![]() |
Re: Nissan Sunny GTi-R
voi va iubiti mult bag de seama ....
|
Quote:
edit: era sa uit .. " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: |
Fiecare isi lauda odrasla ;) ce are si ce poate !
Spor la treaba cu diet`ul hai ca trebuie sa faci treaba buna :D le mai dai la alti peste nas ;;) (xerius nu o lua cumva ca pe o jignire nici nu e vorba de tine) ;) |
relax man... abia astept sa vad ce poate diet-ul
ce mai mesteresti la masina de nu o scoti pe strada ? |
Mai imi trebuie niste injectoare niste furtune de vacuum.....si cred ca intr-o luna o scot pe strazi.....
AAAAAAAAAAAAA si sa nu uitam de soft;) |
Quote:
cati whp crezi ca o sa aibe cotetul ? |
''Cotetul'' o sa aiba in jur de 380 de cai.....si prin vara 440....
Spun prin vara 440 deoarece inca nu am bagat forjatele in motor....si va urma la vara. |
Quote:
|
La aproximativ 1.2 bar 380 si la aproximativ 1.6 440.
Sa nu uitam ca turbina este un gt3071r |
Quote:
scuza-mi commentu rautacios |
TeKKiE ................. 411.0 WHP, 285 WTQ - 93 octane
......................................14.5 psi, GT3076R, BC3 cams, intake manifold, tubular manifold (exhaust), Calum ECU deci se poate . ps bogdan are nistune .... |
De ce sa nu scot?!?!?!?
Multam Gerad pentr suport....:P |
Quote:
dak mai pui presiune poate ajungi la valorile spuse de tne insa nu va rezista cu pistoane stock....garnitura metalica ceva mai inalta (nush dak ai !!!!!) mai multe detalii in cancan de maine sau in seara asta la Dan Diaconescu in direct sau ultima optiune pe PRV :mrgreen: dak imi dau cu parerea aici o sa fiu contrazis sigur de experti nissan de pe la noi |
BuzzYBalL .... pistoanele tin aprox 400 cai ... si vezi ca acum sunt si alte pistoane . asa ca .. shhhtttt
|
tu chiar nu ai nici o treaba
exact ce spuneam mai sus ...... nush de ce ma mai obosesc sa dau commenturi pe aici |
Quote:
Gerad are dreptate....Buzzy Limita pistoanelor ar fin undeva pe la 380 de cai.....legat de pistoane....vezi cateva pagini mai in urma!!!! Hai nu va certati acum ca nu are sens!!!!! |
Vorba multa, saracia omului.
Si-asa e criza. :-P Mai baga si tu niste poze cu masina. |
Quote:
400 este maxim .. bhp. asta inseamna ca tu ar trebui sa fii pana in 370-380bhp ... adica 300whp... nu ? |
Ceva de genul......
|
22 Attachment(s)
Poze au fost cerute poze sa fie.
In primul set de poze e inainte de a monta puntea spate si dupa. Dupa care a urmat pozitionarea mega esapamentului de 76mm (ii spun mega pentru e tare inghesuiala cu el pe sub masina :( ) Dupa care a urmat portarea galeriei de evacuare standard (sunt multe detalii pe care nu am sa le spun cum ar fi calculul dimensional si lucrare efectiva) |
12 Attachment(s)
Dupa care a urmat......
Un copac frumos Pozitinarea ''binecunoscutei'' tobe de esapament ....protejarea conductelor de frana ....Dat toate surubrile, articulatiile, etc cu spray cu cupru anticorozvi si lubrifiant Si ultima poza......''ce baiat ca lumea'' :))))))))))))) |
5 Attachment(s)
Dupa multe chinuri cu esapamentul meu de 76mm am reusit sa montez si turbina....atasat niste poze cu ea.....si cu cei 5mm toleranta pana la blocul motor :))) (sa speram ca atunci cand toata galeria se va dilata nu va atinge de bloc).
|
da cand ii dai domne' cheie la ghetzu asta 4x4 ?
|
Domne' azi mi-a venit si softul.....sa vedem....pe 9 mai vreau sa fiu la Tulcea indubitabil!!!!
|
Quote:
|
ce turbina este ( ce marca )??? ce soft o sa folosesti la masina ?
|
Scrie mare cat Casa Poporului pe ea Garrett..,..si cred ca m-am mai laudat de 100 de ori pana acum cu ea.
Este un Garrett GT3071r si softul il voi folosi pe cel de la Nistune al caror ecu deja il am. |
aia nu e "garrett" bah.. e o imitatie. O sa crape !!
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Pregatiri pentru wastegate extern.
|
16 Attachment(s)
Esapamentul + colector de gaze + wastegate + screamer pipe
Cam asta am facut eu in weekend |
sa speram ca o sa si functioneze harbul asta pana la urma :))
|
din cate stiu eu weastegateul tre sa fie la 45 de grade
|
Depinde .....sunt mai multe feluri in care se monteaza wastegate-ul
|
de ce intr-o poza e cu serpi si in alta fara?
|
Quote:
|
Quote:
Pentru ca am facut ambele galerii de evacuare (si cea de fonta standard si cea de inox after market) cu teava pentru wastegate extern. Prefer sa de unde alege, in cazul in care crapa vreouna, decat sa ma trezesc cu ea fisurata sau mai stiu eu ce......si dupa sa plang ca trebuie sa o sudez din nou:D:D:D:D |
sa vedem ce va iesi din ea pe 9 mai atunciva fi marea provocare mult succes in terminarea proiectului;) si nu pune la suflet vorbele carcotasilor:lol:
|
Din pacate nu cred ca voi mai ajunge la Tulcea (Niste mari probleme financiare) dar....promit ca la urmatoarea etapa de drag nu voi mai lipsi!
Stai linistit ca nu mai pun de mult la sulfet vorbele tuturor tastaturitilor de pe forumul asta! Multumesc de aprecieri |
pot avea o rugaminte la tine ? lasami si mie un pm cu id ul tau te rog as avea si eu nevoie de mai multe detalii tehnice am si eu un sr 20 de si vreau sa il fak det crezi ca mai putea ajuta cu niste sfaturi?;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning