Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

aleks 12-04-10 20:38

Re: Accidente in Bacău

Şi Jacotă abia ce īşi revenise după accidentul ăla dinainte, l-am văzut īntre doua operaţii atunci şi arăta absolut groaznic, cu ochiul īnfundat īn craniu şi cu toate tăieturile alea, dar el nu părea stresat deloc...

D0ryN 12-04-10 20:48

Nu e vorba de acelasi Jacota, ei sunt 3 frati si nu e acelasi cu accidentul de acum 2 ani

aleks 13-04-10 00:52

Măcar atāt, ca băiatul ăla era deja scuturat bine

Francezu 13-04-10 04:05

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3243454)
Nu mai are rost sa comentati..asta e..Au gresit amandoi..A fost totul intr-un ceas rau..imi pare rau pt el si pt ea..2 familii distruse..Aveti grija cu viteaza asta..ganditi-va cand de de dat si cand nu..

Astia de p'aici, de'ai casei, cam stiu cand e de dat si cand nu... Problema e ca mesajul acestor postari cu/despre accidente trebuie sa ajunga si la ceilalti soferi.. Poate doar asa, prin niste exemple se va trezi si in ceilalti un sentiment de constiinta la volan.

2 mari cauze de fapt cred ca sunt pt accidente cu fatalitati: VITEZA & ALCOOL (traversarea prin locuri nepermise tine de pietoni si nu o consider responsabilitatea soferului - desi e o 3-a cauza principala pt fatalitati).

Atentie..

Francezu 13-04-10 04:13

Quote:

Originally Posted by to_the_limit (Post 3245375)
Si asta numai din cauza ca nu poti face stanga direct la Catedrala Sf Neculai, ca sta garda la giratoriu sa te arda.

Macar de'ar pune piloni sau ceva, sa nu se mai poata parca atat de aproape de intersectie! Oricum, s-ar putea sa ma insel, s-ar putea sa nu..dar cred ca nici unde a fost accidentul nu ai voie sa faci stanga... Trebuie sa faci dreapta si sa faci giratoriul ca sa poti merge spre Decebal. Oricum ar fi, si daca ai vrea sa faci dreapta, tot e greu sa te asiguri cu masinile alea acolo..

Bmw_Rulllzzz 13-04-10 11:06

acolo ai voie sa faci stanga.

D0ryN 17-04-10 18:39

Accident :-)

aleks 17-04-10 22:02

Confuz rău ăla cu Dacia :lol:

r@dy 18-04-10 11:39

=))=)) traim in romania:))=))=))

markizu 24-04-10 10:00

7 Attachment(s)
un accident cu poze din partea mea :)

Intrebare ce se intampla cand mergi cu 100 Km/h si drumu face stg .si in fata ai drum cu panta .. (diferenta drum principal secundar de 1.40 m ) ZBOARA PUIULE ZBOARA ....pozele cred ca zic totul

daune - fata se va schimba ,trager , suport radiator . aripa contra aripa , brat indoit , faruri , bara (buza de gti a scapat miraculos ), capota sa vedem ce putem salva , airbaguri .. ( se schimba cu rezervele ..)

urme de franare 10 m restu in aer .. urmele de franare sunt perfect paralele (mai bine tragea intr o parte )
Zbor aproximativ 5 m woow o fi record ?

sczz sunt nauc am un umar dislocat si inca mai am umor si bani sa o fac :))

madalyn 24-04-10 12:07

bn ca n'ai facut triplu surub in aer :P....ai avut noroc se putea sa iasa si mai rau

YOKO28 24-04-10 16:38

4 Attachment(s)
Bine ca ai scapat tu cat de cat cu bine , si bine ca ai cu ce sa o repari , si cand mai ai "chef" de sarituri pune o greutate in dreapta cat de cat egala cu greutatea ta;):rolleyes2, ps:am avut si eu un zbor asemanator acum cativa ani dar cu dacia papuc izoterma. Senzatia e unica :rolleyes2

Acc3l3ratoR 25-04-10 12:42

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 3306023)

Intrebare ce se intampla cand mergi cu 100 Km/h si drumu face stg .si in fata ai drum cu panta .. (diferenta drum principal secundar de 1.40 m ) ZBOARA PUIULE ZBOARA ....pozele cred ca zic totul

daune - fata se va schimba ,trager , suport radiator . aripa contra aripa , brat indoit , faruri , bara (buza de gti a scapat miraculos ), capota sa vedem ce putem salva , airbaguri .. ( se schimba cu rezervele ..)

urme de franare 10 m restu in aer .. urmele de franare sunt perfect paralele (mai bine tragea intr o parte )

man...ca ce faci ...te crezi superman???

Dea ...glumesc. Bine ca esti ok.., tablele se indreapta..

MON-u 26-04-10 16:14

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 3306023)

dale dracu de table bine ca nu ai patit tu nimic;)....dar unde ai reusit sa faci isprava?

markizu 27-04-10 11:06

pe un drum special de drifturi .... :))

All times are GMT +2. The time now is 19:08.

- Copyright 2026 4Tuning