![]() |
Re: Machetele mele - NECROPHORUS
12 Attachment(s)
93 ) Motorama (Schuco - Cararama) Subaru Impreza WRC - N 5 RALLY OF GREECE 2008 P.SOLBERG - P.MILLS ( 1 / 24 )
Prea mult asteptatul Subaru. Pozele sunt slab calitative din pacate, aparatul foto neavand un stabilizator de imagine. Macheta arata mai bine cu ochiul liber. Este destul de bine inchegata iar imbinarile se fac foarte bine la capota si usi cu exceptia portbagajului. Vopseaua este ok, dar lasa mult de dorit la ...coloritul interior respectiv motor unde nu exista nici o nuanta de culoare in afara de negrul plasticului. Sper sa va placa. |
Absolut superba aceasta macheta..fara cuvinte:!:
|
breathtaking..:shock:....pur si simplu minunata....felicitari pentru colectie!
|
Quote:
|
Exact cipi,oricum mie imi place mult modelul cat si cum arata aceasta macheta,de unde ai cumparat-o?
|
Quote:
|
Frumos, am vrut sa iau si eu, dar pentru un 1/24, transportul e mult. Astept varianta 1/18 de la Solido, sau asa s-ar parea, inca nu e nici macar un preview, doar preorder :) .
|
11 Attachment(s)
94 ) Motorama (Schuco - Cararama) Chevrolet Corvette C6R - Nr 4 IMSA GT1 2008 O.BERETTA - O.GAVIN
Din aceeasi serie :) enjoy |
Grav rau de tot acest Corvette, bravo man:!:
|
Quote:
Corvette-ul e frumos de tot:-P |
Multumesc tuturor pentru comentarii, am uitat totusi sa mentionez ca si acest ultim corvette postat este tot la scara 1/24 :|
|
Exact, frumos Vette-ul. Ai modele interesante pentru scala 1:24...imi cam pierdusem interesul pentru scala asta, dar vad ca vin tare din urma la clasa racing cars.spor.
|
Super tare Corvette-ul asta... nemaiintalnit!
|
Superb Vette-ul !!!! Īmi place mult combinaţia de culori şi că e plin de , decaluri :shock: :D
|
12 Attachment(s)
95 ) Motorama (Schuco - Cararama) BMW E86 Z4 Coupe 3.0i 2006 ( 1 / 24 )
|
Quote:
P.S. Prima oara cand am dat rapid peste poze era sa zic ca e versiunea 1/18 de la AA. Dupa aia am vazut ca se deschid usile, capota... |
Quote:
|
Imi place mult modelul asta de Z4, buna achizitie:!:
|
12 Attachment(s)
96 ) Motorama (Schuco - Cararama) BMW E86 Z4 M COUPE N 4 FIA GT 2008 ( 1 / 24 )
|
Deci macheta e foarte urata, cea mai urata pe care am vazut-o, cum ai putut sa cumperi asa ceva? ma mir ca nu s-a spart aparatul foto cand ai facut pozele :):lol::lol: (am glumit ) Nu am mai facut? macheta asta pe forum, ai numai bijuterii pentru fanii 1/24, abia astept sa mai prezinti si alte machete faine.
Nota moderator: virgulele (ca si restul semnelor de punctuatie) nu sunt lucrarea diavolului; foloseste-le cu incredere. |
Modelul ca masina e bestial dar asta cu decaluri si eleron il face mult mai special:!:
|
Quote:
Quote:
Oricum, multumesc mult de aprecieri si comentarii baieti :!: |
foarte faina...o am si eu, momentan este sub brad :) e bine ca am vazut-o la tine in detaliu:lol:
|
2 Attachment(s)
cei 3 crai de la ...... vest de noi
|
Cel din mijloc... e bestial ! Abia aştept să īl prezinţi. Felicitări pentru achizţiile făcute.
|
Prima macheta de la stanga, cred ca este vorba de producatorul New Ray (model - M3 coupe).
Daca am dreptate, am avut-o si eu, am fost chiar multumit de macheta. Astept o prezentare pe masura. L.E de ce am impresia ca toate-s New Ray?! :-P |
Mercedes-ul este cumva MotorMax? :)
Eu nu stiu ce sa aleg intre M3 New Ray sau Mondo Motors...:rolleyes2 |
Quote:
Quote:
|
Nu Mai Imbatrani, Ai Ajuns La Varsta Ideala:lol::bunch::drunk:
tare... frumoase machetele, mai ales M3 si RS4, asteptam prezentari! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Baieti, in primul rand La multi ani!!! Iar in al doilea rand multumesc de aprecieri! O sa raspund pe rand :) 1. Cel din mijloc este un RS4 de la Bburago si stati fara grija o sa fie toate prezentate. 2. Intr-adevar este un Bmw M3 2008 NewRay si de asemenea sunt multumit de macheta - o sa fac rost si de bmw ul de la mondo motors (care este acelasi cu cel de la motormax), desi momentan cred ca acesta este defapt varianta mai buna. Cum spuneam si mai sus o sa vina si prezentarile. 3. O impresie aproape exacta, cum ca toate ar fi NewRay insa RS4 e facut de Bburago (numai m3 si c63 sunt newray) 4. Mercedesul din cate stiu eu nu il face decat NewRay la scara 1:24 (modelul acesta), nu stiu nimic de unul facut de motormax, si ca varianta cum spuneam mai sus as alege m3 ul de la newray vs celui de la motormax 5. bmwh548 ai stiut, RS4 e facut de bburago desi pozele sunt prost calitative. 6. Multumesc de aprecieri si de faptul cu varsta ideala, este un cadou de la prieteni :), cum am amintit si mai sus, o sa vina si prezentarile. |
in primul rand "la multi ani" ;) super tripleta "de vest" ! la mai multe ! cu cateva detalii, sunt de nota 10 .
|
Quote:
Nu-l lua, inainte sa achizitionez versiunea New Ray, am vrut sa cupar versiune aprodusa de MondoMotors, am luat macheta in mana,iar concluzia a fost una crunta: o porcarie. Lufturi grosonale, vopsea scursa. Cea mai buna amcheta care am avut-o vreodata de la MondoMotors este Golf V Gti, aia a fost macheta buna. |
Quote:
|
Quote:
Stii cum este: pana nu vezi cu ochii tai, nu crezi. :)) |
10 Attachment(s)
97 ) Motorama (Schuco - Cararama) Dallara SP2 Nr15 LE MANS 2002 O.BERETTA - P.LAMY - E.COMAS ( 1 / 24 )
|
arata bine de tot asta la 1/24, imi plac combinatiile de culori si decalurile
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning