![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
sunt curios cum va iesii aerogarful;)
|
Quote:
|
Doamne TAU esti de a dreptul incredibil .. am citit tot threadul si am raamas mirat ce ai facut dintro dacie ... te felicit si bafta in continuare
|
si ce vrei sa faci pe usi tot un inger sau acolo(fetele de la usa) pui dracusorii???
|
chiar nu am nici o idee, pot face orice dar acum nu stiu ce voi face... oricum ceva cu alb si negru, dar ce? habar nu am...
|
tau-le frumoase usile. cred k prin februarie o s fiu clientu tau sa-mi dai cateva explicatii,indrumarii etc sau dc vrei si poti s stai si cu mine. vb noi! ;)
oricum,tine-o tot asa si bafta in continuare. |
Am stat sa citesc 91 de pagini sa vad ce e asa deosebit la aceasta dacie pe care o lauda toti pustii (medie varsta <18 ani).
Ce am gasit in plus fata de o dacie clasica : vopsea in 2 culori (care lasa de dorit, a fost vopsita fara pretentii mari), niste jante(dragutze sa zicem ), si niste spoilere pe care le mai au zeci de oameni(care sunt monate cu lufturi imense),si care se gasesc peste tot. In plus are multa muzica care dubleaza valoarea masinii, poate asta o face asa deosebita? Sau poate am sarit eu peste vreo pagina esentiala, si am ratat modificari importante. Poate o sa fiu injurat sau cenzurat, dar asta e parerea mea. Va pup. |
Quote:
daca ai stat sa citesti cele 91 de pagini ai fi vazut ca aceasta masina a participat la un videoclip, a castigat multe premii si are multe chestii care nu le vezi in fiecare zi la o dacie;) eu unu nu am vazut spoilere si eleroane ca acestea pe dacii in fiecare zi, stopuri cu led in viata mea nu am vazut pe dacie iar cat despre muzica si toate gadgeturile multi si le-ar dori sa le aiba;) anyway asta e parerea ta dar itzi spun ca aceasta dacie este vedeta ;) |
poate k Tau nu a facut matrita ca sa nu mai dea si altora modelul:P
sa fie unic gen.. sigur k poate sa isi faca si altul..dar altceva e knd faci tu..si alta e knd cumperi.. |
Quote:
Quote:
inainte se vindea acum vrea sa se cumpere...bun baiat... |
Quote:
|
cine ,,,,, e asta frate cu cumpar bou ,care ma imita? k ma apuca spumele...
scuze de offtopic Tau si stiu k ma astepti la colt cu banul...da nu eu sunt si cumpar bou, faaaaaaa ceva...doar esti moderator....tu tai si spanzuri ...de ce ma imita....frate....numai sunt animale pe planeta decat boi...... |
cum o arata un bou cu spume la gura
|
Quote:
zi-mi shi mie te rog frumos, am vorbit cu un tip , care momentan e banat shi mi`a spus k dak vreau sa vin shi eu la meeting`ul de sambata d p 27, cu dacia mea, trebuia sa ma inscriu undeva? sau sa va zic aici pe forum k vin ?? |
https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/30807-intalnire-pasionati-dacia.html
intra acolo si vezi unde se tine ora si tot asa nu exista nici un formular sau chestii de genu bafta si va pup :P |
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning