![]() |
Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????
sunt curios cum au iesit...pe negru
|
2 Attachment(s)
Quote:
p.s. daca este interesat careva dau lampi cu triple vopsite negre home made, singura problema este la tripla dreapta unde a fost rupt coltul (se poate vedea in poze), astept un pm de la doritori cu oferte... $$$ sau poate un skimb + diferenta numai sa nu le tin degeaba. |
Mai citeste o data mai sus. Vorbeam despre triple lexus la 200 de lei ;) Triple de alea am dat eu jos de pe masina mea
Cer 20 de lei in plus pentru vopsit triplele din urmatoarele motive: -in momentul in care le desfac, exista riscul de a crapa capacele (ai observat ca sunt lipite, nu au suruburi) -le vopsesc oglinda de la interior, nu capacele ;) -este nevoie de vopsea, degresant, smilgher , silicon, etc -multa multa rabdare(la ale mele am gafat-o prima data si m-am chinuit de mi-au sarit capacele ca sa le refac ;) ) -trebuie sa ai dexteritate, alfel... -lista continua Ideea e ca nu oblig pe nimeni sa le cumpere. Maine am sa postez si imagini sa vedeti la ce ma refer. P.S. Sincer, mai lucreaza putin la ale tale ca arata cam nasol. |
pff 200 de lei stopuri lexus cum sunt in imaginile de mai sus? sunt 140 lei aici in zona si 200 in iasi? din cate stiu kiar acolo este principalul furnizor de stopuri lexus deci ar trebui sa fie mai ieftine ;)
p.s. ale mele au ceva vekime si nu mai lucrez la ele ca am stopuri lexus ;) le`am postat doar ca sa scap de ele |
Pretul e in functie de cantitate, nu distanta fata de furnizor ;) Oricum, repet, eu nu oblig pe nimeni sa cumpere de la mine.
Sunt curios daca apar si faruri lexus de acuma :D |
buna intrebare, cele de logan sunt foare reusite... o alta intrebare ar fi... daca apar oare apar pt toate tipurile de CN`uri?
|
poti sa pui , si tu o poza cu ele vopsite?
|
Pun, cum sa nu, numai sa ajung acasa. Momentan sunt la firma pana la 12 si nush cand ajung acasa, dar, maine cel tarziu postez
|
.........................
|
mai degraba si cel mai usor de montat sunt stopurile de vw t2 , un pic innegrite shi merge
|
n-au in Vitan asa ceva.....acum am venit eu de acolo, si nimeni nu a avut asa ceva, nimeni nu stia cum arata, nimeni nu stia daca o sa aduca cineva asa ceva........asa k poate sa gasim in alta parte :(
|
Quote:
|
cine a gasit stopuri prin Buc, nu poate sa posteze o adresa sa mergem si noi restu` sa ne luam ?:-P
|
7 Attachment(s)
In sfarsit am reusit sa ajung acasa.Mai jos pozele mult promise, care au iesit ca dracu pana la urma :((
Intr-o ora ma duc sa fac altele mai clare, dar, momentan puteti sa va faceti o parere. Eu personal raman la parerea mea: cele negre arata mai bine ;) Pt vanzare, https://forum.4tuning.ro/showthread.p...12#post1194112 |
si care ar fi termenul de livrare ? iasi - otopeni ?
|
Daca azi te hotarasti, imi trimiti pe pm numele tau, adresa de livrare si nr de tel, eu maine dau comanda, iar marti ar trebui sa fie la tine ;)
|
io nu va inteleg cu stopurile astea, arata ca dreaq, kitch, ce vedeti voi asa de marfa la ele? nu vreti sa aveti masini unice? mai bine le faceti pe leduri sau puneti triplele alea jumatate albe, jumatate rosii, arata de 100000 de ori mai bine cu alea decat cu kitchurile astea de stopuri
|
GUSTURILE NU SE DISCUTA CristianoXXX !
|
Quote:
si masina unica nu consta numai in faptul de a avea stopuri diferite... triple normale gasesti la fiecare metru pe dacie, innegrite nici nu mai zic ca sunt cu miile si nu numai dacii iar cele cu leduri necesita timp, bani si sa iti mearga capul daca nu vrei sa iasa ceva ca a lu corvin :lol: ala kiar k ii kitch de ce nu s`a vorbit acelasi lucru cand au aparut cele de logan? simplu... ca arata bine ;) |
ciponce, daca la om nu ii plac acu nu trebuie sa il jignesti , si daca tie ti se pare mult 2 milioane? sau cat sunt stopurile astea inseamna , ca este bucuroasa saracia din tine ca ai tu stopuri de 2 milioane ...
|
pe nova nu merg puse??
care este numele furnizorului? un site ceva? nr de telefon... |
Quote:
|
Quote:
si daca nu`i plac putea sa zica simplu... nu imi plac, din comentariu ar iesi ceva de genu multi prosti ca voi cu stopurile astea si nu vad kre ar fi kitchu, de parca is pictate cu pensula |
Quote:
|
in curand toate daciile or sa aibe stoputi dalea...;))
|
Quote:
|
nici mie nu`mi plac stopurile! parerea mea...;)
|
ingropate in caroserie si putin ionizate sau cu folie putin deschisa ar arata mai bine ;)
|
deci pana la urma in bucuresti nu stie nimeni unde se gasesc???nu????:((:((:((
|
vanam vanam prin bucuresti pana gasim ;)
|
corect nu ne lasam asa de usor pana la urma tre sa fie si in bucurestiul asta pe undeva ascunse :D:D
|
ar fi bine daca am afla de unde vin ele in tara cine le importa :)
|
vreau si eu stopuri ptr solenza stiti pe cineva care sa faca asa ceva ?>!>!?
|
am vazut in oradea la CRIDEM ceva stopuri da nu cred k merita sa dai atat pe ele , mai stai k apar altele
|
m-am uitat la ei pe site nu apare ....
|
Pshyco nu ne dai si noua site-ul sa ne uitam pls:D:D:D:D:D??
|
|
in buc langa autogara din militari e un nene care face din plexiglass
|
face toata lampa sau doar geamul?
|
oglinda o reconditoneaza iar el face sticla
ex:https://img49.imageshack.us/img49/128...0020ie4.th.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning