![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
Quote:
|
asa sageata, zi de la tine, nu lasa. Pana la urma totul e doar multa vorbarie. LA treaba tata. Si da, a fost si sageata, direct de la munca... scz
Quote:
acu ideea e ca daca ne organizam intr-o chestie pe bacau, un club separat, ceva sa fie al nostru, punem intalnirea sub insemnele clubului. si clubul asta sa fie afiliat la ceva. da e mai simplu sa ne adunam noi asa decat de prin cluburile nationale. acu fiecare cum zice =================== avertisment pentru postari succesive si repetate-aleks |
mai...iar o dam in despartiri???:???:
|
Quote:
de vb toata lumea este satula ... ce club sa faci ?? sa facem intalnirea asta cum trebuie si apoi ne gandim la altele dar vad ca toti zic ca vin si ca facem ceva dar cand e vb de venit ... (iar ajung la vb lu zoz ....) |
si eu am fost aseara :D
ok vorbe, vorbe....dar fapte cand? |
Knd mai e intalnire? Ca nu am mai fost de..... hmm... nici nu mai stiu :D
|
Quote:
|
las ca se intoarce lumea pana atunci :D
|
ar cam trebui sa ne intalnim duminica si sa vedem cum facem sa strangem bani si sa-i dam drumu la treaba ca timpul trece...
|
pai ar trebui!!! da cine vine ????
|
Cine vrea ca evenimentul asta sa devina o realitate...
|
da da da. eu vreau. incerc sa ajung duminica seara la intalnire si sa stau mai mult
|
Deci,cine mere la buzau?si la ce ora pleaca?sa vedem poate plecam mai multi...Eu unu mergsi am mai spus as pleca pe la 8..
|
Duminica ma anunt si eu sa contribui cu ce pot pentru viitor.. Si de ce sa nu fie un mesaj pentru toti membri din bacau sa vina duminica si sa-si spuna punctul de vedere... cu cat suntem mai multi cu atat "visul" poate deveni realitate si putem sa acoperim mai multe idei...
|
Stie cumva careva dak este vreo intalnire 4tuning la bacau pe 18 noiembrie? ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning