![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
|
FELICITARI TUTUROR CARE AU PUS UMARUL LA ACEST FORUM CARE TOCMAI A IMPLINIT 100 DE PAGINI :lol::lol::lol:
|
O noua bila, de o anumita culoare pentru noi romanii.
Pacat ca cele 100 de pagini cuprind si astfel de vesti triste. Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
buna seara....ce pot spune despre circuitul din `83 de la pitesti....eu stiu de la "tetea....r.i.p" GICU MORASSI.... stiu k a fost lovit in usi de catre oltciturile craiovene....toata lumea stie despre povestea cu usile......:D:D:D:D
p.s in poze apare si dinu silviu.....sper sa mai gasesc pe la "seifu`mosierului"ceva articole k are reviste vechi bine pastrate.....:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
1 G preoteasa 2 Ghe Tomescu 3 C Bibiri 4 Elvira Manea 5 C-tin Bucur ...Costele vezi sa nu fie '84..ce stiu este si clasamentul Pitesti-circuit din '83 gr N: 1. C Bibiri IDMS Buc 2. G. Preoteasa IDMS Pitesti 3. Ghe. Teodor IDMS Buc CEL MAI BINE SA IASA COSTICA PE AICI SA NE SPUNA CA MERGEAM "BARA LA BARA" CU EL...ERA DE 2 ORI MAI INALT CA MINE...DECI ERA MAI GREU...DECI ERA IN SPATELE MEU :lol::lol: ...hai ca lam provocat si acu' va iesi de la "boxe":lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Oricum, stiu ca in acel an la Magura Buzau pilotii au fost foarte nemultumiti de bagatelizarea festivitatii de premiere !!!
Au primit doar diplome, cupele aferente premiantilor nefiind inca fabricate pana la inchiderea concursului. O situatie nemaintalnita, la campionatul national de automobilism.:arrow: Apoi,a urmat Paraul Rece cu C. Bibiri castigator la N, C-tin Bucur pe 2 si Elvira Manea pe 3. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dupa care vine etapa de la Vidraru unde C. Bibiri vine pe 3 iar dupa doua zile castiga cursa de Viteza pe Circuit in Cupa Argesului. 8)
Si app: daca tot am ajuns la Vidraru...vreau sa imi exprim totala dezamagire si dezabrobare fata dezizia Biroului Federal al FRAS care a decis sa anuleze Raliul Argesului, a patra etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011. Cititi asta...http://www.acr.ro/_6/1122/COMUNICAT.htm |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning