![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Quote:
|
Cine are nevoie de joc ( de pe un tracker romanesc :| ) adaugati pe mess just_blueyez2000 si dati un buzz :-P
|
da...mai stii.....romani sunt inventivi.......apropo cine nu mai are rabdare pana la aparitie sau la venirea coletului.....dati o tura pe torrenti k a aparut si varianta full pe pc (testata)
|
A aparut !! Eu acum il iau .... :D detalii privat.
|
E aparut pe torrente baieti...eu nu trag deocamdata ca abia maine vine calculatoru nou...mai astept putin.
|
10 Minute Loading screen 10 Minute Start si 3 secunde RESTART ! Deci cei care sperau k jocul full sa ruleze in conditii mai bune fata de demo se pare k sperau(m) degeaba :-S oricum ma bucur ca mai am inca 2 PC-uri in casa de care pot sa profit cateva ore pe zi! Dak vreti jocul ma gasiti pe huburile C-Zone Cosmopolitan, Interlan, Abc-Net, nick-name Kolegu sau Kolegosu. Sper sa nu fie considerat reclama la Warez ce fac acum ... oricum o fac pt fanii NFS :D
|
Played. Mi se misca bine ( ca si demoul ) poate unpic mai bine. Acum tre sa plec la school :P. Dar si cand vin :twisted:
|
să īnţeleg că nu-ţi merge mai bine decāt demo? chiar speram să-mi meargă mai bine.. credeam că nu e optimizat.. damn.. văd şi eu cum stă treaba cānd mă īntorc de la liceu..
|
bine ca azi am ore mai putine :lol:
|
eu ajung acasă pe la ora 3 fără 10.. deci se face 3 jumate pānă cānd instalez şi intru īn joc.. şi asta doar să constat probabil că am pc-u praştie şi nu merge.. iar mă enervez, formatez şi las doar linux pe pc..
|
foarte tare eu am gasit jocul pe odc l-am luat dar nu am serial :(((( poa sa ma ajute si p mine cineva????
|
In Iasi a aparut pe Airbites! A fost luat de foarte multi si testat!
Need For Speed ProStreet CLONEDVD-HKZonda aceasta e versiunea tot cu crack....Yasu! Sper sa mearga! Eu diseara il voi testa ca plec la scarbiciu! Have phun! |
Quote:
io incerc sa-l trag ... sa vedem daca merge da pana il gaseshti inebuneshti |
Quote:
am reusit sal iau azi dar nu merge zice ca is not valid win32 ceva de genu |
Quote:
2DAA-YN8H-NDSB-6NDS-FRLD S6QG-F4FC-QESJ-QQES-NRLD vezi care mere |
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning