![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
Alfa Romeo majoritatea modelelor noi, in special Mitu aia.
|
Quote:
Honda face printre cele mai frumoase masini . Nu suntem noi pregatiti pentru acel break |
Quote:
|
dacia lodgy
|
Peugeot 301
|
Honda civic (Cea mai urata masina de serie...)Se vede ca fac motoare de ambarcatiuni,cred ca au vrut sa deseneze o barca,altfel nu-mi pot explica.
Nissan Juke(eu inteleg ca au vrut sa fie diferiti,dar nu mereu diferit inseamna si ceva wow....) |
Chrysler Pt Cruiser cred ca se incadreaza si ea in sectiunea asta. Zici ca e masina de pompe funebre.
|
Quote:
|
Cam toate modelele KIA se nasc ...batrane si anoste. Pacat de banii dati pe ele. O Dacia second hand e muuuuuuult mai frumoasa.
No ofense proprietarilor de Kia insa ar trebui sa le para rau de sumele cheltuite. Chiar si SAAB s-au cam "sters"... . TATA e campiana la imagine oribila in toate aspectele ! ! !parca si Gelly sunt mai frumoase Modelele Rover sunt destul de OK la lansare insa isi pierd rapid din imagine si devin la 2 luni dupa vanzare modele "anonime" second hand. Volvo a avut mari probleme cu imaginea cam conservatoare insa s-au schimbat mult. Fostele modele Simca Talbot erau oribile, de aceea poate au si disparut. |
Quote:
|
Quote:
@scrisit - stiu ca e vorba de gusturi and shit, dar daca si alfa romeo face masini urate... italienii, cei mai buni designeri, etc.. ring a bell? :) |
Nu-mi plac! Alea sunt forme? Zici ca sunt femei strambe, intr-o parte ascutite in alta rotunde etc. Sunt urate!
|
Quote:
|
Quote:
|
Este clar ce fel de simt estetic au romanii din moment ce apar nume de mărci precum Honda si Alfa Romeo in topicul asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning