![]() |
Re: E30 - 325i matte black
3 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
3 Attachment(s)
interiorul before and after ... + o poza recenta
|
piese de la fosta muzica, ti-au mai ramas? cabluri, rca-uri, soclu de siguranta acolo la bateire... statie pe 4 canale... mai ai ceva?
bine ca ti-a ramas piele sub fund :D |
a pastrat si muzica , cat sa asculte pe Adi de Vito de-a latu ;)
|
Pe sistem :))) sauvage glumea cu adi de vito , nu prea le am eu cu genul asta ..
ON: Schimb grup 4,27 cu unul mai lung 3.xx , poate e cineva interesat ....... |
|
Quote:
|
Cand mi-o dai si mie o tura, doua, treizeci ? :D
|
Quote:
|
Linistit sa te plimbi tu, ma :lol:
|
Replica asta mi-a dat-o si mie :(
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pozeeee
|
Frumos exemplar.Sa-l forjesti fara probleme.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dezastrul de ieri seara m`a prins cu ursul in oras , nu ma asteptam sa fie asa de controlabil , din pacate a petrecut seara in parcarea de la FORD , inzapezit . Abia azi l`am adus acasa , unde va hiberna pana cand o sa apara soarele din nou !
|
3 Attachment(s)
Fiind singura masina , asta iarna a circulat zi de zi , un adevarat chin cu zapada , am fost plug la propriu . In ciuda asteptarilor unora , masina a mers perfect .
Printre picaturi , am inceput lucrul si la urs .. |
Ce motor e ala ? Bafta
|
de mult vruiam sa mai updatez topicul cu masina . povestea pe scurt e ca ursul negru nu mai exista, a fost dezmembrat, pt a dona o mare parte din piese caroseriei pe care o aveam de ceva timp, un coupe alb din 86 inmatriculat ro... dupa aproape 8 luni de la startul operatiei, masina este 90% gata pentru primul test drive ....
|
1 Attachment(s)
merge unpic cam greu de pe telefon, o sa mai pun ceva pozele zilele astea, dupa ce iese de la vopsit..
|
Ma bucur ca ai facut alegerea asta, astept mai multe poze. spor la treaba.
Si eu sunt in aceeasi oala ca si tine. |
da, imi pare rau de caroseria neagra, a fost primul meu urs, dar asta e, au gasit parlamentarii o modalitate sa ne scoata de pe strazi..
|
1 Attachment(s)
casa moara fetili:))) masina prinde forme
|
Baga mai multe poze cand il asamblezi acuma
|
Spor la treaba. Rabdare si nu te zgarci la detalii.
|
1 Attachment(s)
nu prea am timp de masina, lucrez la ea printre picaturi, prin pauze de masa...
|
Bad boy-ul este continuat si din aripi ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Cata, ti-am citit noaptea asta topicul cap-coada...toate reply-urile... :D
Ce pot sa spun...bravo! Bravo ca nu ai renuntat la urs! Ai fost tentat de n ori sa o vinzi si nu ai dat-o, te-a enervat de n ori dar tot ai pastrat-o...uiti tot cand merge bine si o dai de-a latu, eh? Multa bafta cu noua caroserie, stiu ca primul urs nu era exact cum iti doreai, sa-l faci pe asta asa cum visai, ca nimic nu-i mai frumos decat sa-ti realizezi visul... |
1 Attachment(s)
da, bad boy'ul este continuat si la aripi, altfel nu ar fi avut sens, parerea mea...
livin the dream man, livin the dream... multumesc frumos |
ca sa fie asa cum vreau eu, imi mai trebuie suspensie si jante... am luat'o de la coada la cap, cum s'ar zice...
poate intereseaza pe cineva, schimb diferential autoblocant carcasa mare raport 3,46 cu suspensie reglabila sau jante cat mai late . ofer diferenta in functie de situatie... @winnetou, am spus'o si o voi spune mereu, ursul este boala grea.... multumesc pentru aprecieri |
Ursulica, am vazut ca ai iesit cu ea aseara... cum e? :)
|
asteptam de ceva timp clipa aia, ma supermultumeste cum se comporta tinand cont ca mootorul a mers ultima data anul trecut in primavara, iar caroseria cine stie cand, numai la mine in curte statea de vreo 3 ani... nu imi place suspensia :|
|
1 Attachment(s)
gata cu testele.
|
motorasul l-ai pus tot pe ala ? a iesit bine, sa o vedem si vopsita ca va arata altfel.
|
mai e unpic de munca, maine ii iau electromotor si pompa de servo, botul as fi vrut sa il las asa, sa fie un aspect demn de junkyard... nu o sa fie ceva iesit ca de fabrica, nu vreau asta... eu sunt foarte multumit de cum a iesit, tinand cont ca am lucrat singur la masina, eu am pregatit'o de vopsit, eu am vopsit'o....
e un urs de lupta, nu de agatat .. motorul e 2.5 24v, ii trebuie facut schimbul de ulei si filtre, dar dupa itp.. |
Re: E30 - 325i Junkyard white
1 Attachment(s)
pozitii in semnalizari + electromotor + ulei, urmeaza pompa de servo, capota vopsita si unghiul de fuga..
|
Re: E30 - 325i Junkyard white
1 Attachment(s)
din pacate n'o sa ajung nici anul asta la fest...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning