![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
:DLa carte scrie semnalul spate poate sa fie galben/rosu, REPET asa scrie la carte( chiar mi-a picat intrebarea asta la examen:lol:
marsarierul, corect nu are ce cauta rosu, adica NU este rosu la nici o masina, am vazut eu o masina asa si dadea cu spatele am crezut ca este ceata:)) si stateam in spatele lui :)) nu imi dadeam seama:)) Dar bine scapi cu rosu mai repede decat cu negru, partea a doua.. on. Nustiu ce sa zic de stopuri, nici nu ma atrag dar nici nu imi displac...intradevar o tenta de fumuriu de MAXIM 30-40% ar arata foarte finut, sau vopsit ce este in stop crom, sa fie negru, asa ar da mult mai bine si este si unicat o idee Bafta!:* |
Nu are crom in stop, a luat versiunea neagra a lor. Ce mai vezi tu pe acolo stralucind asa sunt oglinzile de la becuri.
|
chiar ca arata mai bine decat ma asteptam :shock:
ce faci ma umbli cu silenceru ? mai ziceai de mine :D .... |
Zuz, arunca o mana de folie pe stopuri, o sa se vada si mai bine, doar o idee mai smoked decat cromed :)))
|
2 Attachment(s)
@pustiu_FUG: Cum a zis si colegu' la stop nu e crom, e oglinda...O sa vad daca le pun folie sau nu. Momentan raman asa
@AnDr3Y-SoLenZa: Aceeasi reactie ca tine am avut-o si eu :-). Da, am pus si eu silencerul :-P @B 88 URS: Cred ca o sa arunc niste folie...momentan raman asa. O sa vina si poze cu ele aprinse dar momentan nu am cu ce sa fac :-). Maine ZUZ pleaca la Ghetto...nu spun nimic din modificari. O sa pun poze cand v-a fi gata (joi sau vineri) |
Quote:
|
Pe zi ce trece masina ta arata tot mai bine!
Asteptam noile modificari, ceasuri in stalp ce sa fie?:twisted: |
Quote:
|
Abia astept sa vad ce o sa iasa........presimt eu ca iese ceva frumos:lol:;);)
|
Quote:
|
Quote:
|
la ora 23:55 zuz a fost finalizat... ce anume s-a facut la el, maine detalii
|
Baga repede poze ca mor aici de neradare
|
5 Attachment(s)
Masinuta a ajuns acasa de la Ghettttoooo :twisted:. A iesit p**da rau, cel putin mie imi place la nebunie :-). Mersi Mihai...niste poze cu telefonul pana le pune Mihai pe alea facute de el. Urmeaza finisat cat pot, vopsit cu manopera spreyanu:lol: si dupaia pauza putin...(concediu, merge si ZUZ la mare :D )
|
FORTZICA!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:26. |
- Copyright 2026 4Tuning