![]() |
re: Club Ford Capri
Silencer are tot dreptul sa faca asta (e adevarat ca nu aici dar...) tov Zolti a dat si el o tzeapa. Nu ar trebui sa fie d'astia printre noi.
inca un sfat pt Zolti>>> intelege-te cu omu. nu e frumos sa faci d'astea... |
1 Attachment(s)
fratele meu cv-03-btf de unde ai luat pedela ? nu vreau sa te desurajez .incearca alceva acolo,o poti modifica la cald sau o alta pedala ......maine o masor. in dec vin cu fam in statiune la covasna cu capri.vin acolo de la 5 ani an de an
cu respect. ] MAI PUNETI SI VOI CEVA POZE CU CAPRI-URILE ...voastre si mai lasati tepele. |
[QUOTE= in dec vin cu fam in statiune la covasna cu capri.vin acolo de la 5 ani an de an
cu respect. ] O.K. TE ASTEPT CU DRAG.... SI ASTEPT PE TOATA LUMEA DE PE ACEST FORUM LA COVASNA... !!!! CHIAR SI PE MADALIN SI SILENCE CU CONDITIA SA-SI STEARGA TOPICIRILE... PRIMUL CARE IL STERGE ARE O BERE DE LA MINE...!!!!! |
3 Attachment(s)
Quote:
carb: |
Quote:
|
[QUOTE=cv-03-btf;574600]multumesc mult de tot.. pozele sunt edificatoare... o singura rugaminte as mai avea... daca poti sa masori distanta de la axul pedalei... la locasul unde vine prinsa sufa... multumesc anticipat .. asta in eventualitatea in care nu are cineva piesa originala......[/QUOT
distanta este de aprox 10max11 cm.cablul vine prins la mine intr-o nuca cu siguranta///// idem amortizor haion. spor la treaba |
cred ca unii au baut apa la caine! mai bine si-ar incepe viatza sexuala
|
3 Attachment(s)
uite na nishte poze
|
nu prea se intzelege mare lucru dar mai skimbam disutziile
|
tre sa cer copyright pe locatzie "la o cafea cu sor'ta"
|
raspunsul meu e "o sa mori ba!"
|
cosmineee... tu parca ai primit.."de-al casei "...!!!!!
stai tu cat stai si si cand bagi topic-uri....!!! |
posturi...vroiai sa zici...da' te iert...k ai Capra :oops: :D
|
Quote:
|
siii.....AM IMPLINIT 100 PAGINI ..noi caprarii :twisted: :twisted: :lol:
cadouuri pt NOI :arrow: https://img150.imageshack.us/img150/8...dcapri13wm.jpg http://www.dragtimes.com/images/7904...Ford-Capri.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning