Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

sageata 04-10-07 14:21

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1131748)
Spillner, am fost noi acolo si parcarea are aproape 10.000 pm (zece mii). Deci loc ar fi. Numa ca azi, la opt, din cati s-au anuntat ca vin au venit doar YNA, Al3ex si eu. Mai pe la noua a venit si ALN. Astia am fost totzi. Ca sa mearga treaba trebe sa ne adunam ca asa mai bine ne lasam. Ne-am interesat deja de promotional, am vb cu diversi, poate o sa vina si niste drifteri profesionisti, am facut multe telefoane. Dar daca nu se baga nimeni... degeaba

oare eu am fost? daaa!!! numai ca in cursul saptamanii e greu sa faci o intalnire. dar duminica , fratilor...? sau toate intalnirile inseamna numai.... stiti voi. mai suntem care avem nevoie de un sfat rapid, ca pe forum astepti mult si bine si nu mai vreau eu sa continui cate am de zis.:sad:

Alex69 04-10-07 14:25

asa sageata, zi de la tine, nu lasa. Pana la urma totul e doar multa vorbarie. LA treaba tata. Si da, a fost si sageata, direct de la munca... scz

Quote:

Originally Posted by Shorty (Post 1132003)
pai daca luam in calcul si adunarea de anul trecut ar trebui sa fie a 2 a.si daca o sa reusim sa rezolvam pentru 18 noiembrie e si mai bine ca sa fie in legatura cu cea de anul trecut.

imi cer scuze ca nu am ajuns si eu la intalnire dar am lucrat peste program.

acu ideea e ca daca ne organizam intr-o chestie pe bacau, un club separat, ceva sa fie al nostru, punem intalnirea sub insemnele clubului.

si clubul asta sa fie afiliat la ceva. da e mai simplu sa ne adunam noi asa decat de prin cluburile nationale. acu fiecare cum zice
===================
avertisment pentru postari succesive si repetate-aleks

Acc3l3ratoR 04-10-07 15:33

mai...iar o dam in despartiri???:???:

Al3xxx 04-10-07 19:57

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1132206)
asa sageata, zi de la tine, nu lasa. Pana la urma totul e doar multa vorbarie. LA treaba tata. Si da, a fost si sageata, direct de la munca... scz

acu ideea e ca daca ne organizam intr-o chestie pe bacau, un club separat, ceva sa fie al nostru, punem intalnirea sub insemnele clubului.

si clubul asta sa fie afiliat la ceva. da e mai simplu sa ne adunam noi asa decat de prin cluburile nationale. acu fiecare cum zice
===================
avertisment pentru postari succesive si repetate-aleks

de vb toata lumea este satula ... ce club sa faci ??
sa facem intalnirea asta cum trebuie si apoi ne gandim la altele dar vad ca toti zic ca vin si ca facem ceva dar cand e vb de venit ... (iar ajung la vb lu zoz ....)

Bmw_Rulllzzz 04-10-07 22:54

si eu am fost aseara :D
ok vorbe, vorbe....dar fapte cand?

Andr3i 05-10-07 02:25

Knd mai e intalnire? Ca nu am mai fost de..... hmm... nici nu mai stiu :D

Al3xxx 05-10-07 11:52

Quote:

Originally Posted by Andr3i (Post 1133383)
Knd mai e intalnire? Ca nu am mai fost de..... hmm... nici nu mai stiu :D

duminica la ora 8 (jos la bahia)da nush daca mai vine cineva la intalnire ca toata lumea o sa fie pe la Buzau ...

Alex69 05-10-07 11:53

las ca se intoarce lumea pana atunci :D

Spillner 05-10-07 18:41

ar cam trebui sa ne intalnim duminica si sa vedem cum facem sa strangem bani si sa-i dam drumu la treaba ca timpul trece...

Alex69 05-10-07 18:42

pai ar trebui!!! da cine vine ????

Spillner 05-10-07 18:46

Cine vrea ca evenimentul asta sa devina o realitate...

Bmw_Rulllzzz 05-10-07 18:48

da da da. eu vreau. incerc sa ajung duminica seara la intalnire si sa stau mai mult

Spillner 05-10-07 18:59

Deci,cine mere la buzau?si la ce ora pleaca?sa vedem poate plecam mai multi...Eu unu mergsi am mai spus as pleca pe la 8..

Boasa 06-10-07 14:09

Duminica ma anunt si eu sa contribui cu ce pot pentru viitor.. Si de ce sa nu fie un mesaj pentru toti membri din bacau sa vina duminica si sa-si spuna punctul de vedere... cu cat suntem mai multi cu atat "visul" poate deveni realitate si putem sa acoperim mai multe idei...

BC-27-PIU 06-10-07 16:33

Stie cumva careva dak este vreo intalnire 4tuning la bacau pe 18 noiembrie? ??

All times are GMT +2. The time now is 22:17.

- Copyright 2026 4Tuning