Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

Strainger 19-03-11 11:18

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Salutare la toti, mi am vandut bicicleta si as dori sa achizitionez una dupa putine cautari de bicicleta am ajuns la concluzia ca urmatoarea mea bicicleta vreau sa fie o cursiera caci am inteles ca acelea sunt de viteza, acum doresc un sfat de la cunoscatori.
http://www.sportsdirect.com/muddyfox...ke-700c-933025 e buna de ceva se merita sa o comand??

Emy_bike 19-03-11 12:05

Cate kg are? La ce piese are pe ea.... mmm... lasa de dorit. Cati bani vrei sa dai pe o bicla?

Emy_bike 19-03-11 12:08

Quote:

Originally Posted by Yonutz_Design (Post 4150036)
Salut!Am si eu 2 mtb-uri dintre care un DHS :rolleyes2 si am nevoie de ajutor daca ma puteti ajuta...am de ceva timp probleme cu frana pe disc si nu stiu ce sa i fac! :sad: Sa fie oare placutele de frana??Mie nu mi se par a fi foarte uzate :???:

Va rog daca puteti sa ma ajutati,

MULTUMESC.

Din poze inteleg ca n-ai avut etrierul bine reglat si ti-a tocit placutele urat, neuniform. :) pune mana si cumpara un MX2

D.Y ¬ 19-03-11 13:13

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 4181890)
Salutare la toti, mi am vandut bicicleta si as dori sa achizitionez una dupa putine cautari de bicicleta am ajuns la concluzia ca urmatoarea mea bicicleta vreau sa fie o cursiera caci am inteles ca acelea sunt de viteza, acum doresc un sfat de la cunoscatori.
http://www.sportsdirect.com/muddyfox...ke-700c-933025 e buna de ceva se merita sa o comand??

nu prea. spune cam cat esti dispus sa dai pt o cursiera si iti zicem noi ce e bun in banii aia:D

Strainger 19-03-11 20:00

Pana in 10 milioane lei vechi mai mult nu dispun
Ps: Cursierele sunt de viteza nu??

cata_golf 19-03-11 21:10

salut am si eu o bicicleta adusa din olanda ,o am de asta toamna deocamdata nu am nici o poza pt ca din decembrie nu am mai mers cu ea ca sta in garaj la varmiu si inca e frig afara,mai am si o rabla de DHS cu cadru de aluminiu care zace prin uscator...

P.S cursiera merge ca drq de tare are un prieten de al meu si cred ca daca merge la viteza ei maxima nici cu un scuter de 50 cc nu-l poti intrece cam asa cred

D.Y ¬ 19-03-11 23:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 4183237)
Pana in 10 milioane lei vechi mai mult nu dispun
Ps: Cursierele sunt de viteza nu??

Da de viteza sunt. Semi-cursiere si cursiere.
O sa caut sa vad ce iti gasesc in acesti bani ceva mai bun.
Daca ai putea sa iei sh una de firma buna ar fi mai ok.

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4183400)
P.S cursiera merge ca drq de tare are un prieten de al meu si cred ca daca merge la viteza ei maxima nici cu un scuter de 50 cc nu-l poti intrece cam asa cred

Ce ai ba? Esti nebun la cap? Mai taie din ele.

Mai pun si eu o poza cu bicicleta din ro de la ultima plimbare..

cata_golf 20-03-11 08:59

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 4183734)
Da de viteza sunt. Semi-cursiere si cursiere.
O sa caut sa vad ce iti gasesc in acesti bani ceva mai bun.
Daca ai putea sa iei sh una de firma buna ar fi mai ok.

Ce ai ba? Esti nebun la cap? Mai taie din ele.

Mai pun si eu o poza cu bicicleta din ro de la ultima plimbare..

eu am mers cu bicicleta aia si merge foarte tare cred ca la drum intins prinzi 60-70 km/h cu ea nu vb prosti are cauciucuri f subtiri cred ca de 1.5 cm-2cm

N.e.K 20-03-11 13:34

poate cand se face iar frumos afara , ne adunam si dam o tura :)

D.Y ¬ 20-03-11 14:37

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4184121)
eu am mers cu bicicleta aia si merge foarte tare cred ca la drum intins prinzi 60-70 km/h cu ea nu vb prosti are cauciucuri f subtiri cred ca de 1.5 cm-2cm

Tu la 15 ani atata forta ai sa prinzi 60-70km/h ? La drum intins ?
Degeaba are cauciucuri subtiri daca nu sunt de calitate.
Oricum daca nu avea kilometraj bicicleta aia e egal cu zero.
Iti explic eu cum e si cu viteza asta. Mai vorbim ;)

N.e.K 20-03-11 15:01

eu , la un concurs de DH ( LA VALE ), masuarat de ei am avut viteza maxima 50 km/h , dar 60-70 vise :))

(!8Y_M 20-03-11 16:36

6 Attachment(s)
acu`... somer... na.. ce sa fac si eu? continui proiectul:)) "cracanat" spatele ca sa intre mai usor roata.. aripa spate... suport si placuta nr inmatriculare fatza... intinzator lant + alte bibileli...

cata_golf 20-03-11 19:41

na greseala mea poate am gresit.Apropo un coleg de al meu are o bicicleta cu kilometraj care e destul de noua(First Bike) si zicea ca avea aproape 80 km/h la vale :)) sau mai era unu care zicea ca a prins 107 km/h la acceasi vale =))

(!8Y_M 20-03-11 19:45

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4185959)
na greseala mea poate am gresit.Apropo un coleg de al meu are o bicicleta cu kilometraj care e destul de noua(First Bike) si zicea ca avea aproape 80 km/h la vale :)) sau mai era unu care zicea ca a prins 107 km/h la acceasi vale =))

ia un motor si da-te cu 100 .. si pe urma sa vb.. voi nu va da-ti seama ce inseamna sa te tii de o bicicleta la 100km/h... eu am prins 65 pe plat cu a mea si deja ma cacasem pe mine... mai reglati-va si voi kilometrajele alea...

cata_golf 20-03-11 19:55

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4185968)
ia un motor si da-te cu 100 .. si pe urma sa vb.. voi nu va da-ti seama ce inseamna sa te tii de o bicicleta la 100km/h... eu am prins 65 pe plat cu a mea si deja ma cacasem pe mine... mai reglati-va si voi kilometrajele alea...

am mers cu scuterul cu 90 km/h fara casca si stiu ce inseamna.Viteza aia cu bicicleta nu am prins-o eu eu daca am mers maxim cu 40 km/h cu bicicleta poate nici atata nu stiu.Dar sunt unii de varsta mea care cred ca bicicleta e BMW E30 :)) si viseaza ca merg cu masina in capul lor de asta cred ca merg cu viteza...si zic minciuni...

All times are GMT +2. The time now is 23:57.

- Copyright 2026 4Tuning