![]() |
Re: Delta Racing Crew
cum ramane cu gratarul ala la baia.. nu de alta dar balta e aproape si are destul peste ptr. o undita ceva.. ;)
|
Din motive subiective voi parasii acest club ! Mult succes in continuare cu ce v-ati propus
|
Quote:
|
Ce ziceti de semnatura mea :twisted:
|
Quote:
|
DA toti vrem misto bv bv bv bv bv GEOX
|
9 Attachment(s)
Am zis sa le bag pe toate odata:-P
ps:Daca nu va merge,sa le salvati Jpg. cereti`mio pe mess,sau bagatio in paint->sava as->jpg. |
1 Attachment(s)
By PIT mada faca :))
|
Ce tot va tachinati atata ma .....:P
|
sej-ule vreau sa te felicit pt ce ai reusit sa faci si tot asha sa o tii si poate cand o da caldura va asteptam la ct :D
|
Quote:
|
Sper sa nu venim pana la constanta si sa zici ca nu te dai ca iti miroase ambreiaju!!!!!!!!!!!!!!!
|
stai linistit ca io nu ma mai dau :D sa fii u cu inima impacata , poate la toamna cand iau altceva
|
SALLL!!!!am si eu o dacie 1310 tunata exterior deocamdata:)mai am multe in cap.Sunt pasionat de masini tunate:X.Am vreo sansa sa intru in club???ast un rasp:)
|
Am obiectivul de a face o comisie formata din asa zisi "presedinte", doi "vicepresedinti" ca baza si ce mai este nevoie, care vor participa in luarea deciziilor pentru club. Va rog sa va ganditi, care din voi este dispus pentru asa ceva.
Restul vorbim in privat,iar ce se va hotara apoi se anunta. |
Imi pare rau sa va anuntz dar io ma retrag din D.R.C succes restul membrilor ....
|
Quote:
Daca mai sunt persoane care vor sa se retraga va rog sa spuneti, nu e cu suparare, fiecare e liber sa aleaga, cum a facut Madalin va rog sa o faceti si cei ce nu mai vor sa apartina D.R.C. |
Quote:
|
Refresh
Membrii: 01.Sej – Dacia Logan; 1.6L 16v; 105cp & Opel Kadett GSI 2,0 8v(underconstruction) - Drag/Styling 02. P I T – Volkswagen Passat; 1.9L TDI; 130cp - Sound 03. TEN - Toyota Celica; 1,8L VVTi; 143cp - Styling/Drag 04. Denis - Mitsubishi Colt; 1,5L;109cp - Drag 05.Florin/BJR – Ford Focus; Jeans Edition No1; 1.6L 16v; 115cp - Styling 06. Mihai – Mitsubishi Lancer; 1.6L; 98cp – Drag/ Styling(soon) 07. Ghitun – Suzuki GSX R; 750cmc; 145cp - Drag 08. Alex/URS- BMW E30;1.6L 100cp - Styling 09. Damy – Volkswagen Golf IV 1,4l 75cp - Styling 10. Catalin/CTL – Daewoo Cielo 1,5L 75cp – Drag/Styling 11. Ovy/FTZ – Dacia Logan 1,4L 75cp - Styling(soon) Design Team: 12.Geox 13.Moise – Ford Escord 1600cmc 90cp |
Hackerul.....sigur ???
|
si cred ca mai e unu pe care trebuie sa il tai de pe lista..o sa zica el singur in curand
|
Quote:
Quote:
|
Imi pare rau sa va anuntz dar io ma retrag din D.R.C succes restul membrilor ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hey...voi doi (suki si SEJ) de ce aveti aceeasi semnatura...simpatizati aceeasi masina????
P.S baiatu cu E30 are cumva ceva piese ca am si eu nevoie...scuza-mi off-topicul dear SEJ |
Quote:
|
am inteles....SEJ, treci in dreapta si fa pe titi aur 2 :))....ca te ia mama lu proces verbal :):):):)
|
TEN revine!
Ce a fost nu mai are rost sa povestim, ideea este ca Tudor vrea sa sustina acest club si s-a decis chiar sa-si ia responsabilitatea de a face parte ca membru/organizator a clubului. Despre organizare si altele vorbim la intalnire in particular. |
Refresh
Membrii: 01.Sej – Dacia Logan; 1.6L 16v; 105cp & Opel Kadett GSI 2,0 8v(underconstruction) - Drag/Styling 02. P I T – Volkswagen Passat; 1.9L TDI; 130cp - Sound 03. TEN - Toyota Celica; 1,8L VVTi; 143cp - Styling/Drag 04. Denis - Mitsubishi Colt; 1,5L;109cp - Drag 05.Florin/BJR – Ford Focus; Jeans Edition No1; 1.6L 16v; 115cp - Styling 06. Mihai – Mitsubishi Lancer; 1.6L; 98cp – Drag/ Styling(soon) 07. Ghitun – Suzuki GSX R; 750cmc; 145cp - Drag 08. Alex/URS- BMW E30;1.6L 100cp - Styling 09. Damy – Volkswagen Golf IV 1,4l 75cp - Styling 10. Catalin/CTL – Daewoo Cielo 1,5L 75cp – Drag/Styling 11. Ovy/FTZ – Dacia Logan 1,4L 75cp - Styling(soon) Design Team: 12.Geox 13.Moise – Ford Escord 1600cmc 90cp Am intrat in normalitate. Propun in functie de cum suntem intrati in club fiecare sa primeasca un numar, iar acest numar sa apara pe sigla spate sau sa fie pe post de sigla, introdusa in sigla, daca intelegeti ideea. Astept pareri! |
Quote:
|
Bine ai revenit TEN!
|
Bine ai revenit mergi la 4Tuning Days?
Cat despre sigla is de acord. |
bine v-am regasit :D
|
salutare la toata trupa.. am cam lipsit zilele astea.. deh.. examene, sesiuni..examene Sibiu.. acum sper sa fiu mai liber.. asta daca ma lasa si ficamea de numai 4 luni :) PS: Cand sunt 4Tuning Days si wellcome back T-E-N!
|
Quote:
|
ms ms :)
|
4Tuning days sunt pe 10-12 aprilie. Sa fiti sanatosi cu totii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning