![]() |
Re: Update : Primul Nissan Meet : 28-29 martie BRASOV
1. RESHIZZO..........2 persoane............DA
2. ANGELSH............2 persoane...........DA 3. U_TUNING..........2 persoane............DA 4. BUZZYBALL.........2 persoane...........DA 5. FUBU.................2 persoane...........DA 6. SLV86...............2 persoane............DA 7. 88RED...............2 persoane............DA 8. DOHC16.............2 persoane............DA 9. AXELA...............2 persoane............DA 10. DJ SLASH...........2 persoane............ 11. TARNAFES........2 persoane............ 12. GIUNO25..........2 persoane............ 13. BZSOLY...........2 persoane............ 14. KEISUKE ..........2 persoane ..........DA list up |
2. ANGELSH............2 persoane...........DA 3. U_TUNING..........2 persoane............DA 4. BUZZYBALL.........2 persoane...........DA 5. FUBU.................2 persoane...........DA 6. SLV86...............2 persoane............DA 7. 88RED...............2 persoane............DA 8. DOHC16.............2 persoane............DA 9. AXELA...............2 persoane............DA 10. DJ SLASH...........2 persoane............ 11. TARNAFES........2 persoane............ 12. GIUNO25..........2 persoane............ 13. BZSOLY...........2 persoane............ 14. KEISUKE ..........2 persoane ..........DA hai ca deja e haita faina :D |
hai ca imi place ca sa misca repede lucrurile.
mai asteptam pina maine seara cei 4 persoane pentru accept! daca cunoaste cineva pe GIUNO25, DJ SLASH va rog sa i contactati in legatura cu aceptul! |
giuno25 vine in proportie de 90% dar nu o sa doarma cu noi la pensiune
1. RESHIZZO..........2 persoane............DA 2. ANGELSH............2 persoane...........DA 3. U_TUNING..........2 persoane............DA 4. BUZZYBALL.........2 persoane...........DA 5. FUBU.................2 persoane...........DA 6. SLV86...............2 persoane............DA 7. 88RED...............2 persoane............DA 8. DOHC16.............2 persoane............DA 9. AXELA...............2 persoane............DA 10. DJ SLASH...........2 persoane............ 11. TARNAFES........2 persoane............ 12. GIUNO25..........2 persoane............DA (doarme in alta locatie) 13. BZSOLY...........2 persoane............ 14. KEISUKE ..........2 persoane ..........DA |
Ms Dan da vin dar dorm la bunicii din brasov ai sotiei pentru ca nu e sigur ca pot sa stau 2 zile (vezi la topicul personal bebe mic :) ).Vin cu nissan Skyline si cu ocazia asta il si rog pe Dan sa imi aduca suspensiile alea si jantele odata.:) ms man
|
hai ca usor usor se strange lumea
|
2. ANGELSH............2 persoane...........DA 3. U_TUNING..........2 persoane............DA 4. BUZZYBALL.........2 persoane...........DA 5. FUBU.................2 persoane...........DA 6. SLV86...............2 persoane............DA 7. 88RED...............2 persoane............DA 8. DOHC16.............2 persoane............DA 9. AXELA...............2 persoane............DA 10. DJ SLASH...........2 persoane............ 11. TARNAFES........2 persoane............FIRESTE ! 12. GIUNO25..........2 persoane............DA 13. BZSOLY...........2 persoane............ 14. KEISUKE ..........2 persoane ..........DA |
salut dan (tarnafes) ce vrei sa spui cu fireste!?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
DJ SLASH inca nu da nici un semn de viata ...
maine va dau un cont unde puteti plati un avans... da pina atunci vreau sa stiu la care pensiune vreti sa ne cazam... www.rockred.ro avem o crama pentru chef etc. dar nu este parcare privata.. www.maxinternational.ro avem parcare privata deci pazita .. dar nu avem unde sa ne strangem cu toti... doar in aer liber la un gratar... |
eu as fi pt www.maxinternational.ro
mi se pare mai interesanta si convenabila, chiar daca nu are crama |
si eu tot pentru www.maxinternational.ro
o fripturica presupun ca putem face si la o poale de munte pe undeva.....:D |
Cazare: pret/ camera = 100.00 lei x 11 camere double x 1 noapte = 1100,00 lei Avans 50% = 550 lei Va putem oferi o camera pt"sedinta", fie sala de conferinta, fie sala restaurant, cea din urma este mai mica, 50 persoane, este mai intima, mai placuta. Momentam restaurantul nu este folosit decat pentru botezuri, sau evenimente in familie.
Avem o alta sala unde se poate lua micul dejun, pranzul sau cina, deci nu va va deranja nimeni in restaurant. |
AVANS 50 RON
in cursul zilei veti primi un cont unde puteti trimite banii! |
2. ANGELSH............2 persoane...........DA 3. U_TUNING..........2 persoane............DA 4. BUZZYBALL.........2 persoane...........DA 5. FUBU.................2 persoane...........DA 6. SLV86...............2 persoane............DA 7. 88RED...............2 persoane............DA 8. DOHC16.............2 persoane............DA 9. AXELA...............2 persoane............DA 10. DJ SLASH...........2 persoane............DA:)) 11. TARNAFES........2 persoane............FIRESTE ! 12. GIUNO25..........2 persoane............DA 13. BZSOLY...........2 persoane............ 14. KEISUKE ..........2 persoane ..........DA |
Mah dar Nihal nu mai vine ? 300zxtt ?
|
numai a dat nici un semn de viata .. sa inscris in prima prima lista dar lam contactat dar nu da nici un semn .. vezi poate poti sa il suni!
|
Eu am vb cu el acum cateva zile a zis ca vine. O sa-i mai dau un BUZZ
|
BZSOLY banuiesc ca o sa participa dar nu are nevoie de cazare!
mai asteptam un raspunz de la 300zxtt, poate participa si el! Maine dimineata o sa va dau toate datele unde puteti platii avansul fiecare! |
nu se mai vb nimic pe aici. unde sunteti baieti? :rolleyes2 am vb cu reshizzo si o sa mergem mai mult ca probabil la MAX INTERNATIONAL. o sa revina el cu datele exacte unde sa transferam avansul.
|
o sa fie fortza :D speram
|
Quote:
|
eu posibil sa ajung sambata mai pe dupa masa :( sa vdm adik o sa cam pierd drumu spre brasov :(
|
off...si noi care speram sa ni se faca poze faine pe lumina zilei! :sad: poate faci pe dracu-n patru si reusesti sa vii! :D
|
daca nu ajung sambata pe zi .. duminica sunt toata ziua acolo .. oricum poze misto se fac si noaptea:D
|
vre-un update baieti>?
sa modificazm titlul cu ora data locatia exacta de cazare samd .. |
Salutare!
Daca nu e prea tarziu.. daca mai este loc.. as vrea sa particip si eu la Nismo meeting! Nu am dat nici un semn pana acum pentru ca am fost cu masina prin service-uri.. cu o problema pe care nu stia nimeni sa o rezolve.. dar care intr-un final am rezolvat-o! De venit vin sigur (+prietena) , acum nu stiu daca mai puteti face ceva in privinta rezervarii unei camere..Astept un raspuns!Platesc avansul chiar azi ! Ar fi interesant daca suntem mai multi din Bucuresti sa plecam impreuna.. Apropo.. am un Nissan Micra k11 '95 :D :D |
Quote:
cred ca poti veni ......din partea mea esti binevenit :) |
list up:
1. RESHIZZO..........2 persoane............DA 2. ANGELSH............2 persoane...........DA 3. U_TUNING..........2 persoane............DA 4. BUZZYBALL.........2 persoane...........DA 5. FUBU.................2 persoane...........DA 6. SLV86...............2 persoane............DA 7. 88RED...............2 persoane............DA 8. DOHC16.............2 persoane............DA 9. AXELA...............2 persoane............DA 10. DJ SLASH...........2 persoane..........DA 11. TARNAFES........2 persoane............DA 12. GIUNO25..........2 persoane............DA 13. BZSOLY...........2 persoane............ 14. KEISUKE ..........2 persoane ..........DA 15. POLIC3 ............2 persoane...........DA va rog sa ma contactati urgent daca cineva din lista nu poate participa sambata! in cursul zilei va dau un cont de banca unde puteti platii avansul de 50 ron/masina! este contul direct de la pensiune www.maxinternational.ro dar urmeaza sa va dau toate datele necesare! |
la ce ora ne intlnim sambata si unde exact eu propun undeva in jur de ora 12 dar sa propuneti o locatie care am putea-o gasi tot cu usurinta in brasov gen gara
|
Din pacate nu o sa pot sa ajung la meeting, a intervenit ceva urgent si nu cred ca rezolv problema pana in data de 28.
In caz contrar o sa sar cu telefoanele. |
gara este prea complicata sa ne intalnim si sa ne gasim unul pe altu!
eu propun ora 12 ... in parcare la carefutul (carrefour) ps: vad ca lumea deja sa retrage ... keisuke nu participa ... u_tuning nu participa .. mai e cineva? sper ca nu! |
vad ca numai se misca nimica pe aici .. o anulam iara cu vreo 1-2 saptamana?
|
eu unul am muncit ca nebunul la masina sa o scot gata pana vineri. acolo sunt, chiar de mi s-ar sparge toate rotile.
sunt de acord cu carrefour. nu stiu unde e , dar sigur pot sa il nimeresc:rolleyes2 |
Il nimeresti sigur 100%. e exact la intrarea in Brasov cum vii de pe dn1!!!
|
Quote:
|
daca e sa o mai amnam odata cred ca o sa isi piard mult mai multi interesul de a ne intalni si de a face ceva, parerea mea e ca acum ori niciodata
|
numai poate veni keisuke , se mai intampla si e de inteles, dar restu de 14 ne am dat acordu ca venim, iar o amanam?????si a facut fiecare planuri /socoteli pt weekendu asta , nu vine unu gata numai venim nici unu.....
P.S.reshizzo_s13: inca nu ne ai trimis contu sa platim avansu, sau se poate sa platim direct acolo cand ajungem? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning