![]() |
Re: CLUB Fiat PUNTO
salut pentru inceput sa ma prezint sunt doru din botosani dar in prezent locuiesc in grecia vreau sa felicit persoana sau persoanele care au avut ideea aceasta de aface un club al fiat-tistilor am un punto din 99 motor 1108cc l am cumparat din necesitate dar acum nu l as mai schimba este foarte practic
|
se pot schimba sabotii pe spate fara sa desfaci piulita care strange tamburul am auzit ceva de un surub -punto 99 in 4 prezoane multumesc anticipat pe fata le am schimbat in 10 minute nu fiti egoisti vrerau niste date tehnice pt ca pe talon nu scrie nimic motor 176b2000 daca se poate
|
ma apropii de 130.000 km, ce tip de ulei recomandati sa-mi pun din gama MOBIL 1 :rolleyes2
|
dorugreece se poate scoate, dupa ce scoti roata ai in tambur intre gaurile de la prezoane un surub cu cap stea il scoti pe-ala, dai cateva ciocane in tambur ca o sa fie ruginit sigur si tragi de tambur spre exterior (piulita cu rulment cu tot va ramane pe masina) Bafta.
|
merci inca putin si imi pierdem speranta aseara am gasit manualul haynes dar in engleza si nus as nici cu pc daca imi spuneti cum il pot afisa aici de calc il voi pune link ul a disparut[nu mi tinea frana de mana ]
|
sal !
ma poate ajuta cineva cu un manual de reparatii pentru un Punto din 2002 1,2 8v ? eu am gasit dosr pentru versiunea anterioara.
Va multumesc |
manualul de reparatii suntem noi :)) , glumesc
|
chybryt imi pare rau nu am facut nimic nu are asa ceva seamana mai mult cu tamburul de dacie doaar in spate am gasit un de capac de plastic se pare pt a regla frana de mana ceea ce nu an reusit
ai avut dreptate am studiat atent manualul si cu engleza mea sparta am descoperit suruburile de care ziceai au fost inlocuite cu altele mai lungi in forma de cui pt a sustine gentile din aluminiu ramane pe alta zi imi ramasese 2-3 ciocane de dat merci revin cu detalii |
dorugreece atunci scoti capacul din mijlocul tamburului desfaci piulita si scoti tamburul cu totul. Daca mai ai nelamuriri poti sa deschizi o discutie in "Zona tehnica Fiat".
|
5 Attachment(s)
gata sa desfacut cum ziceam doar 2 ciocane ramasese voi schimba ferodourile si dupa aia sa reglez frana de mana dar o mai las putin nu e atat de grav cum credeam am pus ceva poze cu italianca sper sa va placa
astept parerea voastra de"profesori"oricum pt mine e acceptabila un prieten vrea un panda 1,3 multijet ce stiti are probleme de fiabilitate la anul vreau sa vin in vizita sunt probleme cu politisti -folii pe geamuri, stopuri semnalizari fumurii-in cartea de inmatriculare nu scrie decat culoare motor locuri si cam atat dar de unde sa inteleaga pol greaca drumuri fara radare si intinse |
volanul ala e cam "obosit" am promotie la Momo , 30% reducere
|
am observat si eu inca nu a intrat in mainile mele e posibil sa o marit ramane de vazut
|
mai traieste careva, sau de cand cu criza nu mai aveti acces la internet?
|
traim, traim :)
|
mi a cazut pedala de frana la jumate nu mai tine nici frana de mana nici cat tinea ce se intampla ca sabotii sunt buni inca nu sunt atat uzati nici pe jumate de aveti bunavointa parerea voastra ar conta
inca ceva e de jale semnalizez -e ok aprind luminile si semnalizez-clipeste mult mai rar daca mai calc si frana zici ca e brad de craciun nu semnalizare nu pozitie nu stop pe frana clipesc toate pe rand sau la un loc help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa fie releul de semnalizare ????????????nu am nici avariii |
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning