![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca
www.yahoomessenger.com .....download ....va rog ...este destul loc d certuri acolo ...nu va aducetzi certurile pe forum ... cred k suntem destul d mari pt a deduce asta ..:)
Respect.. |
iti dau adresa unde sa-mi trimiti florile?
|
Baieti si fete, dragi prieteni! Cu acest post imi anunt demisia din functia de presedinte de filiala si retragerea din Club! Ramanem prieteni, raman sustinator al clubului, iar in caz de ajutor cu ce pot ajut. Decizia mea nu implica intrarea in alt club sau vreo disputa cu cineva din cadrul clubului, este o decizie personala si va rog sa o respectati.
Suplinitor al funtiei pana hotarati altceva ramane Gman(Gabi), iar ca o rugaminte finala este aceea de a incerca sa mentineti clubul si chiar de a continua si a extinde clubul chiar si fara mine!!! Imi pare rau doar ca n-am realizat mai multe :rolleyes2 ... Ne vedem pe strazi ..... si pe la shouri ;) |
Te-ai retras si tu :) Ati bolunzit toti ...
|
ma baieti.... c ati patit?? dc va retrageti din club?
|
:| .....deci ...eu iar raman fara cuvinte ...simt k mor ...baietzi ...poate ar trebui sa facetzi problemele care va deranjeaza cat mai publice ...sa vada toata lumea ...si sa incercam sa le dezbatem ...si sa le rezolvam ....eu va rog ...va rog sa va razganditzi ..si sa mai evaluatzi ink odata treaba ...
|
Kamikazze te rog nu te baga pentru ca tu niciodata nu ai pus nimik pe vreo masina nu ai facut nici un tuning la vreo masina ... asha ca parerea mea ii ca in calitate de tuner si din aleea ar trebui sa mergi mai inkis ... sa vb oameni de baza din club si aia cu masini tunate ... nu va tot bagati toti asha cum vreti ... fiecare ...
Pe stefan nu l-am anuntat pentru ca data trecuta cand i-am zis ca o sa vreau sa plec ... o zis ca nu ii nici o problema ... ca el nu tine pe nimeni in club ... mi se pare corect ... |
Salutare oameni buni !
Lipsesc si eu din Cluj o saptamana , si toti o iau in stanga si in dreapta ? Imi pare rau sa vad ca vreti sa va retrageti din club . Ramanem prieteni si ne mai vedem fara doar si poate ;) ! Spor la treburi ! |
bine heparule.. cum zici tu... dar dak consideri ca cei care nu au majini... nu trebuie sa aiba o parere... te rog uita-te pe diferite topicuri ale unor cluburi.. ok?? si dupa aia mai vb ;)
|
nu am spus asta am zis ca nu stii sa apreciezi munca unor oameni ..
|
adik?? cum nu stiu sa apreciez munca altora???
|
hmmmmmmmmm
o fi team squad, napoca racing, csr sau moto maniacs cauza? hmmmmmmmmm |
Probabil este unul dintre ele. Dar nu ma bag. Cinstit era sa imi dea un telefon sau sa ma anunte si pe mine.
Este decizia lui si tine numai de el. Si are dreptate. Nu tin pe nimeni in club cu forta. |
asta e
oricum a [plecat lume din csr, lume de baza. a plecatlumea si din teamsquad deci...nu`i moarte de om oricum |
E tragedie oameni buni , e sfarsitul unei ere apocaliptice intr-un filosofic final apoteotic despre care vor discuta multi filosofi de acum incolo si pana la sfarsitul vremurilor noastre asa cum le stim noi !
Stati flexati oameni buni , ca nu a murit nimeni , nu facem inmormantare ! Eu , de exemplu am acuma nunti una dupa alta , chiar ieri o nunta ! Clujul nu se clatina dak a plecat un om sau doi , sau trei , fie ei Dacia WRC , Heparu sau Eagle_flyaway ; noi de vedem de treburile noastre asa cum am facut-o si pana acuma : nu ne dam mari si tari fiindca nu prea avem cu ce , dar de distrat ne distram , intalniri facem , liniutze si multe altele . Vom merge la karting , paintball , iesiri la iarba verde , tuning show-uri , raliuri , intreceri sportive si multe altele . Totul este ca nu ne dam mari cu ceea ce facem , asta e tot ! Cotizatii s-au adunat , s-au cheltuit pe tort , una, alta , se aduna in mod regulat . |
Imi place ca vrei sa ne ajuti Dacia WRC , dar din pacate , nu doar atunci cand sunt polemici , baga-te si cand e vorba de ceva constructiv , nu doar distructiv :)))))))))) :!::!::!:
|
Partea cu paintball si restul imi place. Ideea este ca daca sunteti prieteni totul este bine. Pana la urma asta vreau.
|
dupa cum stii prea bine intotdeauna am ajutat.
eu nu retin cand am vrut sa fac rau...dar mno poate`mi reinprospatezi memoria :P |
zise maica Tereza!!! :lol: :lol: :lol: :))))))))))))))))))
|
lasati mei ca se intoarce el :P like schwarzenegger (sau cum s-o scrie) ;) :-P
|
5 Attachment(s)
Ei , oameni buni , nebuni , la karting am fost , am inaugurat un kilometru jumate de asfalt nou-nout la capatul liniei de tramvai cu masinile si circulatia a fost exclusiv pentru noi ;) ! Aseara zicea Fixius ca merge un prieten de-al lui cu masina sa o forjeze putin , ca azi o vinde >:) :))))))
|
oo da ... g-man.. cva .. un concurs de indemanare pe acolo ;)) organizat de cd ;)) :P :)
|
Maine, duminica , :!: photoshooting cu cateva masini din Crazy Drivers Cluj , sa le spalati bine , ca de murdarit ne ocupam noi dupa sedinta foto ;) !!!
|
da... se pare ca si din catzi au ramas nu se mai aude nici unul.... aporpo.. mai traitzi oameni buni ? :!:
|
1 Attachment(s)
Planul : cine vine ?
Eu cu masina mea = 4 locuri Bex cu domnisoara sefa de PR pe Cluj = 2 persoane Eagle cu masina lui = 4 locuri Sebi cu masina lui = 4 locuri Laura cu masina = 4 locuri Programul il stiti voi : plecarea duminica devreme , intoarcerea , duminica tarziu :)) ! |
maestre noroc ca n-a ruginit calcu :-P
ia vezi neste detalii acolo co oradea ce si cum?! ca eu n-am timp cu stresiunea asta :lol: |
da da ... baga baga ca eu tre sa stiu din timp cate guri am de hranit :P DETALII :D
|
i-ai facut prunci deja? :twisted:
|
Quote:
Adi cu peugeotu` = unknown and maby un saxo ;) |
MULTUMIM FRUMOS G_MAN SI TUTUROR MEMBRILOR DE LA CRAZY DRIVERS , ORICUM NU CREDEAM CA VA REZISTA AFISUL O ZI PE FORUM FARA A FI STERS !!!!!!:lol: :lol: :lol:
VA ASTEPTAM CU PLACERE !!!!! SI INCA O DATA MULTUMIM FRUMOS !!!!;) |
4 Attachment(s)
sa treiesti junioru` ;) aaa.. si photoshooting :P ===== JIMAN Rulz8)
|
super pozele .. felicitari, si multa bafta in continuare ;)
|
Deci planul e facut , sunt gata sa-l execut .... :))
Dak facem un mic cerc de masini , nu se vor supara oradenii :) . Ne discutam la urmatoarea intalnire de miercuri , 11 . 06 . 2007 , orele 20 , parcare Sala Sporturilor . Sa mai incalzim niste cauciucuri >:) !!! |
Corectie , data e de 13 iunie , eu m-am uitat pe calendarul de iulie :)) !
|
ceva de la suceava vine incoa`? poate largim cercu :lol:
mai e si un calibra la noi |
De niste fetitze cum facem rost nenea ? Chem si eu niste domnisoare , sa vad ce iese !
O idee de ultim moment : putem merge de sambata seara la ora 23-24 , ajungem la ora 2 , ne bagam in bazinul cu apa calda pana dimineatza , apoi la show , liniutze si tot tacamul . Ce ziceti ? e 10 lei intrarea la bazin la hotel de 5 stele , si stam pana dimineatza la apa . ;) Oricum BEX merge de sambata la Felix ! |
2 Attachment(s)
Ei , a iesit super tare eventul .
Felicitari Andy pentru diploma !!! Sa montam niste pozne : |
Baietzi ..
felicitarile mele ...sunteti nijte oameni ce meritaapalauze si laude ...ati venit cu nijte masini frumoase ...vati organizat ...ati facut poze .. Felicitarile mele :flower: |
sa inteleg ca avem nijte majini noi in club?? tipu cu astra din bacau e la noi in club? ;))
|
Pai ...deodata ce are stikeru mare cu CD :yikes: ....mna...nush :dance:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning