![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
La noul strand municipal sunt 2 parcari cat de cat bune.Parcarea Kauffland de langa pasarela Alexandru.Sau la releu pe bucium.Asta pentru amatorii de cerculetze si alte scamatorii de gen.
Eu prefer insa,curbele de pe strazile putin circulate,impatimit al driftului continuu :D |
in seara asta la fortus .. era un logan .. stia soferul cate ceva... mai putin cu masalierul cerculete... da drifturile erau dragute....:)) oricum era bine si acolo... m`am distrat si eu oleak la providenta in parcare:))
|
Quote:
am vazut ce drifter bun esti.....:lol: pacat ca nu te cauta nimeni |
Quote:
La Fortus nu mai poti intra ca sta o firma de paza si iti zice sa pleci :) |
Quote:
|
sal baietzi...primitzi un incepator in ale shofatului in comunitatea voastra?...as vrea sa ma mai intalnesc si eu cu voi sa mai invatz cate ceva...daca imi spunetzi cand si unde ar fi sooper....
|
Da asa e. Si eu am fost la fortus ieri si niste gardieni m-au indrumat "afara" din spatiul acestei parcari care era odata publica iar acum e cam privata.... au ingradit-o cu doua bare si doar pe la strada se mai poate intra.... Cat despre noul strand... spuneti-mi si mie unde e, ca nush:lol:
|
Quote:
|
ms imi puteti spune eventual si un loc de intalnire...ceva..?:?:
ms anticipat... |
Quote:
da tu de unde stii toate astea mai..... cand nici nu ai aflat ce inseamna 4t cu adevarat... |
Daca nu am fost nu inseamna ca nu stiu, de bisericutze de certurile interne si de multe altele;)
|
Quote:
|
Quote:
si bisericute, cum le spui tu....au fost si vor fi.... incearca tu sa stai de vorba cu 20 de insi, deodata.... dar tu daca ai venit cu fite de la bun inceput si ai incercat sa te dai mare...si te-ai facut de rusine in schimb.....este treaba ta...dar tu nu faci parte din comunitatea 4t iasi....esti doar un forumist.... |
Quote:
eu unu m-am saturat de tot felu de copchii care nici nu au carnet si se cred mari raceri si drifteri, sa nu mai zic de cei care au carnet si pun viata altora in pericol.... ramaneti la jocurile voastre pe calculator, ca e mai sigur pt ceilalti |
Quote:
Loool... nu am zis ca vin cu mama la intalinir ca astept carnetul... si plus ca nu o ajut ma mai lasa si pe mine.. si faza ca nu am zis ca is racer sau drifter... da eu zic ca ma descurc cel putind e jocuri nu ma pasioneaza... si in al2lea rand am destui ani si destula experienta ca sa conduc chiar mai bine decat unu` cu carnet si de iesit pe strada nu ies asa ca stai linistit ca nu pun viata nimanui in pericol |
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning