Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis... devenit realitate! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/95324-espero-2-0-16v-gsi-turbo-vis-devenit-realitate.html)

aprilie 26-10-09 21:55

Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !

frumos, succes in continuare. f frumos...

casp3r75 29-10-09 19:01

cred ca o sa fie cel mai reusit espero din romania
bafta in continuare!
asteptam poze!

79BYG 29-10-09 23:53

Bravo frate !!! Esti foarte Tare !!!

Rob3rt_espero 30-10-09 16:38

Mult a fost, putin mai e...
Sunt foarte curios ce va iesi !!!

Flow_Flexatu 08-11-09 13:55

foarte tare:D mai rar vezi asa ceva...

GTA 18-11-09 06:16

Urmaresc de ceva timp acest topic,destul de mult as spune,insa am cateva idei pentru initiatorul acestui topic/proiect.

Fara nici un fel de rautate,cu total dezinteres si doar pentru pura informare dar mai ales pentru posteritate.

Aceasta masina nu o sa mearga in veci mai mult de cateva sarje.Fratilor....desteptarea...

Esperache,nu vreau sa-mi iei in nume de rau acest post,oricum pentru mine felul in care m-ai abordat pe caest forum mi-a lasat o impresie mult sub zero despre tine,dar revenind la ideea initiala,in momentul in care o sa ajungi la concluzia ca ce am spus mai sus este adevarat te rog sa ma contactezi sa-ti dau si explicatii.

Nu conteaza cati bani ai bagat,nu conteaza de unde ai luat piese....conteaza numai ce garantii ai pentru banii investiti si sunt mai mult decat sigur ca nu ai nici una.

Prima intentie va fi sa blamezi ce am spus...de acord cu tine,dar timpul o sa confirme ceea ce spun.O sa vezi.

Sfatul meu pentru tine este urmatorul:

Daca dispui de fonduri mergi undeva unde se face totul de la A la Z si se ofera o garantie pentru ceea ce se face .Daca nu dispui de fonduri sa faci asta...lasa-te pana nu te afunzi prea tare,dezamagirea va fi foarte dureroasa pentru oricare dupa atata munca,timp si bani investiti.

Repet,nu cobesc si nu ma intereseaza daca masina ta va merge sau nu sau cum va merge....ce am spus mai sus reprezinta doar o parere si cateva sfaturi.

Succes!!

Cr0c0 F 23-11-09 00:37

tipic posesorilor de threaduri cu masini frumoase si bagi multi bagati in ele...sincer nu va inteleg de ca va dati cap in cap intre voi...in alte tari mai occidentale useri se ajuta intre ei,se sprijina...insa pe la noi se pare ca nu prea e asa ceva..in fine. esperache mult mult succes in ceea ce iti propui tu acolo,si sper sa iti iasa asa cum vrei tu!cat despre certuri si alte chestii, in momentul in care masina va fi gata de lupte certurile si vorbele aruncate intre voi se pot rezolva la sectiunea PROVOCARI ....insa mai e putin pana atunci...cum spunea cineva mai sus mult a fost putin mai este.. stima tuturor!si sa auzim de bine.

camatarunutu 23-11-09 14:26

vreau sa o vad si eu in actiune sunt tare curios ... meriti toate felicitarile pt ce ai facut

XxgabyxX 23-11-09 19:54

supe tare Espero.Sal stapanesti sanatos :-)

agentulsecret3 23-11-09 20:29

holly shit..ai pus ceva munca in masina ..te inteleg si apreciez..am trecut prin aceleasi chinuri cu PORSCHE la care sa il pun pe picioare a durat ceva... sa ai parte de km multi si satisfactii..succes nu lasa fraieri sa te influenteze..ei mananca rahat cu nuga:))

conty one 24-11-09 12:35

se vede ca esti un pasionat adevarat...ai depus multa munca si bani in aceasta masina si nu degeaba....te respect pt asta..esti tare nenea.!!!felicitari:D:D

crysty.bobok 24-11-09 14:31

foarte tare masina !!! felicitari Esperache , pentru munca depusa si bafta in continuuare cu proiectul ;)

dan_eclipse4g63t 24-11-09 16:39

WOAUU.un frate de suferinta:lol::lol::lol:.
bravo taty,in sfarsit un pasionat care se respecta cu un proiect rar si deosebit.:-):-):-).
sper sa reusesti sa iti scoti cat mai repede "cotetul,,pe strada,ca si eu pana l-am pus pe al meu pe roti am suferit mult.;););)
crede-ma ca o sa ai o senzatie la prima cheie ne mai intalnita niciodata,GARANTEZ.:lol::lol::lol:.mie mi s-au inmuiat picioarele de emotie dupa 1 an jumate de munca.:D.
asa ca pregateste-te.bafta multa si spor la treaba,ca ai nevoie:D:D:D.

DACA SANT MONTATE BINE PISELE,NU ARE CUM SA NU FUNCTIONEZE MOTORUL CUM TREBUIE .BAUBAU CHIAR ESTE CINEVA IN MECANICA SI NU ARE CUM SA GRESEASCA.;)

sandueugeniu 24-11-09 20:30

Am fost captivat de la prima pagina a threadului pina la ultima asa renastere a unei masini vezi numai pe Discovery.Frumos proiectul si bafta incontinuare sa vedem proiectul finalizat.Bafta spor la lucru si buzunare cit mai adinci.As vrea si eu un buget dinasta.

ungureanu cosmin 25-11-09 16:20

colegu m ai lasat fara vorbe,nu credeam ca se poate asa ceva in realitate,cei de la west cost au ramas in urma fata de tine,bafta in continuare si JOS PALARIA fata de tine

foss 25-11-09 19:31

Salut am si eu 3 intrebari pt u!

1. Dc ESPERO?
2. Cat tea costat cu totul?
3. Cat merge si cati cp are?

Oricum bv tie multa bafta in continuare si cat mai multi km cu ea fara probleme esti de invidiat si de apreciat :-P

mario_eddy 25-11-09 21:03

felicitari esperache pt toata munca depusa , jos palaria , am citit toate 26 de pagini cu placere si admiratie , felicitari inca odata pt curajul si munca depusa in acest unic proiect !!! ;) nimic nou ?

catalin266 26-11-09 18:01

cred ca este cel mai furios espero de pe raza romaniei .am citit despre masina inca de la inceput.......esperacheu are the best .........poze mai noi ceva?

sandor406 26-11-09 19:20

bafta la proiect!!! si sper cand o termini ca nu o so dai ""ca teai saturat sa bagi bani in ea""!!!:((

YEED 26-11-09 19:23

Foarte meseriasa masinutza ;) am vrea un filmulet sa vedem de ce e in stare ;)

Ford_V6 26-11-09 20:30

Quote:

Urmaresc de ceva timp acest topic,destul de mult as spune,insa am cateva idei pentru initiatorul acestui topic/proiect.

Fara nici un fel de rautate,cu total dezinteres si doar pentru pura informare dar mai ales pentru posteritate.

Aceasta masina nu o sa mearga in veci mai mult de cateva sarje.Fratilor....desteptarea...

Esperache,nu vreau sa-mi iei in nume de rau acest post,oricum pentru mine felul in care m-ai abordat pe caest forum mi-a lasat o impresie mult sub zero despre tine,dar revenind la ideea initiala,in momentul in care o sa ajungi la concluzia ca ce am spus mai sus este adevarat te rog sa ma contactezi sa-ti dau si explicatii.

Nu conteaza cati bani ai bagat,nu conteaza de unde ai luat piese....conteaza numai ce garantii ai pentru banii investiti si sunt mai mult decat sigur ca nu ai nici una.

Prima intentie va fi sa blamezi ce am spus...de acord cu tine,dar timpul o sa confirme ceea ce spun.O sa vezi.

Daca dispui de fonduri mergi undeva unde se face totul de la A la Z si se ofera o garantie pentru ceea ce se face .Daca nu dispui de fonduri sa faci asta...lasa-te pana nu te afunzi prea tare,dezamagirea va fi foarte dureroasa pentru oricare dupa atata munca,timp si bani investiti.

Repet,nu cobesc si nu ma intereseaza daca masina ta va merge sau nu sau cum va merge....ce am spus mai sus reprezinta doar o parere si cateva sfaturi.

Succes!!
Pe de-o parte ai dreptate in ceea ce spui ... nu-l cunosc pe Esperache si nu ii tin partea si nu spun ca masina lui o sa mearga bine sau prost, putin sau mult, dar daca tu ai avut dezamagiri cu masina ta nu inseamna ca nimeni nu poate face la noi o masina de genul asta sa mearga bine... poate ca tu ai crezut prea mult in persoane care nu i-ti meritau increderea si banii sau poate ca pur si simplu mai erau niste chichitze care nu le stiau ....

Eu unu stiu cati bani ai bagat in masina ta si sunt dispus sa bag si eu in a mea dar sunt foarte increzator ca o sa mearga super ... astept cu nerabdare primavara sa ma pot alinia langa esperache la start sa vedem cum merg LET urile astea tunate pe la noi pe genunchi ... oarecum sa vedem cine are genunchiul mai fin ...

Bafta la toata lumea ;)

serady 28-11-09 00:34

tipic poporului roman....sa moara capra vecinului,unii nu stiu ce indeamna pasiunea,dorinta de a realiza ceva chiar daca uneori iti spui ca nu se merita...te ambitionezi si iti urmezi visul,rezultatul e neasteptat si chiar asta te face sa mergi inainte.....felicitari din toata inima

nyk_19 28-11-09 00:48

Cu tot respectul pt. munca si banii investiti (cred ca te duci spre 10.000) nu pot sa inteleg de ce ai ales rabla aia ordinara de masina(ma refer la model)!!!!Din ce cred eu ori ai vreo legatura emotionala cu ea ori vrei sa fii unic.

Oricum la ce platforma tehnica o sa iasa o sa-l adaptezi usor pe un opel calibra, vectra sau astra.

Bafta in continuare!

^^Splash^^ 28-11-09 13:13

daca ia fi citit tot ai fi stiut ... uite ceva ce s-a discutat pe primele pagini

Quote:Originally Posted by Renzor
Tot respectul,pentru munca depusa!Chiar ca iubesti masina aia.
Quote:Originally Posted by Esperache
Multumesc ... sa fii sigur de asta ... altfel nu ma inhamam la asa ceva ...

Numai bine!si spor la treaba Esperache,numai respect pt tine

ss_seby 28-11-09 22:10

Am urmarit de la inceput acest topic si cu fiecare pagina data ma uimea si ma facea sa ma gandesc si eu la un asemenea proiect. BRAVO esperache , foarte tare masina . Multi Multi km fara accidente . Abia astept sa o vad, si nu numai eu cred ca toti de pe acest forum care au citit topicul si au comentat , sa o vedem in actiune . Bravo esti de admirat pentru efortul pasiunea si sufletul depus in acest proiect. Iti urez mult succes in continuare .

iuly_007 28-11-09 22:15

esperache, nu ne mai spui nimic?

TM32CIP 02-12-09 15:30

ma doare mintea cat am citit la topic :) tre sa aratam cumva ca Daewoo nu e orice marca :lol: Felicitari, cum spuneau unii pe aici Frumos "cielo" !

ps: sa imi trimiti si mie tiparele de facut bani la imprimanta :lol:

79BYG 03-12-09 11:24

Quote:

Originally Posted by nyk_19 (Post 2843006)
Cu tot respectul pt. munca si banii investiti (cred ca te duci spre 10.000) nu pot sa inteleg de ce ai ales rabla aia ordinara de masina(ma refer la model)!!!!Din ce cred eu ori ai vreo legatura emotionala cu ea ori vrei sa fii unic.

Stai linistit ca nu e unic ..... cel putzin in Romania nu este ... " GNT " - espero C-ta..

johnsonxxl 06-12-09 09:43

1 Attachment(s)
asta e esperache... ;)
Attachment 1206905

casp3r75 06-12-09 22:31

slow........:(

Radu_print 11-12-09 15:55

Felicitari si din partea mea esperache :)
Mult curaj, multe sacrificii, personal sunt convins ca rezultatul se va ridica la inaltimea asteptarilor, daca nu le va depasi.
Asa s-a intamplat si la proiectul meu, chiar daca la un nivel mult mai scazut.
Bafta multa in continuare

johnsonxxl 11-12-09 19:48

esperache nu ai mai facut nimica la masina?poze ceva cu nouati.. ;)

catalin266 12-12-09 23:59

esperache maiesti cu noi , ai abandonat proiectu?

ALkolic 15-12-09 01:29

Foarte tare masinuta bravo .

dubmaniacks 21-12-09 16:04

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 2911292)
S-o stapanesti sanatos BPR-ule; sa-nteleg c-astepti sa ies eu din garaj ca sa poti sa vii s-o termini ? ;)

ma gandesc ca inca nu e gata. aveti si voi putina rabdare...

seven_dj 06-01-10 12:06

esperache.......o poza ,un semn d viata,ceva p acest topic nu mai dai?........................Oricum respect pt tot c ai facut pana acum la masina.Si sa ai cat mai mult parte d ea fara incidente

Esperache 08-01-10 14:08

20 Attachment(s)
Salutare la toata lumea si La Multi Ani ! Sper sa va bucurati de tot ce v-ati propus pe noul an.
Am hotarat sa fac o pauza pe acest topic sa vad cum evolueaza lucrurile, iar asteptarea n-a fost in zadar ...

Va multumesc tuturor pentru aprecieri si va asigur in continuare ca intr-adevar va iesi ceva de exceptie ...

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2737096)
Abia astept sa o vad terminata,in cat timp estimezi ca o sa iesi pe strazi?

Sincer ... ma abtin sa mai dau pronosticuri ...
Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 2741101)
de cat timp se lucreaza la masina asta?

De 1 an si 3 luni iar banii au inceput sa curga de vreo 3.
Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 2762779)
cred ca o sa fie cel mai reusit espero din romania
bafta in continuare!
asteptam poze!

E foarte probabil ;) ... Merci.
Quote:

Originally Posted by GTA (Post 2817196)
Succes!!

Ca drept dovada ca nici nu ti-am raspuns imediat, dar am observat ca "oamenii" ti-au dat peste degete imediat ...
Ca de obicei ... acelasi caracter ... (meriti complimentele noastre insotite de un buchet generos de ... "basina porcului")

Ceao !
Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 2833071)
WOAUU.un frate de suferinta:lol::lol::lol:.
bravo taty,in sfarsit un pasionat care se respecta cu un proiect rar si deosebit.:-):-):-).
sper sa reusesti sa iti scoti cat mai repede "cotetul,,pe strada,ca si eu pana l-am pus pe al meu pe roti am suferit mult.;););)
crede-ma ca o sa ai o senzatie la prima cheie ne mai intalnita niciodata,GARANTEZ.:lol::lol::lol:.mie mi s-au inmuiat picioarele de emotie dupa 1 an jumate de munca.:D.
asa ca pregateste-te.bafta multa si spor la treaba,ca ai nevoie:D:D:D.
DACA SANT MONTATE BINE PISELE,NU ARE CUM SA NU FUNCTIONEZE MOTORUL CUM TREBUIE .BAUBAU CHIAR ESTE CINEVA IN MECANICA SI NU ARE CUM SA GRESEASCA.;)

Merci mult boss :-) iti cunosc masina destul de bine de pe la expozitii ... de apreciat efortul si pasiunea (SINCER !) ... poate ai timp sa discutam mai multe ... la un shot ! 8)
Bafta !
Quote:

Originally Posted by foss (Post 2836600)
Salut am si eu 3 intrebari pt u!
1. Dc ESPERO?
2. Cat tea costat cu totul?
3. Cat merge si cati cp are?
Oricum bv tie multa bafta in continuare si cat mai multi km cu ea fara probleme esti de invidiat si de apreciat :-P

1. Pt. ca m-am atasat foarte mult de masina
2. Aproape 15.000 EUR
3. Momentan nu merge iar, teoretic, ar trebuie sa scoata 350 CP
Merci pt. aprecieri si bafta si tie !
Quote:

Originally Posted by mario_eddy (Post 2836960)
felicitari esperache pt toata munca depusa , jos palaria , am citit toate 26 de pagini cu placere si admiratie , felicitari inca odata pt curajul si munca depusa in acest unic proiect !!! ;) nimic nou ?

Quote:

Originally Posted by catalin266 (Post 2839117)
cred ca este cel mai furios espero de pe raza romaniei .am citit despre masina inca de la inceput.......esperacheu are the best .........poze mai noi ceva?

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 2839310)
bafta la proiect!!! si sper cand o termini ca nu o so dai ""ca teai saturat sa bagi bani in ea""!!!:((

NICIODATA ! :D
Quote:

Originally Posted by YEED (Post 2839318)
Foarte meseriasa masinutza ;) am vrea un filmulet sa vedem de ce e in stare ;)

Multumesc ... mai dureaza ...
Quote:

Originally Posted by Ford_V6 (Post 2839493)
Pe de-o parte ai dreptate in ceea ce spui ... nu-l cunosc pe Esperache si nu ii tin partea si nu spun ca masina lui o sa mearga bine sau prost, putin sau mult, dar daca tu ai avut dezamagiri cu masina ta nu inseamna ca nimeni nu poate face la noi o masina de genul asta sa mearga bine... poate ca tu ai crezut prea mult in persoane care nu i-ti meritau increderea si banii sau poate ca pur si simplu mai erau niste chichitze care nu le stiau ....
Eu unu stiu cati bani ai bagat in masina ta si sunt dispus sa bag si eu in a mea dar sunt foarte increzator ca o sa mearga super ... astept cu nerabdare primavara sa ma pot alinia langa esperache la start sa vedem cum merg LET urile astea tunate pe la noi pe genunchi ... oarecum sa vedem cine are genunchiul mai fin ...
Bafta la toata lumea ;)

Sa fiu sincer chiar te aveam in vizor ... dar acum, cu turbina aia de zici ca vrei s-o montezi ... ma mai gandesc :???:
Bafta multa !
Quote:

Originally Posted by nyk_19 (Post 2843006)
Oricum la ce platforma tehnica o sa iasa o sa-l adaptezi usor pe un opel calibra, vectra sau astra.
Bafta in continuare!

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 2843794)
daca ia fi citit tot ai fi stiut ... uite ceva ce s-a discutat pe primele pagini
Quote:Originally Posted by Renzor
Tot respectul,pentru munca depusa!Chiar ca iubesti masina aia.
Quote:Originally Posted by Esperache
Multumesc ... sa fii sigur de asta ... altfel nu ma inhamam la asa ceva ...
Numai bine!si spor la treaba Esperache,numai respect pt tine

Asa cum am mai scris mai sus, m-am atasat foarte mult de masina ...
Merci si bafta !
Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 2855462)
ma doare mintea cat am citit la topic :) tre sa aratam cumva ca Daewoo nu e orice marca :lol: Felicitari, cum spuneau unii pe aici Frumos "cielo" !
ps: sa imi trimiti si mie tiparele de facut bani la imprimanta :lol:

Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 2867848)
slow........:(

:D Merci mult Cipriane si bafta multa si tie !
Quote:

Originally Posted by catalin266 (Post 2886323)
esperache maiesti cu noi , ai abandonat proiectu?

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 2882830)
esperache nu ai mai facut nimica la masina?poze ceva cu nouati.. ;)

Quote:

Originally Posted by seven_dj (Post 2951013)
esperache.......o poza ,un semn d viata,ceva p acest topic nu mai dai?........................Oricum respect pt tot c ai facut pana acum la masina.Si sa ai cat mai mult parte d ea fara incidente

Nu ... cu toate ca sunt un pic dezamagit de anumite aspecte colaterale, dar ... incerc sa trec peste ...

Asa cum am promis ... REVIN CU NOUTATI si poze cu masina gata in proportie de 85%. In imaginile urmatoare veti vedea motorul cu anexele in faza finala si multe alte lucruri, printre care mult asteptatele sonde indicatoare marca PLX Devices made in USA (Air Fuel Ratio, Air Intake Temperature, Exhaust Gas Temperature, Fluid Pressure, Fluid Temperature, toate conectate la un singur display color cu diametrul de 60mm si telecomanda - desigur aveti toate datele tehnice atasate ;)), elementele de rigidizare ale caroseriei, evacuarea cu Thermo Tech, oil catch tank-ul, montajul boost-controller-ului, intercooler-ul, conductele si traseele, etc.

ALL THE BEST 2 U !

johnsonxxl 08-01-10 14:20

bravo esperache...ne-ai lasat ceva sa asteptam...ca n-ai mai dat nici un semn..na...bafta in continuare...:D:D ;)

Cr0c0 F 08-01-10 14:31

felicitari!!!si tine-o tot asa! sper ca noul an sa iti aduca cat mai multi cai!bafta!

Esperache 08-01-10 15:16

40 Attachment(s)
... continuare ;)

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning