Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

bodyspeed 23-11-07 11:04

Re: Cum sa agati o fata..

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1212080)
asigurarea rca intra in valabilitate in 3 zile de la data emiterii.cum naiba ti-a facut-o ea in 24 de ore?

Se poate... se scrie data cu 2 zile in urma...;)

~Ada~ 25-11-07 19:46

Bogdane nu ai mai agatat nimic in trafic:?: :lol: :lol: ;)

Mustang 25-11-07 19:55

O oglinda =))

~Ada~ 25-11-07 19:56

Nu fii rau:lol: Eu vorbeam serios pentru ca am vazut ca atrage tipele cu jeep;)

bodyspeed 25-11-07 20:04

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1215666)
Bogdane nu ai mai agatat nimic in trafic:?: :lol: :lol: ;)

nop..., mai nou tulbur linistea publica..si se simte o domnisoara..sa ma acosteze....ea crezand ca au inceput...sa dea copii cu petarde..:lol: :lol: :lol:
da...da, a zis ca ma da in judecata .., eu insistam cu un suc...desi nu aveam chef de ea...si de nimica.. imi era gandul..plecat ..prin zapada :-P
gabi..give me a break...:-P , nu agat nimica eu. ele ma agata , depide de situatii;)
p.s. si nu oglinzi :-P ,

bodyspeed 25-11-07 20:14

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1215686)
Nu fii rau:lol: Eu vorbeam serios pentru ca am vazut ca atrage tipele cu jeep;)

nu, dar imi place...cum se aventureaza in trafic de aici incep...in cazul ca sunt cu masina, depinde de caz.
, in trafic studiez ...condusul..."albinei mama" :D ..sunt un fel de "body bear" ;)

~Ada~ 25-11-07 20:19

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1215712)
nu, dar imi place...cum se aventureaza in trafic de aici incep...in cazul ca sunt cu masina, depinde de caz.
, in trafic studiez ...condusul..."albinei mama" :D ..sunt un fel de "body bear" ;)

Body bear:lol: :lol: :dribble: :dribble:

FreaK_Bv 26-11-07 10:02

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1215722)
Body bear:lol: :lol:

:peace: :peace: Ia zi Ada...:poke: cum e cu agatatu in trafic?;)) :bunch::peace: :peace:

~Ada~ 26-11-07 10:07

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 1216431)
:peace: :peace: Ia zi Ada...:poke: cum e cu agatatu in trafic?;)) :bunch::peace: :peace:

Pey cine pe cine a agatat:?: :dribble: :dribble: :poke: :eyebrow: :eyebrow:
Oricum a fost fain;) Eu nu regret nimic,sa stii asta;) Toate au un scop in viata asta:lol:

FreaK_Bv 26-11-07 10:14

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1216440)
Pey cine pe cine a agatat:?:
Oricum a fost fain;) Eu nu regret nimic,sa stii asta Toate au un scop in viata asta:lol:

Doamne fereste.;)..dar nu a zis nimeni ca regret treaba asta sau ca tu o regreti..a fost chiar super fain.(cu exceptia fazei ultimei faze de la care mam suparat...adica ma deranjat) ...in fine...PUUUUP..:dribble:.:dribble:
PS:bune oglinzile de la CC...laterale si retrovizoare te vedeam bine....:poke:.
PSS:Pai tu pe mine si eu pe tine...tu cu un zambet, eu in parcare in poiana:D..suntem chit:poke:

~Ada~ 26-11-07 10:24

A fost o aventura..si a fost fun8) N-am zis ca regret insa am ramas cu impresia ca poate tu regreti..Oricum e bine ca nu e asa:D
Eu apreciez tot ce ai facut pentru mine chiar daca nu mai suntem in relatii f bune:rolleyes2
Tin sa mentionez ca te lasi greu agatat :twisted: si telefonul ala te cam salveaza:twisted: :twisted: :twisted: :lol:

FreaK_Bv 26-11-07 10:31

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1216464)
A fost o aventura..si a fost fun N-am zis ca regret insa am ramas cu impresia ca poate tu regreti..Oricum e bine ca nu e asa:D
Eu apreciez tot ce ai facut pentru mine chiar daca nu mai suntem in relatii f bune
Tin sa mentionez ca te lasi greu agatat si telefonul ala te cam salveaza

Eeee...chiar nu am de ce sa regret nimic;))) si maimutoiul de la tine e la loc de cinste:oops: :oops: :oops: .Lasa ca in ciuda faptului ca nu mai "suntem in relatii bune" tot te mai pup un pic asa cand esti cu prietenu::love: :love: :love:
Nu esti singura care zice ca ma las greu la agatat...dar nush de ce zici u (ziceti voi) treaba asta...???.:poke: :poke:
PS: Telefonul e de decor...:D

bodyspeed 26-11-07 20:58

bun, sa revenim..la topic...:D
cum agatam....:rolleyes2
mai nou...ne mai lasam si agatati depinde de caz fara a mai lungi mult discutia pentru ca sunt persoane cu care as petrece si acele minute prin care se lungeste ;) ;)
Desi ....unele dintre ele....se cam dau batute, nu ajung la struguri......si zic ca sunt acri...:???: , oare suntem noi acri, :rolleyes2 .

Mustang 26-11-07 21:30

well ... ma las agatat de o "pustoaica" de 24 de anisori ... si eu :D

~Ada~ 26-11-07 21:33

Vali oare ce a mai facut cu domnisoara:lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning