![]() |
Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
20 Attachment(s)
citeva poze si de la mine..............cam frig dar totul a fost k..........
|
Quote:
Ai ceva poze sau filmulete de la Grupa A1? |
nu ,aia e tot ce am...o sa mai pun cateva filme acum,dar nu sunt de la a1
|
Eu am participat si m-am simtit ok , ba chiar am ajuns in semi-finala , frigul in schimb ne-a cam terminat pe toti , cat despre concurs pt concurenti eu zic k a fost ok k mai mult este si de distractie , asfaltul nu prea avea aderenta extraordinara in rest toate bune si frumoase.
Felicitari baiatului cu Dacia cu care m-am dat si l-am facut ( nu multi sunt cei care au tupeu sa se dea cu dacia cu o Honda Accord ) felicitarile mele si respect chiar daca l-am facut , si cel care m-a eliminat cu Volvo , felicitari si tie , ne vedem si data viitoare dupa un mic upgrade :). |
avea distanta mare la sfarsit ala cu volvo?
|
Quote:
Presupun ca e boh vs mcf !!! Si daca mai ai si boh vs sti ( negru mat ) ..... Multumesc ! |
Cu renault 5 de la grupa B aveti vreo poza/film ?
|
Quote:
|
Organizarea a fost slabuta,sincer,nu vreau sa condamn,dar putea sa stea cineva exact la 402m/finish care sa ridice un steag ceva... multi vorbeau ca nici nu stiau exact daca au terminat sau nu 402m,erau nedumeriti...
Lasand frigul la o parte,inghesuiala masinilor participante si asfaltul care nu se intelegea cu gumele nostre a fost bine,dar multi au avut cheltuieli destul de mari. Taxa a fost foarte buna in comparatie cu celelalte competitii,dar s-ar putea numarul participantilor sa scada: ne convine sa bagam benzina sa venim pana la eveniment,ne convina sa avem cheltuieli,dar deja exista sponsori pentru evenimente!!! De ce mai aveti nevoie de banii participantilor,facem reclama pe banii nostri nu?!! S-au lipit pe masina stikere cu PIC cine a fost de acord cu asta?!! Nu a intrebat nimeni daca poate lipi acel sticker!!! E o mare bataie de joc in privinta asta. La expozitii este cu totul alta treaba,dar aici la curse nu se poate asa ceva,sa bagi bani din buzunar pentru inscriere o data ce exista sponsori si sa faci reclama unei firme tot din banii tai. |
Quote:
Sunt f. curios cum au trecut linia de la 400 m !!! |
Quote:
|
Quote:
sorry daca gresesc.. |
Quote:
-stickerele cu PIC cred ca proveneau din ziua anterioara de la cursa din parcarea de la PIC -30Ron nu inseamna nimic. -incearca sa organizezi ceva si spune-ne si noua cum merge |
Quote:
|
Quote:
filme sau poze cu lanceru gri de la grupa B aveti? poate data viitoare o sa am si eu mai multi cai...pe care nu o sa i declar...cum fac multi smecheri...si dupa aia sunt mandrii de ei ca au luat o cupa .tocmai..stiu ca vin pt distractie...dar..nu vin sa si bata 1 joc d mn cu un urs care are motor d 2.7 sau cat o avea ..si se baga in B."felicitarile"mele daca mi citesti postu :) |
Quote:
|
Felicitari Braila, pentru o etapa care chiar daca a avut si minusuri (taraganarea cursei pentru o parada a masinilor, in timp ce spectatorii, unii veniti de la distanta, inghetau...vara merge, dar la frigul ala a fost in plus) per total a iesit frumos. Mi-au placut foarte mult baietii de la Resita, cu golful de VTM, in primul rand pentru performantele masinii, in a doilea rand pentru ca au dat dovada de sportivitate si nu s-au inscris in cursa la grupa lor (B sau C, functie de codul motor), unde-ar fi luat usor grupa, si in al treilea rand pentru provocarea adusa unei integrale de calibru. Felicitari Iasului, pentru prezenta numeroasa si masini care-au avut ce arata. Ca de fiecare data, o cursa reusita per ansamblu, si o etapa pe care speram s-o bifam si anul viitor.
|
Quote:
|
se vb mult si prost ... frate a fost foarte tare cursa... dar daca ai fost decat la 2 curse ,normal ca nu ai ce sa stii...
vreau si eu filmulete de la grupa F... |
Quote:
Si felicitari si clubului vostru care a venit cu artileria grea si a cam rupt tot...de unde se intelege si euforia :D |
E intotdeauna o sa fie nemultumiti ..nu ai ce face.Treaba cu vazutu cursei cam asa e pentru ca nu veai cum sa vezi ...probabil nici nu se astepta atata lume.Eu unul am stat de la 12 pana la 17:30 numai afara in frigul ala de *** dar pot sa spun ca a meritat fiecare secunda.Urat din partea publicului ca huiduiau tot ce nu era BR la numar da asta e.
O cursa frumoasa care mai are loc de imbunatatiri.Felicitari organizatorilor , felicitari MR pt ca are un membru (Daniel Onoriu) care contribuie cu adevarat la acest sport , felicitari clubului ANONYMOUS pentru cele 3 cupe care le-a adus adus acasa. Asteptam filme, poze etc. |
Quote:
|
Quote:
noi am venit de la 10 30 acolo ma nene .. si am stat in frig ca sa ne luam locuri la "loja" ... eu eram pregatit sa fac poza la fiecare finish .. asta inseamna sa stau in frig pe tot parcursul cursei,ore in sir.. doar ca sa vad ceva :) te plangi ca n-ai vazut nimic ? vino mai devreme data viitoare si ocupati locu , vino c-o scara, fa ceva .. nu te mai plange, ca n-ai platit vreo 500.000 de lei vechi si n-ai avut cum sa vezi,atunci iti intelegeam cat de cat supararea,da asa? sa zici ca plm cursa a fost varza doar pentru ca n-ai vazut, nu , asta e vina ta, nu a organizatorilor, atata permitea drumul .. |
Quote:
ai filmulete cu el de la liniute ? :rolleyes2 |
nu eram decis sa postez comentarii referitoare la eveniment dar dupa ce le-am citit pe ale altora m-am hotarat.
e normal ca la o actiune de genul acesta sa fie si multumiti si nemultumiti, important este ca numarul multumitilor sa fie mai mare. si aici e clar ca a fost. asta inseamna ca, in general, lucrurile au iesit bine. au fost si aspecte care puteau fi puse in ordine mai clar astfel incat sa nu apara confuzii si perturbari atat in randul participantilor cat si al spectatorilor. o parere personala: jandarmeria putea sa faca mai multa ordine acolo si aici ma refer la accesul masinilor pe pista. pe acel traseu nu aveau ce cauta spectatori. dar, poate pe viitor se va tine cont. de asemenea, ar fi fost bine sa fie 1-2 indrumatori care sa ghideze masinile in parcarile de pe stanga si dreapta sa nu fie nebuneala care a fost. bine, ca mai e si o chestie care tine de bun simt...se stie clar ordinea de desfasurare a grupelor asa ca cei cu masini din d, e, f puteau sa lase traseul neocupat;). per ansamblu a iesit bine. eu ma bucur ca am putut participa cu toate ca frigul si asfaltul rece au dat de furca multora la start. la anul asteptam mai multe evenimente de acest gen!!!!! :peace: |
Quote:
|
Quote:
|
Sunt aici cateva filmulete de la mai multe grupe , EVO sunt si cu tine
https://www.youtube.com/profile?user=ogik17&view=videos |
Quote:
PS Va fi ultimul meu post pe aceasta sectiune pentru ca nu vreau sa nasc polemici ...avem aceeasi pasiune in sange si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva...mi-am spus si eu parerea ! Numai bine 8) |
Si eu am ajuns prea devreme si am inghetat .....dar ce sa ii faci ...."sacrificii" ce nu mi-a placut .. a fost ca s-a cam intarziat....cu startul cursei ....in rest a fost bine ..masini multe ...masini bune ..curse frumoase ...o cursa reusita.
edit: cativa tarani si-au facut aparitia ....nu stiu exact povestea ...dar ce stiu e ca taranii au inceput sa scuipe M3`u Albastru la numar..... nu stiu exact dece ....dar ..."""la braila este tarani multi""" |
Si eu tot de la bucuresti am venit am stat in frig de la 9 30,de ce? Pentru ca am vrut sa vad si eu care e treaba ...sa-mi aud grupa sa ma pregatesc etc etc...cand foarte bine puteam sa stau intr-un bar sau chiar acasa,dar asta nu mai conteaza....Partea cea mai nasoala e ca pe unii ne-a bagat in parcarea aceea si eu unu am barberit tot pe dedesub,dar am trecut si peste asta,apoi ma uitam prin parcare ....cu cine puteam sa pic la grupa mea...si am picat fix cu un seat leon care numai de grupa a nu era!!! si binenteles mi-a rupt dintii,asta e am trecut si peste asta ...ma intorc si vreau sa intru iar in parcare ma i-au la cearta cu un jandarm vai mama lui care ma tot ameninta ca dak mai fortez sa intru nu ma mai lasa sa particip .....
ps: are cineva film sau vreo poza ...in care apare un amarat hyundai accent? |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=XuZgEPt5izA ...pe la minutul 4 e show ...
|
ce comentarii de *** se aud in filmulete:))) ma doare capul.
in rest felicitari tuturor participantilor si organizatorilor. chiar daca nu am fost acolo (acuma regret enorm ca nu am venit) am vazut din filme si poze ca au fost masini tari masini care merita tot respectul. |
Quote:
Poze si filmulete de la grupa A pls pls pls |
cu renoul 21 ala in doua culorii nu are nimeni filmulete???
|
Quote:
A fost a lui Costel TED care avea si o Honda Prelude facuta frumos tare.. cun care a aparut si in revista 4Tuning.. A bagat multi bani in masina asta.. in ursuletz.. dar a hotarat sa o vanda pentru altceva japonez :P bine ca a ramas tot in club si mai ales la un om care o apreciaza la adevarata sa valoare. E refacuta complet.. motorul merge f bine, aviz amatorilor care nu suporta infrangerile.. si e de 2.7e de 122cp. (nimeni intreg la minte nu vine cu masina stock..la curse.. hai sa fim seriosi) am niste filmulete cu el, un pic dupa mijlocul pistei dar abia diseara cand ajung acasa le scot de pe aparat si le urc. avand in vedere ca el nu prea are timp sa intre o sa vb eu pentru el. deci daca veti nevoie de ceva detalii despre el sau orice fel de intrebare..spuneti. drum uscat. |
Vad ca se tot bate moneda pe faptul ca publicul a fost necivilizat. E altfel in alta parte? Nu mai exagerati,sporturile cu motor sunt in general destinate publicului masculin. Si cum padure fara uscaturi nu exista,la fel si taranoi si spirit de turma e si aici in Braila ca peste tot. Imi cer scuze celor care au avut de suferit in orice mod din cauza publicului,dar sunt convins ca si pe la voi ar fi la fel. Per total,s-au depus eforturi din partea tuturor si a iesit...de nota 8.
|
Quote:
Hai cu filmele de la Grupa A |
73 Attachment(s)
Am fost si eu prezent in ambele zile la Braila si ca spectator si ca participant.
Sambata 15.11 Nu stau acum sa va spun toata povestea, va spun doar concluziile. -foarte frig -organizare buna -asflatul daca pot sa ii zic asa in unele zone nu avea deloc aderenta ( praf + bucatzi de cauciuc ) un ursuletz chiar a iesit in decor in zona aia si au fost si altii care au trecut la limita -ma asteptam la masini mai multe -ma asteptam sa fie macar 2 manse / proba, dar a fost doar una ( uni au inteles traseul abia dupa ce l-au facut ) nu au fost masini asa multe si fiecare masina facea traseul sub 2minute... dar chiar si asa am plecat de acolo pe intuneric. Ziua s-a incheiat intr-un show de drift&burn si am castigat si eu 2 cupe(locul 2 indemandare si tot locul 2 viteza - la tractiune spate ) pe masura masini cu care am participat :D Felicitari organizatorilor, participantilor si publicului care aici a fost cuminte si nu a huiduit nici un participant. eiii... am atasat poze si filme de Sambata de la cele 3 probe ps: nu luati in considerare rasetele, plansetele sau limbajul din filmuletze :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning