![]() |
:) OK ms pt observatii ... si totusi am o intrebare ... cum se pun stickerele alea complicate (ex un peisaj pe masina, o femeie, etc) fara sa apara alba in jurul lui
|
2 Attachment(s)
stiu ca nu am respectat regula cu 2 comentarii, sorry, dar sunt nou p-aici si nu prea am avut cand sa fac 2 comentarii...va promit k o sa fac...
|
Ombladon - Eleronul parca e kam stramb si nereal in rest ... :peace:
|
re
Parerea mea e de kk faza cu comentariile Frate e facut topicu Comentari Trebuiesc Comentate masinile care sunt postate aici nu conteaza de cine si cum conteaza sa fie vizitat de priceputi ca sa comenteze .altfel ar fi locked si cu asta basta .Asa cu Comentati si voi Cand aweti timp ;)
|
@a_ombladon: e chiar dragut Civic-ul, insa neoanele sunt cam aiurea... Anyway, e bine, mai ales daca esti incepator.
|
re
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Re: re
Quote:
|
lumini roshii ??? :roll: :roll:
garda la sol :o parerea mea ! :P |
:arrow: mai bne scoteai de tot farurile si roshi(cam aiurea) :roll: ...garda la sol e prea joasa si e cam ciopartita.
|
@Raisa407: frate, e superba imaginea 2. Imi plac fata masinii, si culoarea alba, simpla. Sa o tii tot asa !
|
2 Attachment(s)
trebuia sa fac shi eu ceva k nu se mai poate cu toate k nu am facut bine mai ales \"neoanele\"
|
Re:
Quote:
|
Re
ok am inteles nu vau placut farurile dar voi vati uitat numai cea cu farurile rosi,pt k eu o am si normal!!!! :lol:
|
Re: Re
1 Attachment(s)
Quote:
(vezi in poza ca am dat pe acolo niste explicati dak nu ai inteles ce vroiam sa zic mai sus :lol: ) |
1 Attachment(s)
Duba lu' Bob Marley :lol:
|
3 Attachment(s)
o ultima lucrare....comentati?! :d
|
2 Attachment(s)
o alta tentativa
|
pt polo: e reusita...jentile imi plac si modelu si cum sunt aliniate.. geamurile prea negre, vopseaua prea mata si cam butucanoasa...da te-ai complicat singur cu unghiul ala complicat
pt C2: nice...spoileru fata prea distantat d roate...keep it up :wink: |
2 Attachment(s)
Comentati :twisted:
|
misto reflexi...au iesit prea bine...vezi ca ai selectat masina sa o pui in hala aia luat si o parte din peisaju original(dak nu intelegi ce zic sa zic iti arat o poza unde ai grsit)....da ati inebunit numai cu hala aia...si te rog si Yo ceva...pune si u poza cu masina de pe care ai luat bara fatza...te rog. :roll: :wink:
|
Re:
Quote:
@metal_milita ..masina era la avatarul unui prieten o avea la avatar pe yahoo ..e masina lui :) si am zis sa imi dea si mie poza sa vad c pot sa fac cu ea ...de plictiseala....cred k am incercat vreo 4 spoilere...nu imi ieseau...nici de asta nu prea sunt multumit..dar....prima e vopseaua originala ..albastra iar a2-a...am facut-o eu ....orkm 10x de comment .... @matza...fata de prima masina pe care am vazut-o facuta de u asta e mult mai bine...dar mai ai de lucrat! orkm continua! |
2 Attachment(s)
Ford Focus RS
Thanks maskt pentru īndrumări! |
faci progrese gabitu baravo :D
|
Re:
Quote:
|
bineeee asa........makin' progress gabitzule.....bravo :wink:
|
2 Attachment(s)
Minicar Tuning :lol:
Astept comentarii |
2 Attachment(s)
este noapte este foarte tarziu am facut cam tot ce am putut la ora asta.Spuneti-mi unde am greshit shi ce sa fac
|
1 Attachment(s)
Polo 9N - Michael :D
|
Bă, prin zona aia am băut eu un suc ieri, la InBox :lol:
PS: ca de obicei, superb! |
belea golfule :wink:
la roti nu prea imi place da .......si asa e belea :wink: |
2 Attachment(s)
fumoasa sau hidoasa?astept comentarii pls :lol:
|
Nicidecum hidoasă, stai liniştit! Ce mă \"deranjează\" pe mine la maşinile tale e buza pe care o pui la spoilerul faţă; cel puţin pe ultimele 3 maşini (adică Fiesta asta, Vectra C şi īncă una - nu mai ştiu care) ai pus-o.
Īn rest, maşina arată foarte mişto. Culoarea parcă e puţin cam... dulce; luminozitate prea mare? :roll: |
da e dat un pic mai multa lumina :wink:
|
1 Attachment(s)
sper k asta e mai reusita decat aia de mai sus :lol:
|
1 Attachment(s)
Comentarii
|
1 Attachment(s)
versiunea mea de focus
|
2 Attachment(s)
Golfu': foarte mişto Jetta. M-ai ambiţionat s-o fac şi eu şi uite ce-a ieşit :lol:
|
ma impresionezi pe zi ce trece f tare brvo :D
|
noah...comentatzi va rog... :lol:
|
Danke very much, mon amie Golfuleţ :lol:
Oxide: am comenta dacă s-ar īncărca poza. Dacă e Focusu' alb, făcut pentru battle, felicitări, e foarte mişto (deşi nu prea e realist)! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning