![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Salutare la toti, mi am vandut bicicleta si as dori sa achizitionez una dupa putine cautari de bicicleta am ajuns la concluzia ca urmatoarea mea bicicleta vreau sa fie o cursiera caci am inteles ca acelea sunt de viteza, acum doresc un sfat de la cunoscatori.
http://www.sportsdirect.com/muddyfox...ke-700c-933025 e buna de ceva se merita sa o comand?? |
Cate kg are? La ce piese are pe ea.... mmm... lasa de dorit. Cati bani vrei sa dai pe o bicla?
|
Quote:
|
Quote:
|
Pana in 10 milioane lei vechi mai mult nu dispun
Ps: Cursierele sunt de viteza nu?? |
salut am si eu o bicicleta adusa din olanda ,o am de asta toamna deocamdata nu am nici o poza pt ca din decembrie nu am mai mers cu ea ca sta in garaj la varmiu si inca e frig afara,mai am si o rabla de DHS cu cadru de aluminiu care zace prin uscator...
P.S cursiera merge ca drq de tare are un prieten de al meu si cred ca daca merge la viteza ei maxima nici cu un scuter de 50 cc nu-l poti intrece cam asa cred |
1 Attachment(s)
Quote:
O sa caut sa vad ce iti gasesc in acesti bani ceva mai bun. Daca ai putea sa iei sh una de firma buna ar fi mai ok. Quote:
Mai pun si eu o poza cu bicicleta din ro de la ultima plimbare.. |
Quote:
|
poate cand se face iar frumos afara , ne adunam si dam o tura :)
|
Quote:
Degeaba are cauciucuri subtiri daca nu sunt de calitate. Oricum daca nu avea kilometraj bicicleta aia e egal cu zero. Iti explic eu cum e si cu viteza asta. Mai vorbim ;) |
eu , la un concurs de DH ( LA VALE ), masuarat de ei am avut viteza maxima 50 km/h , dar 60-70 vise :))
|
6 Attachment(s)
acu`... somer... na.. ce sa fac si eu? continui proiectul:)) "cracanat" spatele ca sa intre mai usor roata.. aripa spate... suport si placuta nr inmatriculare fatza... intinzator lant + alte bibileli...
|
na greseala mea poate am gresit.Apropo un coleg de al meu are o bicicleta cu kilometraj care e destul de noua(First Bike) si zicea ca avea aproape 80 km/h la vale :)) sau mai era unu care zicea ca a prins 107 km/h la acceasi vale =))
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning