apucat sa fac poza:(
|
Quote:
|
Pai nu, trebuia sa zici, "oa ce misto ti-ai facut masina, cat te-a costat aia, de unde ai luat aia, ma lasi sa ii fac niste poze ca e beton". Asa se fac poze la kitch de fata cu proprietar...
|
2 Attachment(s)
oltcit ciuning...pe fata are spoiler de solenza..la motor se auzea decat un ssit :lol: :lol: :))
|
Quote:
|
nu mai intrasem de mult pe aici ... hahaha ma doare minte la ce am vazut pe aici .. daciile nike si boss au revenit :D
|
7 Attachment(s)
Ce am mai gasit si pe la bazar...:rolleyes2
Un oltcit zburator...si doua dacii... |
2 Attachment(s)
Era sa uit de lamborghini-ul asta...are ceva ce nu-mi place..:rolleyes2
|
sa mai discutat de ''lambo'' ala.....ce e clar e ca sa muncit la el...pt asta il respect pe proprietar. restul tine de gustul fiecaruia:D
|
S-a mai discutat..da nush daca a fost pus in forma finala :?
|
Quote:
|
Quote:
|
sincer nush cat sa muncit la "lamborghiniul" ala dar prima oara cand am vazut pozele am zis ca sunt facute in photoshop SINCER :))
|
hai k in zilele ce urmeaza daca nu mi-e lene va scot din telefon .. o calibra ROZ .... o multime de dacii cu tzevi de eshapament duble si etc ;D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning