![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
|
Quote:
|
Protestul din data de 17-18-19 ianuarie de a BOICOTA TOTAL BENZINARIILE...circula cu foarte mare succes pe toate caile,inclusiv media.
Astazi ora 16.00 voi fi prezent la emisunea deschide lumea de pe Realitatea TV pentru a vorbi despre acesta. Succes celor din Cluj astazi si speram intr-un nmar cat mai mare prezenti acolo |
Quote:
Astept sa primesc un raspuns concret la "ce dracu rezolvam?" inafara faptului de a oferi angajatiilor o zi plina de plictiseala.. |
Quote:
Mai bine fugi repede la benzinarie si mai baga de 5 lei ca iar se scumpeste si nu ai cu ce sa plimbi fetele!!! NU VREI sa alimentezi pe 17,18,19-BRAVO!!! VREI sa alimentezi pe 17,18,19 sa iti fie rusine ca nu facem asta numai pentru noi! Facem si pentru tine ca sa poti sa circuli cu masina mai ieftin si sa nu te uiti mereu in acul de la benzina daca e jos pe cuisor!!! Ai inteles puiut sau trebuie sa desenez o schema??? |
Quote:
off-topic: cine are un adaptor pentru micro-sd . imi tre la un aparat foto:) |
Quote:
|
Quote:
Pai speram sa tragem niste semnale de alarma celor din Senat si Guvern,celor din Ministere!Speram sa scada pretul benzinei astfel incat sa poata alimenta romanul de rand pentru ca stii prea bine ca noi avem taxe si preturi de UE dar salarii de Romania!Daca pretul carburantului creste automat va creste si pretul alimentelor pentru ca transportatorul de paine,iti dau un exemplu,daca el baga de 100RON benzina si vinde 500 de paini cu acea cantitate de combustibil,automat daca benzina/motorina se scumpeste el trebuie sa ridice pretul painii pentru a livra tot 500 de paini si sa aiba acelasi profit ca si inainte de a se scumpi carburantul!Si "painea" este dor unul din exemplele pe care le-am dat!!!Firmele de transport depind foarte mut de asta!Cum a spus si domnul Hagiu intr-o emisiune orice pret al unui produs depinde in mare masura de pretul combustibilului!!!In concluzie : carburant mai scump,preturi mai mari!!!Dar salariile romanilor la fel de mici!Acum stau si ma intreb cand vor creste si salariile din Romania si nu doar taxele,impozitele,accizele! Am vrut in UE,acum trebuie sa suportam sau...NU!!! Ps:sper ca ai inteles si ca nu o sa mai apara pe aici certuri si contraziceri!!! |
Quote:
|
NISTE POZE de la GIURGIU ???
nimeni de pe acest forum nu este din GIURGIU sa puna si el niste poze ? ca in baza lui varmiu ajung eu acolo maine si el tot nu pune :)) |
Quote:
Cred ca Santos a facut deja foarte multe... |
ma inseala auzul, sau transportatorilor a inceput sa le sara mustarul cu scumpirea carburantilor?
|
da se pare ca in sfarsit se trezesc si ei la realitate
|
in sfarsit, dorinta mea (daca nu si a altora) se va indeplini :)
|
am fost astazi la PROTEST si miam alimentat de 0.70 de bani,turbau aia din benzinarie
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning