![]() |
Re: Accidente in Bacău
Şi Jacotă abia ce īşi revenise după accidentul ăla dinainte, l-am văzut īntre doua operaţii atunci şi arăta absolut groaznic, cu ochiul īnfundat īn craniu şi cu toate tăieturile alea, dar el nu părea stresat deloc...
|
Nu e vorba de acelasi Jacota, ei sunt 3 frati si nu e acelasi cu accidentul de acum 2 ani
|
Măcar atāt, ca băiatul ăla era deja scuturat bine
|
Quote:
2 mari cauze de fapt cred ca sunt pt accidente cu fatalitati: VITEZA & ALCOOL (traversarea prin locuri nepermise tine de pietoni si nu o consider responsabilitatea soferului - desi e o 3-a cauza principala pt fatalitati). Atentie.. |
Quote:
|
acolo ai voie sa faci stanga.
|
Accident :-)
|
Confuz rău ăla cu Dacia :lol:
|
=))=)) traim in romania:))=))=))
|
7 Attachment(s)
un accident cu poze din partea mea :)
Intrebare ce se intampla cand mergi cu 100 Km/h si drumu face stg .si in fata ai drum cu panta .. (diferenta drum principal secundar de 1.40 m ) ZBOARA PUIULE ZBOARA ....pozele cred ca zic totul daune - fata se va schimba ,trager , suport radiator . aripa contra aripa , brat indoit , faruri , bara (buza de gti a scapat miraculos ), capota sa vedem ce putem salva , airbaguri .. ( se schimba cu rezervele ..) urme de franare 10 m restu in aer .. urmele de franare sunt perfect paralele (mai bine tragea intr o parte ) Zbor aproximativ 5 m woow o fi record ? sczz sunt nauc am un umar dislocat si inca mai am umor si bani sa o fac :)) |
bn ca n'ai facut triplu surub in aer :P....ai avut noroc se putea sa iasa si mai rau
|
4 Attachment(s)
Bine ca ai scapat tu cat de cat cu bine , si bine ca ai cu ce sa o repari , si cand mai ai "chef" de sarituri pune o greutate in dreapta cat de cat egala cu greutatea ta;):rolleyes2, ps:am avut si eu un zbor asemanator acum cativa ani dar cu dacia papuc izoterma. Senzatia e unica :rolleyes2
|
Quote:
Dea ...glumesc. Bine ca esti ok.., tablele se indreapta.. |
Quote:
|
pe un drum special de drifturi .... :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning