![]() |
1 Attachment(s)
......
|
1 Attachment(s)
.......marfa
|
1 Attachment(s)
mie mashina asta imi place!
|
dap, marpha masina ... da si soferu` e nebun shau ! As vrea sa vad o cursa intre el si GNT :wink:
|
s-ar putea sa-l manance pe gnt nu cu mult dar totusi...
am intzeles ca are shi el tot 2000 SFI. shi aerodinamicitate putzin mai mare... ca dee are omu spoilere mai joase... dar akum depinde de shofer... |
spoilerele sunt doar de aspect.. daca nu s-au dus la o firma de curse, spoilerele sunt de aspect.. pentru spoilere si eleroane care sporesc aerodinamicitatea trebuiesc facute calcule.. si nu le face oricine.. aici conteaza puterea motorului.. sau soferul :D
|
Cu gnt m-am facut Pe linie dreapta al fac dar nu cu mult in scimb in curbe el e shefu:) si asta ptr ca are suspensia sport. Daca ma ajuta Dumnezeu in primavara op amodific si eu la suspensie si la exterior dar momentan trebuie sa repar masina ca ma lovit un bou
|
madfish da de unde stii man ca sunt nebun?:)))
|
Stiu esperoul :lol:
Ieri parca(29.11.2004) ai fost in piata din Faleza Nord, si ai plecat cu scartzait de roti :P Da cum ai reusit sa lovesti masina??? PS: cand pleci cu spatele din locul de parcare nu trebuie sa scartzaie rotile, parerea mea :oops: |
Re:
Quote:
|
risti si castigi... o tabla indoita... o liniutza... etc. :roll:
|
Asa se intampla cand pe sosea umbla idioti cu permisu in buzunar de 2 luni si ei se asigura numai din stanga ca dreapta au uitat-o pe undeva pe acasa :x :x si mike.omega cand pleci cu peste 3000 de ture ca e a1a sau ca e masalier ea scartaie :D :D
|
Stiu :oops:
Eu doar ma refeream ca la plecatul din parcare cu spatele, nu e recomandat, in rest... tot respectul :!: Vopseaua de care e? e super! 8) |
Super Espero, e facut cu gust, si culoarea este dementiala. Mereu intorc capu' dupa el pe strada.
Nu stiam ca e lovit....pacat :cry: |
yep yep, masina e :peace: .
O vrea cineva ? ... e de vanzare din cate am aflat! |
are cineva idee care este cea mai puternik masina din CTA? ... am o banuiala ca e 555`u dar poate o fi alta si mai si ...
|
CT-77_WRC, am vazut-o eu cum se duce, e una rosie care arata beton de tot...
Dar nu stiu cum se duce 555-ul |
:)
|
am vazut 2 RS6 in cta...asha ca alea da mashini puternice cica vreo 580cai bi-turbo shi daka nu ma inshel alea sunt cele mai puternice...
|
Care RS6 ma? Un RS6 e vreo 100.000 euro, am vazut un pasat W8, dar RS6 am vazut doar unu asta vara si era de bucuresti, daca sunt astfel de masin in cta sunt intr-adevar cele mai puternice desi sunt si cateva porsche care au caluti multi si aerodinamicitate si greutate redusa...
Peace |
Re:
Quote:
|
o alta masina Made in Cta ... e un renault 5 albastru. Masina e frumoasa fokkkkkkkkk. Are cineva info. despre ea (performantze, etc.)
|
Il stiu, ultima data l-am vazut pe Lapusneanu spre Dobrogea :wink:
In cel mai bun caz sa aibe 1.4 Turbo, ceea ce inseamna in jur de 130CP 8) |
masina e parcata pe langa zodiac pe acolo mereu parcata si mie imi place ... :) performante ... nu stiu nik :cry:
|
am vazut azi un 206 faucut exterioru si se auzea mistoo jenti spilere bla bla :D si dupaia ... :shock: S-class BRABUS belea ...
|
Re:
Quote:
Deci nu e S4 nici in 100 de ani. |
X-Ray e unu tot asea crem :D sper ca e acelas ala suna a diesel :D
|
ieri in fatza la 138 Cafe ce credetzi ? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: o frumusetze de CL 55 AMG.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
audi-urile rs6 nu au 580 de cai
au 380 si nici nu sunt bi-turbo cat despre audi s4 este unul break gri cumparat de la top car centre |
audi rs6 e BiTurbo , si are 450 cp (440 bhp).
@needBrain |
Specifications
Engine Type: V8, Twin-turbo Displacement cu in (cc): 254 (4172) Power bhp (kW) at RPM: 480(353) / 6000-6400 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 413(560) / 1950-6000 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 255/35 R19 Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 189.2 × 72.2 × 56.6 Weight lb (kg): 4110 (1865) Performance Acceleration 0-62 mph s: 4.6 Top Speed mph (km/h): 174 (280) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. (14.6) Base Price: 2004 Audi RS6 plus - 99,510 € (last update: 6/18/2004) sursa http://www.rsportscars.com/eng/cars/audi_rs6_plus.asp |
in prima faza am crezut ca sunt specificatziile la a ta ery!!!!!
|
Re:
Quote:
|
da, singura diferenta e ca a ta e mai usoara :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
intr-adevar,rs6 are 450 de cai si optional,poate fi limitat electronic la 280 km/h |
1 Attachment(s)
as vrea sa tin cont de pareriile vostre : e ok sau nu :!: :shock:
|
S, de la sweet, BYGule !
|
@79BYG
seamana cu un bumper de M3 nefinisat, si cu locul de proiector nedespartit de priza de aer. parerea mea :roll: |
E OK. Banuiesc ca o sa scapi de grila aia nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning