![]() |
Re: E36 - coupe tex
Īmi place cum vine cu portbagajul şi cu eleronul negru! Poate nu o să le laşi aşa . dar chiar īmi place!
|
hopaaaa ne-am tras LTW :D Arata super de tot cu el insa trebuie neaparat sa le faci albe, sau sa le lasi cu zapada pe ele, sa mearga cu masina :)) PS: Nici mie nu-mi plac pleoapele alea.
|
Spune-mi, te rog, ce configuratie au rotile si gumele de pe ele; cred ca am aceleasi jante si vreau sa stiu ce dimensiuni ai la gume !
Schimba proiectorul ala bulit si panaramele alea de pozitii , parerea mea ! Voie buna ! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
si ce ai ma cu pozitiile? sunt mai frumoase becurile alea galben lumanare??:???: |
Quote:
Parerea mea este ca pozitiile alea "galben lumanare" se completeaza cu lumina proiectoarelor. Ledurile alea ce le-ai pus tu nu umple lupa cu lumina, ci face doar un punctulet de lumina; daca vrei sa ai efectul pe care ti-l doresti, cauta ceva fara lupa - lumina becului/ledului sa se reflecte in lupa farului . Cred ca ai prins idea ! Voie buna ! |
Quote:
cu placere!:-) |
1 Attachment(s)
........
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
liviuleeeeeeee mai vezi ceva tati???:)))
daca nu te descurci cu ledurile am eu 2 pt tine care o sa zici wow!:D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
.......:-)
|
Quote:
eu sunt obisnuit motzule cu ''vederea'' in felul asta!:lol: maine ma duc la un prieten sa roluiesc aripile pe spate sa o las mai jos de cur! |
liviule ai bagat-o la dezapezit ma saraca masina?
|
Quote:
zi cum au venit?? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning