Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - '93 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/90633-golf-3-93-a.html)

spark88 08-12-09 21:52

Re: Golf 3 - '93

Are filtru sport:-)

W35T 09-12-09 09:58

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2873708)
in prima faza avea doar pe dreapta, unde e si filtul de aer
dar a pus pe ambele parti ca sa fie simetric

dar in plan chiar era sa se faca gauri din alea in apripa nu doar autocolant.

Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 2873802)
Are filtru sport:-)

Quote:

Originally Posted by Cheliuta (Post 2873752)
priza aia de aer sa se faca doar daca are filtrul de aer schimbat cu unul sport;este un pct de vedere personal
consider ca modificarile trebuiesc facute atunci cand sunt necesare nu doar de dragul de a fi facute sau sa se faca intr-un mod placut ochiului

Multumesc de adaugari... sincer ma mir ca numai acuma a observat lumea acele "dungi", cat despre filtrul meu sport (daca se studia threadul inainte sa postezi) vedeai ca detin unul !

Cheliuta 09-12-09 19:01

daca te-am suparat cu ceva nu asta a fost intentia mea mi-am spus punctul de vedere care poate fi unul bun sau nu si daca te deranjeaza atat de mult nu voi mai posta
bafta

MadAboutGolf3 23-12-09 17:13

5 Attachment(s)
Salut! ce sa zic.. am citit thread`ul tau de la inceput pana la sfarsit.. pagina cu pagina comment dupa comment, ai depus multa munca (banuiesc.. cam stiu cum e din cate am surubarit si eu la masina mea) si se vede ca tii mult la masina.. toata lumea apreciaza eforturile tale si eu la fel, sfaturi ? nuj ce sa iti zic.. mie-mi place tinuta sport.. contrastru intre alb si negru intre bandouri si usi insa.. aici tine de gust, acum depinde si de cat esti dispus sa investesti in masina ta si cat ai de gand sa o tii, poate vrei sa o lasi mostenire;)))

Iti atashez niste poze cu ce am facut eu la a mea, daca te deranjeaza sterg postul, si sper sa nu te superi ca iti umplu thread`ul cu poze, modificat lumini stopuri (daca le mai tii si nu le skimbi cu ceva tuning) , vezi diferenta in poze.. vopsit semnale si stopurile reflectorizante din bara.. nu mai are rost sa atasez ca vad ca deja ti`ai pus afumate si pe viitor le vei scoate de tot :D
O idee practica si simplu de realizat : telescoape capota, nu am poze sa atasez, o sa fac daca vrei, pistonasele de la hayon cu tot cu suruburi de prindere luate din dezmembrari se potrivesc direct la capota fara alte modificari.

Si niste detalii de la interior .. un pic de joaca cu leduri :D

Si.. desigur .. idei mai gasim noi.. timp sa fie .. si finante :D
Bafta in continuare!
PS: daca ai ceva de intrebat iti voi raspunde cu cea mai mare placere

W35T 23-12-09 17:25

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 2917103)
Salut! ce sa zic.. am citit thread`ul tau de la inceput pana la sfarsit.. pagina cu pagina comment dupa comment, ai depus multa munca (banuiesc.. cam stiu cum e din cate am surubarit si eu la masina mea) si se vede ca tii mult la masina.. toata lumea apreciaza eforturile tale si eu la fel, sfaturi ? nuj ce sa iti zic.. mie-mi place tinuta sport.. contrastru intre alb si negru intre bandouri si usi insa.. aici tine de gust, acum depinde si de cat esti dispus sa investesti in masina ta si cat ai de gand sa o tii, poate vrei sa o lasi mostenire;)))

Iti atashez niste poze cu ce am facut eu la a mea, daca te deranjeaza sterg postul, si sper sa nu te superi ca iti umplu thread`ul cu poze, modificat lumini stopuri (daca le mai tii si nu le skimbi cu ceva tuning) , vezi diferenta in poze.. vopsit semnale si stopurile reflectorizante din bara.. nu mai are rost sa atasez ca vad ca deja ti`ai pus afumate si pe viitor le vei scoate de tot :D
O idee practica si simplu de realizat : telescoape capota, nu am poze sa atasez, o sa fac daca vrei, pistonasele de la hayon cu tot cu suruburi de prindere luate din dezmembrari se potrivesc direct la capota fara alte modificari.

Si niste detalii de la interior .. un pic de joaca cu leduri :D

Si.. desigur .. idei mai gasim noi.. timp sa fie .. si finante :D
Bafta in continuare!
PS: daca ai ceva de intrebat iti voi raspunde cu cea mai mare placere

Merci... pe prv ai id`ul meu (chiar incepusem cate putin cu luminile pana m-am blocat la un moment )

MadAboutGolf3 23-12-09 23:05

n-am primit prv , poti da add la [email protected] sau fara@.. doar al3xsad :D si alti posesori de golfuri de aici care vor sa dea sa nu se abtina, mi-ar face placere, numai bine!

W35T 01-02-10 10:38

1 Attachment(s)
As dori o parere despre aceste suspensii reglabile....

TA-Technix - VW GOLF 3

Suspensii Sport Reglabile pentru Vw Golf 3! - marca TA-Technix Kitul Contine: - 4 amortizoare reglabile Sport - 4 arcuri - Certificat TUV - Cheile pentru reglaj Se poate regla intre 20-80 mm! Cu cat coboare mai jos cu atat creste rigiditatea! Produsele sunt fabricate in Germania!

mareo 01-02-10 10:42

In timisoara au mai multi baieti suspensii reglabile de la TA-Technix,dar nu pe golf3,si sunt multumiti.
Ar trebui sa fie pe la 260 de euro daca nu ma insel?Tu cu cat ai gasit?

W35T 01-02-10 12:08

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 3037585)
In timisoara au mai multi baieti suspensii reglabile de la TA-Technix,dar nu pe golf3,si sunt multumiti.
Ar trebui sa fie pe la 260 de euro daca nu ma insel?Tu cu cat ai gasit?

250.. tot acolo e ;)
Ms de raspuns !

dj dodo 02-02-10 11:24

o sa arete bine, mai ales cu adidasi ce o sai primeasca...:)

quick_silver2 16-02-10 15:30

Nu arati lumii noutatile ? :D

W35T 20-02-10 18:15

20 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3092143)
Nu arati lumii noutatile ? :D

Ba da..
Toate la timpul lor...

Noutati ? ...faruri Depo - h7 lupa + angel(devil) eyes - sticla clara(nu plastice)...bandouri albe , manere interior tip carbon alb - folie 3M, interor plastice terminat de vopsit alb.

PS: scuzati jantele de iarna`..

Si O mica sesiune foto alaturi de vecinu`...

Norbertinio 20-02-10 18:20

Quote:

Originally Posted by W35T (Post 3106382)
Ba da..
Toate la timpul lor...

Noutati ? ...faruri Depo - h7 lupa + angel(devil) eyes - sticla clara(nu plastice)...bandouri albe , manere interior tip carbon alb - folie 3M, interor plastice terminat de vopsit alb.

PS: scuzati jantele de iarna`..

Si O mica sesiune foto alaturi de vecinu`...

Bafta in continuare w35t!! Imi place cum arata folia alba de carbon, e chiar interesanta.:D Cat despre faruri...Sunt super!!
Baftoc tatic!!

Spark 20-02-10 18:24

eu in general le-am vazut live toate (mai putin manerele interioare de la ushi albe, sau nu tin eu bine minte.)
dar oricum deja se uita mai incruntat wolfie, deci frumos .. ce pot zice ;)

quick_silver2 20-02-10 18:30

Incet incet hai ca iese,lipseste doar buza de sub spoiler dar aia se rezolva,prieteni stiu de ce :lol:
Pacat ca nu am vazuto astazi :( ee lasa,data viitoare.

Frunza 20-02-10 20:43

frumoasa masina,imi place felicitari
sunt la servici si tocmai am realizat ca a mai trecut 1 ora jumate de cand urmaresc situatia masinii

ps:vizavi de garda masinii,saptamana trecuta mi-am schimbat arcurile sport cu unele stock,am spart 2 fuste gti :D si acuma cand o vad atat de ridicata mie greata si nu stiu cum s-o las maxim 3 cm mai jos :D

bafta in continuare:-)

Adryanno 21-02-10 00:09

Frate strange bani si dai o vopsea ( Candy White ) . Mai trebe sa faci barile ( clean ) ; sa o lasi jos si alte jante !

Bafta cu golfuletzu !! si poate incet incet te prind si eu din urma !! :D

A2racer(Ovi) 21-02-10 11:34

Foarte frumos proiectu, keep up the good work. Asteptam noutati....

P.S : am inteles ca vin multe surprize...

Stay black;)

W35T 21-02-10 12:16

Quote:

Originally Posted by Frunza (Post 3106895)
frumoasa masina,imi place felicitari
sunt la servici si tocmai am realizat ca a mai trecut 1 ora jumate de cand urmaresc situatia masinii

ps:vizavi de garda masinii,saptamana trecuta mi-am schimbat arcurile sport cu unele stock,am spart 2 fuste gti :D si acuma cand o vad atat de ridicata mie greata si nu stiu cum s-o las maxim 3 cm mai jos :D

bafta in continuare:-)

Merci !
Ma bucur ca te-ai putut delecta cu threadu-ul meu, crede-ma ca eu am spart o buza fata GTI fara suspensie/arcuri sport la ce drumuri are Satmaru` dar tot imi voi mai lua una sa o aduc mai aproape de sol...

Quote:

Originally Posted by Adryanno (Post 3107490)
Frate strange bani si dai o vopsea ( Candy White ) . Mai trebe sa faci barile ( clean ) ; sa o lasi jos si alte jante !

Bafta cu golfuletzu !! si poate incet incet te prind si eu din urma !! :D

Merci !
Domnu` stii tu ce stii...incet dar sigur (nu ma grabesc)
Aporopo a ta ce mai face?

Quote:

Originally Posted by A2racer(Ovi) (Post 3108352)
Foarte frumos proiectu, keep up the good work. Asteptam noutati....

P.S : am inteles ca vin multe surprize...

Stay black;)

Merci...ai inteles bine !
La toate le vine randul , vine vorba "incet dar sigur".

MTHunior 21-02-10 20:12

felicitari pt munca depusa a iesit superb!!

Nel' 21-02-10 20:39

...frumoase farurile...vroiam sa comentez despre o vopsire integrala...dar nu mai zic nimic pt ca am vazut ca ai scris "la toate le vine randul "...succes in continuare :)

Adryanno 22-02-10 07:36

Hmm .. a mea a plecat :p . Mi-am luat ceva ieri .. :D negru :twisted::twisted: ( tot golf 3 )

ovidiu89 22-02-10 23:34

in sfarsit cineva care are farurile ce imi plac si mie. cum se vede cu ele fara xenon? ai reusit sa adaptezi motorasu de la vechile faruri sau le-ai lasat pe reglah manual?

W35T 23-02-10 07:16

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3114615)
in sfarsit cineva care are farurile ce imi plac si mie. cum se vede cu ele fara xenon? ai reusit sa adaptezi motorasu de la vechile faruri sau le-ai lasat pe reglah manual?

Salut !
Farurile le-am lasat pe reglajul manual...desi se poate adapta vechiul motoras dar n-am avut rabdare sa le montez.
De vazut pot sa zic ..macar de 3 ori mai bine vad, in special pe ploaie/carosabil ud vad super bine fata de cele originale.
Becurile folosite sunt h7 clear blue by phillips.

W35T 07-03-10 15:21

4 Attachment(s)
Au inceput ieri lucrarile la bari iar de joi 11 Martie pe masina...
Se va efectua bad-boy`ul din tabla;
vopsit: capota,usa spate stanga(era alta culoare) , spoilere, eleron si clante.

...Atasat sunt poze cum se vrea si barile in spuma/fibra...;)

AnduGTR 07-03-10 17:04

Un tuning facut cu bun simt si bun gust ;) O sa iasa ceva f. frumos dupa parerea mea. Tine-o tot asa si sa nu ne uiti cu pozele pe parcursul modificarilor.:tenisclap

ovidiu89 07-03-10 17:21

scz de offtopic dar andugtr nu crezi ca ar fi frumos sa iti pui o semnatura mai originala?

Ca sa fiu on cu ce astupi barile cu fibra? sa dai mai multe detalii dupa ce le termini deoarece ma intereseaza si pe mine sa fac aceasta modificare

Adryanno 07-03-10 17:33

he he .. fosta mea masina !! :D

W35T 07-03-10 18:17

Quote:

Originally Posted by AnduGTR (Post 3157112)
Un tuning facut cu bun simt si bun gust ;) O sa iasa ceva f. frumos dupa parerea mea. Tine-o tot asa si sa nu ne uiti cu pozele pe parcursul modificarilor.:tenisclap

Merci...nu uit stai linistit !

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3157179)
scz de offtopic dar andugtr nu crezi ca ar fi frumos sa iti pui o semnatura mai originala?

Ca sa fiu on cu ce astupi barile cu fibra? sa dai mai multe detalii dupa ce le termini deoarece ma intereseaza si pe mine sa fac aceasta modificare

Pot sa iti dau si acum.. id-ul meu e mity_wst (baga-l si vb mai detaliat)
Dupa spuma si polistiren vine fibra peste dupa care chit de finisaj...

Quote:

Originally Posted by Adryanno (Post 3157225)
he he .. fosta mea masina !! :D

Exact domnu... ;)

quick_silver2 07-03-10 18:30

Acoperi si locul de la numarul de inmatriculare la bara?

W35T 07-03-10 18:32

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3157435)
Acoperi si locul de la numarul de inmatriculare la bara?

Dap ! se vede si in pozele atasate mai sus ca sa iti faci o idee!

big_ballz 07-03-10 19:30

Salut..am luat threadul cap-coada si tin sa te felicit pt evolutia masinii incetul cu incetul..imi place la nebunie ce ai facut kiar daca nu este ceva extraordinar e masina TA facuta dupa ideile TALE si asta este cel mai important.
Intentionez sa achizitionez un golf 3 si din cate am inteles este 1.4.
Ai idee cam cum trage[destul de prost probabil] si cam ce as putea sa fac la motor[Economic] sa traga cat de cat decent?
Luminile de bord sunt ca la dacie?[de sus]
Cum se comporta la drum..pe viraje?

Ca sfat scoate "desenele" de pe aripi si incearca la interior folie barbon[culoarea originala], am vazut pe youtube si arata superb.
BAFTA SI SPER SA VAD DIN CE IN CE MAI MULTE LUCRURI FRUMOASE LA MASINA TA!

W35T 07-03-10 19:51

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 3157639)
Salut..am luat threadul cap-coada si tin sa te felicit pt evolutia masinii incetul cu incetul..imi place la nebunie ce ai facut kiar daca nu este ceva extraordinar e masina TA facuta dupa ideile TALE si asta este cel mai important.
Intentionez sa achizitionez un golf 3 si din cate am inteles este 1.4.
Ai idee cam cum trage[destul de prost probabil] si cam ce as putea sa fac la motor[Economic] sa traga cat de cat decent?
Luminile de bord sunt ca la dacie?[de sus]
Cum se comporta la drum..pe viraje?

Ca sfat scoate "desenele" de pe aripi si incearca la interior folie barbon[culoarea originala], am vazut pe youtube si arata superb.
BAFTA SI SPER SA VAD DIN CE IN CE MAI MULTE LUCRURI FRUMOASE LA MASINA TA!

Merci !
Ma bucur ca te-a atras intr-atata evolutia masinii !

Merci de sfat...acele autocolante de pe aripi le-am pus ca idee sa vad cum ar veni(fapt in progress findca am procurat aripa de sprinter).

Cat despre 1.4...e mai lenes el de fel...dar tot mai bun e ca multe masini.
Modificari motor...pai ar fi cam: avansul reglat mai sprinten, un filtru, senzori schimbati cu uni noi(fac o diferenta enorma), bujii si ti-ar fi de ajuns pentru o masina de zi cu zi, iar despre stabilitate pe drum nu ma plang desi inca am stock`uri (telescoape si arcuri) pe el se comporta frumos.
Luminile de bord, da sunt de sus si se pot schimba cu led-uri..pt o lumina mai intensa sau schimbi acele cu unele iluminate.

E o masina mai mult decat fiabila ! Piesele sunt ieftine,consumul e super ok iar de modificat...nu e prea greu !
Ban sa fie si sa ne-ajute Dumnezeu cu sanatate ca de restul ne ocupam noi !

Bafta si tie si sa auzim numai de bine !

W35T 14-03-10 19:38

4 Attachment(s)
Spoilerele sunt trase unde era nevoie cu fibra, maine se mai finiseaza unde e nevoie si se trage in chit si filler...marti urmand a fi vopsite...

Norbertinio 14-03-10 19:46

Bafta tatic!! si griji la finisari!!! ;)

quick_silver2 14-03-10 20:50

Bravo:) incet, ca graba strica ..
f frumos, clean look

W35T 20-03-10 17:28

8 Attachment(s)
Buna seara...
Incet dar sigur iese treaba..mai e un pic de lucru la bari ca sa iasa perfect desi sunt vopsite exista putine defecte, clantele sunt si ele vopsite...buza de vr6 la fel alba... revin cu poze (luni capota va fi facuta, ce se vede in poze e proba pt aparatul de sudura)....
In poze eu cu Ralphy(catzelasu)

AnduGTR 20-03-10 17:33

Iese f. frumos. Grija mare la detalii pentru ca ele fac diferenta.;)

P.S.: cainele o sa fie noul sistem de alarma? daca da, sigur nu se mai apropie nici un hot de wolfuletul tau :lol:

Spark 20-03-10 17:33

frate ... numa nu te mai opresti.
ce sa zic in afara de frumos. si ca astept sa fie gata si etapa asta.

Frunza 20-03-10 17:52

frumoase barile,stau si rad momentan din cauza ca de fiecare data cand vad modificari frumoase la masini imi vine un chef de mers la masina sa ma apuc de treaba :D super frumoase,m-ar bate gandul si pe mine :D

cainele e pitbull sau amstaff ?:D(curiozitate)

All times are GMT +2. The time now is 23:50.

- Copyright 2026 4Tuning