![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
Sa ai noroc de ea si cat mai putine probleme.... ca sa iti ramana bani de tuning :D!!!
|
Multam fain.
Oricum, prima data banii se duc in intretinere si schimburi necesare. Mai incolo cu mofturile. |
Foarte bine. Asa fac si eu. Intai chestiile tehnice si care sunt mai urgente. Apoi, daca suntem sanatosi le facem pe toate!
|
Eu am numai probleme cu masina...tineti aproape zilele astea pe stirile de la ora 5 ca o sa vedeti cum un Seicento zboara in dambovita...dar nici de zburat nu zboara...mai degraba o sa vedeti un seicento IMPINS in dambovita...ma * n ea de masina!!!
|
Nu dispera Morph.... si io am zis de multe ori la fel. Si o sa mai zic... Asta e. E usor (dupa cum am mai zis) sa ai un Golf ca gasesti la dezmembrari orice iti pofteste sufletelul si destul de ieftin. Dar no...cineva trebuie a aiba grija si de astea saracele chiar daca is mai greu de intretinut si de multe ori cauti dupa o piesa de iti vine rau. Si acum, nu ne expui si noua problema?
PS: din ce stiu eu tu vrei sa faci engine swap... iti dai seama ca abia atunci o sa apara intr-adevar problemele grele... adica o sa fie atatea lucruri care la inceput nu o sa mearga bine sau deloc. Bafta la toti! |
Linistestete man!Ia zi, ce s-a intamplat!Orice problema isi are rezolvarea.
|
Nu stiu voi ce aveti de gand... da io plec in Polonia! :D:D:D
[XII CENTOZLOT 2009 - CENTOMANIA - ZLOT W BORKACH ] |
... si io la ţară.
Se lasa cu beute si mancari acu de Rusalii :D |
|
Fratica tu vorbesti serios k o tai la CentoZlot?
|
Nu man... doar ca as vrea sa merg o data. Ce multe masinute de astea au polonezii si ce pasionati sunt de ele... la ei nu se pune problema de piese ca Seicento la ei e ca si Logan la noi (ce mai, Made in Polland). Pana una alta, ne delectam cu filme si imagini de la vecinii nostrii norocosi!!!
|
Quote:
|
|
Eram pe cale sa postez si linkul ala cand am observat ca Morph mi-a luat-o inainte! Oricum, vizionare placuta la toti! :peace:
|
daca intereseaza pe careva, in valcea la un parc de dezmembrari a aparut un fiat seicento sporting, este intact . daca intereseaza pe cineva ceva dati add la valcea_racing si o sa ma interesez de preturi si piese.
|
3 Attachment(s)
DDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
1. Cablul de control al robinetului de la caloriferul de incalzire al habitaclului (Pleaca de la bord de la butonul acela rotativ de unde se regleaza aerul cald/rece si merge in compartimentul motorului in spatele bateriei). 2. Are rotile alea de aliaj de 14" de Abarth? Daca da, imi trebuie capacelele alea din centru cu scorpionul :D. 3. Are turometrul acela standard? Daca da....ma intereseaza si ala... mai mult clemele de prindere in bord...dar daca e in stare buna il iau cu totul. 4. Proiectoarele de ceata..... daca sunt impecabile...altfel le iau noi. 5. O pompita pt spalat parbrizul. |
ma gandeam sa ii pun 2 dungi de-a lungul masinii din autocolant unde as putea face asta si cam cat m-ar costa are cineva idee , bucuresti only
|
de ce nu le faci tu singur ? foaia autocolant se da la metru liniar ( asa e in valcea ) si costa 5 lei metru ( pretul tot din valcea )
|
pentru ca nu vreau sa iasa un dezastru nu am rabdarea necesara sa calculez sa tai bla bla sunt mai comod din fire :D
LE: am gasit o firma am sunat si mi-au spus k m-ar costa in jur de 200 ron acum am nevoie de parerile voastre masina mea e albastra si cu spoilerele negre si vreau dungile sa fie albe acum traseul ar fi capota , roof si portbagaj , ar trebuie sa pun si pe spoilere? |
Quote:
- motoras stergator spate (tot ansamblul eventual) - geam stanga-fata (doar daca e "perfect", al meu are ceva zgarieturi) - cablu acceleratie Mersi. |
okey, o sa trec maine sa vorbesc, asa ca mai spuneti asta seara ce vreti ca sa fac o lista
|
AB-04-ASS
nu ai rezolvat-o cu pompia?Ti-am spus, eu am reparat-o singur. Eu am doar o pompita, si pt fata si pt spate. lucreaza, din cate stiu eu, pe doua presiuni. chiar dak ai doua eu spun k se pot repara. |
RoLitoral
Am oprit azi pe unu cu buburuza si a fost incantat de ideea de a pune bani si de a lua una bulita.Astept sa intre si el pe forum sa mai vorbim |
Quote:
|
Quote:
|
la fel era si amea, oxidata si ruginita.i-am rupt alea si am prns corpurile cu un fel de nituri dar f. mici, si f. mult silicon.Nu cred k ai de gand sa dai 400 ron pe pompita, cum am mai spus de banii asta am reparat cutia.
P.S. merge pompita ca noua |
O tinem la mine ma :) eu am garaj :D
Aaaaasa...trafy intreaba de bara spate pentru mine :) atat...aia ma intereseaza cu adevarat si as fi dispus sa dau $...intreabai daca au bara spate si cat face...sa fie aia de sporting neaparat :D ... |
da, mi-am facut lista, o sa ma duc maine sau cel tarziu poimaine !
|
Daca te duci poimaine sau mai citesti si azi, eventual intreaba si de maneta schimbatorului, pana in podea, la mine e cam mancata nuca si imi mai ramane mizerie pe mana cand sunt transpirat...
Mersi inca o data. |
m-ar interesa si pe mine eleronul astept sa imi spui daca il are si ce pret multumesc
|
:) mai avem putin si cumparam toata masina =))
|
Pai ce ziceam eu mai sus...ne adunam 4-5 oameni si cu 100 euro de unul luam unul intreg.
|
si daca din aia 5 , 2 vor bara fata ? :))
|
Acestea sunt situatii discutabile. Ar trebui ca fiecare sa facem o lista cu primele 10 lucruri de care avem nevoie de pe masina respectiva inainte sa o cumparam. Apoi sa confruntam listele si sa vedem daca se suprapun ceva piese... In acest caz cei doi (sau trei sau cate persoane doresc aceeasi piesa) vor discuta omeneste si vor decide care dintre ei are cea mai mare nevoie sau poate unii se vor orienta spre altceva. Daca nu se poate rezolva nici cum si persoanele se incapataneaza pe aceeasi piesa... atunci inseamna ca nu suntem un "club sportiv" si nu au rost acest tip de actiuni. Parerea mea! Sunt sigur ca daca exista bunavointa se poate trece peste aceste situatii. Daca nu ne intelegem de la bun inceput... renuntam la cumparare si fiecare isi cumpara piese noi sau de pe unde gaseste :D.
Si acum intrebare: Din ce stiti voi, la revopsirea integrala a masiniii e bine sa se scoata toate geamurile si parbrizul si luneta? Si daca acestea sunt foliate, o sa se distruga folia de pe ele? Intreba asta deoarece vreau sa imi foliez gandacul...dar peste 1-2 ani vreau si revopsire integrala... si nu stiu ce sa fac. Sa il foliez acum sau doar dupa? |
daca pui folie acum pe toate geamurile nu are nimic cu revopsirea totala peste o perioada de timp , geamurile se scot , folia nu are nici o treaba ;) si luneta daca nu se poate da jos ca ii lipita si sa nu-ti faci de lucru se acopera ;)
pt folie te ajut eu , preturi ok :D aminteste-mi pe mess ;) |
Man, da vreau sa imi pun legal... cu timbru RAR. Vorbim oricum pe messenger.
Am gasit un site cu articole pt Seicento... poate candva ne adunam mai multi si comandam ceva :D. |
pai folie legala ;) pe spate cat de inchis vrei si pe fata legala , cu acte si toate cele ;)
|
2 Attachment(s)
Nu stiti de unde pot sa cumpar asa ceva?
|
Quote:
Cat despre celalalt accesoriu... n-am idee Sper sa-ti fie de folos :wink: Salutari celor cu buburuze :peace: |
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning